Nikosgiann Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ, ψάχνω για το γαμπρό μου ενα ολοκληρωμένο συστημα στα 1000 ευρω. Ποσό: 1000 Χρήση: Gaming (Dota, SW Battlefront2, Mount n Blade, klp) Προγραμματα: οχι Θέλουμε οθόνη: Ναι (σκεφτομαι να παμε σε 27' κυρτη, νομιζω πλεον ειναι φθηνες) Έχουμε κομμάτια: όχι, πάμε για όλα Απο ένα κατάστημα: Αδιάφορο Συναρμολογηση: την κανω εγω Λειτουργικό: Οχι Πλ/ποντικι/ηχεία: οχι, θα του τα παρω εγω Περιοχη: Αθηνα Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Nikosgiann
triplex1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Συμπληρωσε μια φορμα με το τι σκεφτεσαι αφου εισαι γνωστης και θες να χωρεσουμε στο 1000ρικο και οθονη 27αρα και μετα εμεις ολοι εδω ειμαστε και αρχιζουμε διορθωνουμε...............κατι θα εχεις στο μυαλο σου δεν μπορει.
Λύση nickol-us Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Νικολογιάννη μου... Αν και τα games που ζητάς δεν είναι φοβερά απαιτητικά, στο 1000ρικο μαζί με μόνιτορ ζορίζει το θέμα. Το κύριο πρόβλημα είναι οτι για να έχεις ωραία εικόνα σε 27" οθόνη πρέπει να πας σε 2k ανάλυση και αυτά τα μόνιτορ είναι κάπως πιο ακριβά >200€ Μεγαλύτερη ανάλυση επίσης ταυτόχρονα σημαίνει μεγαλύτερες απαιτήσεις από κάρτα γραφικών. Ψάξε λίγο τις συνθέσεις στα νέα συστήματα να πάρεις μια ιδέα. Εν τάχει 550w gold/b550/r5 5600/16gb 3200/c16/1tb nvme/rx 6600(οριακή για 2k, μάλλον ok για τα επιθυμητά games) , κουτί και ψύκτρα οικονομική και λογικά μένει το πολυπόθητο ποσό για ένα σοβαρό 2k monitor 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα