Alejandro Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Επίσης οι 40 χρήστες δεν σημαίνουν τίποτα αν μιλάμε για μόνο 3 ταυτόχρονες συνδέσεις.
dpolal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, micos000 είπε Ενώ το team με 360€ τον χρόνο για ένα χρήστη και 1600€ τον χρόνο για 40 χρήστες είναι φθηνό; https://www.teamviewer.com/en/buy-now/ Δεν έκανα σύγκριση με κάποιο άλλο πρόγραμμα, σχολίασα μόνο την τιμή του συγκεκριμένου.
kormos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, dpolal είπε Δεν το λες και φθηνό πάντως. https://www.radmin.com/gr/ordering/ 7 ώρες πριν, micos000 είπε Ενώ το team με 360€ τον χρόνο για ένα χρήστη και 1600€ τον χρόνο για 40 χρήστες είναι φθηνό; https://www.teamviewer.com/en/buy-now/ Αν θες να λέγεσαι επαγγελματίας και να λαμβάνεις το ανάλογο αντίτοιμο με τις απομακρυσμένες συνδέσεις για υποστήριξη και δεν μπορείς να διατηρείς μια συνδρομή τότε....τα πράγματα αλλάζουν. Η παράδοση λέει πως ότι πληρώνεις παίρνεις... Μφχ 1
dpolal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, kormos είπε Αν θες να λέγεσαι επαγγελματίας και να λαμβάνεις το ανάλογο αντίτοιμο με τις απομακρυσμένες συνδέσεις για υποστήριξη και δεν μπορείς να διατηρείς μια συνδρομή τότε....τα πράγματα αλλάζουν. Η παράδοση λέει πως ότι πληρώνεις παίρνεις... Μφχ Δεν αντιλέγω και είμαι υπέρ αλλά... Όταν προσπαθείς να εξηγήσεις στον κάθε «πελάτη» ότι επιβάλλεται να δώσει αυτά τα 20-30 ευρώ που κοστίζει ένας μικρός ssd για να μπορέσεις να κάνεις το 10ετίας+ χρέπι του να λειτουργεί σωστά άντε μετά να τον πείσεις ότι θα πρέπει να σε πληρώνει κιόλας όταν συνδέεσαι από μακρυά για να του φτιάξεις το μηχάνημα. 😄 Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από dpolal
Gogotsa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Αν εισαι επαγγελματιας πρεπει να πληρωσεις για να κανεις δουλεια φιλε μου, αλλιως ψαχννεσαι στα φορουμς και συμβιβαζεσαι.
kormos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dpolal είπε Δεν αντιλέγω και είμαι υπέρ αλλά... Όταν προσπαθείς να εξηγήσεις στον κάθε «πελάτη» ότι επιβάλλεται να δώσει αυτά τα 20-30 ευρώ που κοστίζει ένας μικρός ssd για να μπορέσεις να κάνεις το 10ετίας+ χρέπι του να λειτουργεί σωστά άντε μετά να τον πείσεις ότι θα πρέπει να σε πληρώνει κιόλας όταν συνδέεσαι από μακρυά για να του φτιάξεις το μηχάνημα. 😄 Ισχύει και αυτό. Ανάλογα τη χρήση και χρέωση που κάνεις όμως τα ζυγίζεις, εναλλακτικά....πας ως φυσική παρουσία 🙂
Gogotsa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, dpolal είπε Δεν αντιλέγω και είμαι υπέρ αλλά... Όταν προσπαθείς να εξηγήσεις στον κάθε «πελάτη» ότι επιβάλλεται να δώσει αυτά τα 20-30 ευρώ που κοστίζει ένας μικρός ssd για να μπορέσεις να κάνεις το 10ετίας+ χρέπι του να λειτουργεί σωστά άντε μετά να τον πείσεις ότι θα πρέπει να σε πληρώνει κιόλας όταν συνδέεσαι από μακρυά για να του φτιάξεις το μηχάνημα. 😄 Δλδ εσυ δε πληρωνεσαι για τα remotes? Εγω τα παιρνω κανονικα απο ολους.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Και εγώ παθών...πλεον με το Anydesk, Μετά από 2 έτη χρησης από το σπιτι προς τα pc της δουλειάς. Ειτε για να κανω tasks, αναβαθμίσεις , τσεκαρίσματα για προβλήματα..βολικό αρκετά τουλαχιστον για τα δικά μου δεδομένα...Το θέμα ειναι το αφεντικό που μπαίνει από το σπιτι στο pc της δουλειας και του αρχισε τα κουλά Κολλησε και covid και μάλλον για καμια βδομάδα...εκτός Θα δοκιμάσω τώρα το Radmin να δω πως ειναι για να του το εγκαταστήσω τουλάχιστον δωρεάν για 30 μέρες . Ακριβό ενταξει δεν ειναι για onetime fee 46,20 , να δω πως θα παει και το αγοράζουμε. Με τα υπόλοιπα θα παίξω με vpn και remote καλύτερα
Gogotsa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Και εγώ παθών...πλεον με το Anydesk, Μετά από 2 έτη χρησης από το σπιτι προς τα pc της δουλειάς. Ειτε για να κανω tasks, αναβαθμίσεις , τσεκαρίσματα για προβλήματα..βολικό αρκετά τουλαχιστον για τα δικά μου δεδομένα...Το θέμα ειναι το αφεντικό που μπαίνει από το σπιτι στο pc της δουλειας και του αρχισε τα κουλά Κολλησε και covid και μάλλον για καμια βδομάδα...εκτός Θα δοκιμάσω τώρα το Radmin να δω πως ειναι για να του το εγκαταστήσω τουλάχιστον δωρεάν για 30 μέρες . Ακριβό ενταξει δεν ειναι για onetime fee 46,20 , να δω πως θα παει και το αγοράζουμε. Με τα υπόλοιπα θα παίξω με vpn και remote καλύτερα Και πως θα συνδεεσαι με το radmin? Τι θα του βαλεις για σταθερη ip? Radmin vpn ή κατι αλλο? tailscale ας πουμε? Αυτο σου δημιουργει μια στατικ και συνδεεσαι με αυτο. Το radmin vpn κανει την ιδια δουλεια. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από Gogotsa
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Το κατέβασα και επαιξα λίγο αλλά το θέμα είναι οτι έχει μάθει να συνδέεται με το anydesk , αν οτιδήποτε προκύψει θα αρχίσουν οι φωνές κλπ Του εκανα ένα client vpn από την εταιρία μέσω του cisco και 2 εικονίδια στο Laptop του. Ενα για το vpn Και ένα για το remote desktop στο pc του. Δεν ήθελα να δώσουμε 150 ευρώ για το anydesk , του έδωσα και οδηγίες για τα παραπάνω και επαιξε μια χαρα Δεν είναι άνθρωπος που θα τον μπλέξεις με πολλά κλικ , πατα αυτό πάτα εκείνο
kormos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Το κατέβασα και επαιξα λίγο αλλά το θέμα είναι οτι έχει μάθει να συνδέεται με το anydesk , αν οτιδήποτε προκύψει θα αρχίσουν οι φωνές κλπ Του εκανα ένα client vpn από την εταιρία μέσω του cisco και 2 εικονίδια στο Laptop του. Ενα για το vpn Και ένα για το remote desktop στο pc του. Δεν ήθελα να δώσουμε 150 ευρώ για το anydesk , του έδωσα και οδηγίες για τα παραπάνω και επαιξε μια χαρα Δεν είναι άνθρωπος που θα τον μπλέξεις με πολλά κλικ , πατα αυτό πάτα εκείνο Η καλύτερη λύση θα έλεγα!
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, kormos είπε Η καλύτερη λύση θα έλεγα! Οχι και τόσο , δεν τον βόλεψε τελικά , και εγώ παίζω με VPN στο σπίτι αλλά το αφεντικό έχει ένα παμπαλαιο λαπτοπ με windows 7 απότι ειδα οταν μου το φέρανε στην εταιρία να του φτιαξω το vpn. κατι antivirus μεσα total360 και ενα σωρο σκουπιδια συν απότι κατάλαβα μια ασταθή συνδεση στο σπιτι μια και παιζει με ασυρματο. Μόλις γινει καλά του ειπα , θα παω απο το σπιτι να του φτιαξω μια σταθερή λύση στο γραφειο του με νεο pc κλπ κλπ θα του βάλω και μια άδεια που εχω ακόμα από το endpoint protection που εχουμε στην εταιρία να έχει το κεφαλι του ήσυχο. Τωρα παλι του εκανα μια trial νέα εγκατάσταση του anydesk και του ειπα υπομονη λίγες μερες .
kormos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Οχι και τόσο , δεν τον βόλεψε τελικά , και εγώ παίζω με VPN στο σπίτι αλλά το αφεντικό έχει ένα παμπαλαιο λαπτοπ με windows 7 απότι ειδα οταν μου το φέρανε στην εταιρία να του φτιαξω το vpn. κατι antivirus μεσα total360 και ενα σωρο σκουπιδια συν απότι κατάλαβα μια ασταθή συνδεση στο σπιτι μια και παιζει με ασυρματο. Μόλις γινει καλά του ειπα , θα παω απο το σπιτι να του φτιαξω μια σταθερή λύση στο γραφειο του με νεο pc κλπ κλπ θα του βάλω και μια άδεια που εχω ακόμα από το endpoint protection που εχουμε στην εταιρία να έχει το κεφαλι του ήσυχο. Τωρα παλι του εκανα μια trial νέα εγκατάσταση του anydesk και του ειπα υπομονη λίγες μερες . Αφού είναι εκτός το ΝΒ δεν νομίζω να επηρεάζει την άδεια το SAV που έχεις. Δες μήπως υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης και τον μεταφέρεις σε Windows 10. Πιο σταθερή λύση πάντως είναι με VPN και ποιο ασφαλή... Λιγότερους πόρους θα καταναλώνει από το AD πάντως. Σίγουρα όμως προέχει να βρεις τι μπορεί να φταίει και έχει αποσυνδέσεις... Μφχ
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, kormos είπε Αφού είναι εκτός το ΝΒ δεν νομίζω να επηρεάζει την άδεια το SAV που έχεις. Δες μήπως υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης και τον μεταφέρεις σε Windows 10. Πιο σταθερή λύση πάντως είναι με VPN και ποιο ασφαλή... Λιγότερους πόρους θα καταναλώνει από το AD πάντως. Σίγουρα όμως προέχει να βρεις τι μπορεί να φταίει και έχει αποσυνδέσεις... Μφχ Και εγώ από τοτε που αρχισε το anydesk τις χρεώσεις με vpn παίζω από το σπιτι. Δεν εχω προβληματα. Με ιδιες ρυθμισεις παίζουμε στο client vpn που εχω στο meraki. για αναβάθμιση στο laptop δεν ξέρω. ειναι 10ετίας σίγουρα , Το εκτός δεν μας πειράζει. Ειναι με cloud στήσιμο οι αδειες. Δεν ειναι στημενο το endpoint στον server πχ. Υπομονη... Thanx
kormos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Και εγώ από τοτε που αρχισε το anydesk τις χρεώσεις με vpn παίζω από το σπιτι. Δεν εχω προβληματα. Με ιδιες ρυθμισεις παίζουμε στο client vpn που εχω στο meraki. για αναβάθμιση στο laptop δεν ξέρω. ειναι 10ετίας σίγουρα , Το εκτός δεν μας πειράζει. Ειναι με cloud στήσιμο οι αδειες. Δεν ειναι στημενο το endpoint στον server πχ. Υπομονη... Thanx Α εντάξει, μια χαρά είσαι τότε.... Ε ήρθε ο καιρός αναβαθμιστεί ο Μπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα