GamingMaster424 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Tlykog είπε Το να εξαρτάμαι μόνο από μία συσκευή που αποτελεί ταυτόχρονα και στόχο κλοπής δεν το βρίσκω και πολύ καλή ιδέα... Σε αντίθεση με το πορτοφόλι σου ας πούμε; Που δεν είναι στόχος κλοπής; 12 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε Έχει κανονική ισχύ, το γράφει και μέσα στο ίδιο το app. Το ότι δεν είναι ακόμα ενήμεροι πολλοί είναι όντως πρόβλημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το "δεν είναι νόμιμο να μην κουβαλάς "χαρτί" και μπορούν να σε γράψουν κιόλας". https://www.autoblog.gr/2022/10/20/edeixe-to-psifiako-diploma-omos-tou-ekopsan-klisi/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamingMaster424 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε https://www.autoblog.gr/2022/10/20/edeixe-to-psifiako-diploma-omos-tou-ekopsan-klisi/ Αφού ο πολίτης κάλεσε την Ελληνική Αστυνομία, η οποία βεβαίωσε τη γνησιότητα των ψηφιακών εγγράφων, τότε η κλήση ήταν γεγονός, καθώς όπως εξηγεί ο ίδιος “πλήγωσε τον εγωισμό τους”. Με άλλα λόγια, έχει κανονική ισχύ, αλλά έπεσε σε κομπλεξικό αστυνομικό που αποφάσισε να τον τρέξει άδικα επειδή θέλει και μπορεί. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από GamingMaster424 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε Σε αντίθεση με το πορτοφόλι σου ας πούμε; Που δεν είναι στόχος κλοπής; Μπορεί να στο πάρουν και αυτό φυσικά, αλλά λίγο πιο δύσκολα, γιατί το έχεις στην τσέπη και δεν το βλέπει κάποιος, ενώ το κινητό το μοστράρουμε σε κάθε ευκαιρία... Αν σε απειλήσουν ευθέως, μπορείς να ζητήσεις και χαρτιά σου και να δώσεις το πορτοφόλι. Επιπλέον, το κινητό μπορεί να μείνει και από μπαταρία στη διαρκεια της ημέρας και να μην μπορείς να δείξεις τίποτα σε περίπτωση ελέγχου... Βάλε και αυτή την παράμετρο στη συζήτηση... 7 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε Αφού ο πολίτης κάλεσε την Ελληνική Αστυνομία, η οποία βεβαίωσε τη γνησιότητα των ψηφιακών εγγράφων, τότε η κλήση ήταν γεγονός, καθώς όπως εξηγεί ο ίδιος “πλήγωσε τον εγωισμό τους”. Με άλλα λόγια, έχει κανονική ισχύ, αλλά έπεσε σε κομπλεξικό αστυνομικό που αποφάσισε να τον τρέξει άδικα επειδή θέλει και μπορεί. Άρα, μέχρι να συνταξιοδοτηθούν, ή να το πάρουν απόφαση, οι "δεινόσαυροι" του δημοσίου κουβαλάς και τα χαρτιά σου καλού κακού... Αν είχε μαζί του τα χαρτιά του θα είχε γλυτώσει όλη την ταλαιπωρία εξαρχής... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Tlykog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamingMaster424 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Tlykog είπε Μπορεί να στο πάρουν και αυτό φυσικά, αλλά λίγο πιο δύσκολα, γιατί το έχεις στην τσέπη και δεν το βλέπει κάποιος. Αν σε απειλήσουν ευθέως, μπορείς να ζητήσεις και χαρτιά σου και να δώσεις το πορτοφόλι. Επιπλέον, το κινητό μπορεί να μείνει και από μπαταρία στη διαρκεια της ημέρας και να μην μπορείς να δείξεις τίποτα σε περίπτωση ελέγχου... Βάλε και αυτή την παράμετρο στη συζήτηση... Δεκτό αυτό με την μπαταρία, ισχύει σαν σενάριο. Αλλά να δω κάποιον να σου βγάζει μαχαίρι για το πορτοφόλι σου, να του πεις να περιμένει να βγάλεις πρώτα τα χαρτιά σου και να συμφωνήσει, και τι στον κόσμο. Επίσης πλέον τα περισσότερα κινητά κλειδώνουν με δαχτυλικό αποτύπωμα, ένα πορτοφόλι με μετρητά είναι πολύ πιο δελεαστικός στόχος από ένα κινητό που αν δεν μπορέσεις να το ξεκλειδώσεις, η μόνη αξία που έχει είναι κάτι ελάχιστα ευρώ σε χρυσό και άλλα πολύτιμα μέταλλα. Στην τελική ο καθένας πράττει όπως νομίζει, κουβέντα να γίνεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε Προσωπικά το βρίσκω υπέροχο το ότι μπορώ να βγω από το σπίτι έχοντας μόνο το κινητό, αλλά ταυτόχρονα μπορώ να αγοράσω πράγματα, να κάνω χρήση loyalty καρτών και πλέον ακόμη και να έχω τα απαραίτητα έγγραφα μαζί μου σε περίπτωση ελέγχου και όχι μόνο Είναι πραγματικά υπέροχο, το δίχως άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε Δεκτό αυτό με την μπαταρία, ισχύει σαν σενάριο. Αλλά να δω κάποιον να σου βγάζει μαχαίρι για το πορτοφόλι σου, να του πεις να περιμένει να βγάλεις πρώτα τα χαρτιά σου και να συμφωνήσει, και τι στον κόσμο. Επίσης πλέον τα περισσότερα κινητά κλειδώνουν με δαχτυλικό αποτύπωμα, ένα πορτοφόλι με μετρητά είναι πολύ πιο δελεαστικός στόχος από ένα κινητό που αν δεν μπορέσεις να το ξεκλειδώσεις, η μόνη αξία που έχει είναι κάτι ελάχιστα ευρώ σε χρυσό και άλλα πολύτιμα μέταλλα. Στην τελική ο καθένας πράττει όπως νομίζει, κουβέντα να γίνεται. Στη δική μου περίπτωση ούτε η μπαταρία είναι πρόβλημα. Κουβαλάω πάντα τσαντάκι που έχει και powerbank... Φαντάζομαι όμως ότι ο περισσότερος κόσμος δεν το κάνει, οπότε είναι ένα πρόβλημα. Το έχει κάνει ο πατέρας μου παλιότερα στην Αθήνα (είμαι από επαρχία). Επιπλέον, μια φορά που είχε αφήσει το πορτοφόλι του στο αυτοκίνητο και του το έκλεψαν, βρήκε την ταυτότητα και όλα τα υπόλοιπα χαρτιά πεταμένα λίγο πιο πέρα στο δρόμο. Ο λόγος είναι ότι όταν κάποιος σου κλέβει το πορτοφόλι, με φυσικό χρήμα, η ταυτότητα, το δίπλωμα κτλ είναι ένας τρόπος να αποδείξεις ότι το πορτοφόλι είναι δικό σου σε περίπτωση που τον πιάσουν να το έχει πάνω του. Γι αυτό και οι κλέφτες τα ξεφορτώνονται με την πρώτη ευκαιρία. Αν το κινητό δεν είναι Apple, με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, μία χαρά επαναφέρεται και ξαναπουλιέται ή γίνεται ανταλλακτικά... Εκτός αυτού, από τη στιγμή που δεν έχει διεθνή ισχύ δεν καταργεί την ταυτότητα και το φυσικό δίπλωμα, οπότε και δε θα ασχοληθώ, ακόμα, με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Προς το παρόν είναι υποακατάστατο και όχι αντικαταστάτης των φυσικών εγγράφων. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Tlykog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Tlykog είπε Επιτέλους! Είχα σοβαρό πρόβλημα στο να κουβαλάω την ταυτότητά μου (ζυγίζει και 10 γραμμάρια...) τώρα όλα στο κινητό... Άσε το δίπλωμα... Άλλα 10 γραμμάρια εκεί... Πραγματικά σωτήριο... Μας έπεφταν τα σορτσάκια τα καλοκαίρια από το βάρος. Αυτή η λειτουργία έχει μέλλον ακόμη... Για ανθρώπους με πορτοφόλι (όπως εγώ) είναι η πλέον άχρηστη εφαρμογή. Θα είχε κάποιο νόημα αν είχε διεθνή ισχύ. Πχ πάω σε μία ξένη χώρα και χάνω το πορτοφόλι μου, να μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό μου ώστε να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου και να μην τρέχω σε πρεσβείες να βγάλω άκρη. Στην τωρινή του μορφή δεν έχει νόημα για μένα. Δεν είσαι υποχρεωμένος να την κατεβάσεις και να επιβαρύνει το κινητό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 δεν θα το ενεργοποιησω μεχρι να μαθω τι κομπινες θα συμβουν απο κλεμμενα στοιχεια ταυτότητας. σε 10 χρονια θα το ξανασκεφτω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είσαι υποχρεωμένος να την κατεβάσεις και να επιβαρύνει το κινητό σου. Ούτε είμαι υποχρεωμένος να κάνω σχόλιο ή να έχω λογαριασμό στο insomnia.gr... Αλλά εδώ είμαι. Αν δε θέλεις να συμετάσχεις, εποικοδομητικά, στη συζήτηση μπορείς και να μην σχολιάσεις... Αλλά το κάνεις. Όλα είναι θέμα επιλογών φίλε μου. Η κριτική είναι δημοκρατικά θεσπισμένο δικαίωμα και το "αν διαφωνείς μαζί μου καλύτερα να μην μιλήσεις" μπορεί να εκφραστεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, αλλά ποτέ δεν πρέπει να γίνεται πραγματικά πράξη. Όλοι μας έχουμε δικαίωμα να μιλάμε και να εκφραζόμαστε ελεύθερα και κανένας δε μπορεί να μας φυμώσει. Ο λόγος που είμαστε εδώ, εξάλλου, είναι για να ανταλλάσσουμε απόψεις και σκέψεις. Όχι απαραίτητα να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε. Έγραψα τη γνώμη και παρακάτω από αυτό το σχόλιο που παράθεσες. Διάβασε και τα υπόλοιπα που έγραψα και απάντησε γράφοντας τη γνώμη σου, αν θέλεις. Όπως έχω γράψει, αλλές 3 φορές, το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν αντικαθιστά, αλλά υποκαθιστά τα φυσικά έγγραφα (δεν έχει διεθνή ισχύ, άρα χρειάζεσαι ΚΑΙ τα φυσικά έγγραφα), αλλά είναι ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση, εφόσον τηρηθούν κάποια στανταρ για την ποιότητα της εφαρμογής. Δεν είμαι κατά της κίνησης, απλά στη σημερινή της μορφή έχει μικρή πρακτική αξία. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Tlykog 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Τελικά με αυτόν που του έκοψαν κλήση τί έγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Tlykog είπε Ούτε είμαι υποχρεωμένος να κάνω σχόλιο ή να έχω λογαριασμό στο insomnia.gr... Αλλά εδώ είμαι. Αν δε θέλεις να συμετάσχεις, εποικοδομητικά, στη συζήτηση μπορείς και να μην σχολιάσεις... Αλλά το κάνεις. Όλα είναι θέμα επιλογών φίλε μου. Η κριτική είναι δημοκρατικά θεσπισμένο δικαίωμα και το "αν διαφωνείς μαζί μου καλύτερα να μην μιλήσεις" μπορεί να εκφραστεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, αλλά ποτέ δεν πρέπει να γίνεται πραγματικά πράξη. Όλοι μας έχουμε δικαίωμα να μιλάμε και να εκφραζόμαστε ελεύθερα και κανένας δε μπορεί να μας φυμώσει. Ο λόγος που είμαστε εδώ, εξάλου, είναι για να ανταλλάσσουμε απόψεις και σκέψεις. Όχι απαραίτητα να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε. Έγραψα τη γνώμη και παρακάτω από αυτό το σχόλιο που παράθεσες. Διάβασε και τα υπόλοιπα που έγραψα και απάντησε γράφοντας τη γνώμη σου, αν θέλεις. Στο ανέφερα γιατί φάνηκε οτι δεν το ήξερες ότι δεν είναι υποχρεωτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/11/2022 στις 6:18 ΜΜ, GamingMaster424 είπε Σε αντίθεση με το πορτοφόλι σου ας πούμε; Που δεν είναι στόχος κλοπής; Όχι μόνο αυτό, ρισκάρεις πολλά άμα χάσεις την ταυτότητα ή το δίπλωμα σου... Κοστίζει και χρόνο και χρήμα. Ενώ με την εφαρμογή όποτε θέλεις την ακυρώνεις και την ξαναβγάζεις τσάμπα. Ενημερωτικά: Παράβολο απώλειας ή κλοπής άδειας οδήγησης 69,02 Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από Stoliver 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στο ανέφερα γιατί φάνηκε οτι δεν το ήξερες ότι δεν είναι υποχρεωτικό. Ναι.... ... Δεν το σώζεις.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Tlykog είπε Ναι.... ... Δεν το σώζεις.... Τουλάχιστον δεν γκρινιάζω για κάτι μου δεν με ενδιαφέρει. 7 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα