Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησε βάζοντας το κουπόνι ΒΟΧBLAST για 2€ έκπτωση άμεσα και συνέχισε να κερδίζεις 2€ κουπόνι σε κάθε παραγγελία σου!  

Tο κάθε κουπόνι ισχύει για 3 ημέρες για παραγγελίες στα χιλιάδες καταστήματα που συμμετέχουν στο BOX Blast με ελάχιστο ποσό παραγγελίας 6€.

Το κουπόνι το λαμβάνεις μετά από κάθε παραγγελία έως 18/11.

Ξεκίνα να κερδίζεις με παραγγελίες στα καταστήματα ή πατώντας στην αρχική σελίδα το φίλτρο BOX Blast.

• Like 3
  • Thanks 3
  • Moderators
Δημοσ.

Απο τα 4-5 μαγαζια που ψωνιζω καμια φορα μεσω του box, ουτε ενα δεν ειναι στο προμοσιον του θεματος. Δυστυχως δεν θα το χρησιμοποιησω επομενως. Κατι θα ηταν για 2-3 παραγγελιες μεχρι τα μεσα του μηνα, εστω και με ελαχιστη 6 ευρω. Αλλά... δεν.

Δημοσ.

Θα μπουν κι άλλα καταστήματα στο "box blast", από όσο κατάλαβα, τις επόμενες ημέρες.

Η αλήθεια είναι ότι πριν καν αναρτήσω την προσφορά, μπήκα κι εγώ να δω αν υπάρχουν ΗΔΗ αρκετά καταστήματα, στις οποίες ισχύει, και πράγματι βρήκα πολλά, οπότε κι αποφάσισα να την μοιραστώ κι εδώ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, achisael είπε

Στην 1η παραγγελία δνε χρειάζεται να έχεις ελάχιστη 6 ευρώ. Από την δεύτερη.. 

Σε εμένα χρειάζεται. Σου πέρασε εσένα με λιγότερο από 6;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, XghosT7 είπε

Σε εμένα χρειάζεται. Σου πέρασε εσένα με λιγότερο από 6;

Μάλλον εννοεί για να πάρεις κουπόνι, όχι να το χρησιμοποιήσεις. Αν είναι αυτό και σε μένα δε χρειάστηκε, με παραγγελία 2,90 ήρθε το κουπόνι.

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Μάλλον εννοεί για να πάρεις κουπόνι, όχι να το χρησιμοποιήσεις. Αν είναι αυτό και σε μένα δε χρειάστηκε, με παραγγελία 2,90 ήρθε το κουπόνι.

Αυτό που σου ήρθε έχει ελάχιστη 6 ευρώ για να περάσει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κουπονι δεν βρεθηκε λεει, ενω εχω επιλεξει τα επιλεγμενα καταστηματα της προσφορας.

EDIT: μπήκα από κινητό και δούλεψε, από υπολογιστή δεν μου δούλευε.

Επεξ/σία από Dr4In
Δημοσ.

Διάβασα ότι σε ορισμένους φίλους και φίλες δεν περνάει το κουπόνι επειδή απλώς το έκαναν copy/paste. Με εκ νέου πληκτρολόγηση το δέχεται σχεδόν πάντα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα δεν το δέχεται, είναι η πρώτη παραγγελία και αφού γίνουν οι εκπτώσεις μου βγάζει το εξής.. 

1322457591_Screenshot_20221103_202839_gr.cosmote_box2.jpg.dd0547f64760c2a8f3016dd0aafce89e.jpg

Επεξ/σία από nemesi54
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω τωρα με παραγγελια 7€
-2€ κουπονι -1€ ποντοι = 4€ την πηρε κανονικα
και εδωσε και αλλα 2€ κουπονι
παει η διαιτα 3 μερες κρατησε.......
disgusted married with children GIF

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, nemesi54 είπε

Εμένα δεν το δέχεται, είναι η πρώτη παραγγελία και αφού γίνουν οι εκπτώσεις μου βγάζει το εξής.. 

1322457591_Screenshot_20221103_202839_gr.cosmote_box2.jpg.dd0547f64760c2a8f3016dd0aafce89e.jpg

Πρέπει το τελικό ποσό μετά την εφαρμογή του κουπονιού να είναι τουλάχιστον 4 ευρώ(στην περίπτωσή σου απλά μη χρησιμοποιήσεις πόντους).

Επεξ/σία από NoiSy MaN
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, παρήγγειλα χθες με τον κωδικό (πέρασε κανονικά η έκπτωση), αλλά ακόμα δεν έχω λάβει μήνυμα με τον νέο κωδικό για την επόμενη παραγγελία. Μπορεί κανείς να μου πει περίπου πόση ώρα μετά έλαβε το νέο μήνυμα ? Ή κατάλαβα κάτι λάθος ?

Επεξ/σία από ninopoutso

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...