Gulik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Πως βρίσκω τα μαγαζιά που δέχονται το κουπόνι; δοκίμασα χτες τζίφος Στην κεντρική σελίδα, υπάρχει εμφανώς αναρτημένο ένα κουμπί - banner που αφορά τη συγκεκριμένη προσφορά. 1
valantis123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, ninopoutso είπε Καλησπέρα σε όλους, παρήγγειλα χθες με τον κωδικό (πέρασε κανονικά η έκπτωση), αλλά ακόμα δεν έχω λάβει μήνυμα με τον νέο κωδικό για την επόμενη παραγγελία. Μπορεί κανείς να μου πει περίπου πόση ώρα μετά έλαβε το νέο μήνυμα ? Ή κατάλαβα κάτι λάθος ? Εμένα σε λιγότερο απο λεπτό μου το είχαν στείλει.
NoiSy MaN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, ninopoutso είπε Καλησπέρα σε όλους, παρήγγειλα χθες με τον κωδικό (πέρασε κανονικά η έκπτωση), αλλά ακόμα δεν έχω λάβει μήνυμα με τον νέο κωδικό για την επόμενη παραγγελία. Μπορεί κανείς να μου πει περίπου πόση ώρα μετά έλαβε το νέο μήνυμα ? Ή κατάλαβα κάτι λάθος ? Mήπως δεν παρήγγειλες από κατάστημα που δίνει κουπόνι;
pepitos21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα , υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των παραγγελιών που μπορείς να κάνεις μέχρι να λήξει η προσφορά ; Γιατί ο τελευταίος κωδικός που στάλθηκε μου λέει ότι έχω φτάσει το μέγιστο αριθμό εξαργυρώσεων ! Δεν είδα να γράφει κάπου κάτι τέτοιο
Nino_90 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε Mήπως δεν παρήγγειλες από κατάστημα που δίνει κουπόνι; Όχι διότι μου εφάρμοσε την έκπτωση των 2€ αλλά δεν έλαβα μήνυμα με κωδικό για επόμενη παραγγελία.
NoiSy MaN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Στις 5/11/2022 στις 10:47 ΠΜ, ninopoutso είπε Όχι διότι μου εφάρμοσε την έκπτωση των 2€ αλλά δεν έλαβα μήνυμα με κωδικό για επόμενη παραγγελία. Tην έκπτωση θα στην εφαρμόσει οπουδήποτε, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός σε αυτό, αν όμως το κατάστημα δε συμμετέχει στο πρόμο με τα κουπόνια δε θα πάρεις νέο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε Tην έκπτωση θα στην εφαρμόσει οπουδήποτε, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός σε αυτό, αν όμως το κατάστημα δε συμμετέχει στο πρόμο με τα κουπόνια δε θα πάρεις νέο. Δεν τα λες καλα. Την εκπτωση την δινει μονο σε μαγαζι που ειναι στο προμο, οχι στα υπολοιπα.
Nino_90 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Και όμως δεν έλαβα ποτέ νέο μήνυμα, έρχεται από τον ίδιο αριθμό που έρχονται και οι επιβεβαιώσεις παραγγελίας? Υ.γ.(σημάδι για δίαιτα είναι μάλλον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα