MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, greekfragma είπε ας αλλάξει και ο τίτλος του θέματος σε εναλλακτική/alternative Μην σας πω να γίνει και "indie"! 5 ώρες πριν, accipio είπε Να απαντήσω εγώ για την περίπτωσή μου: άρχισε να βγάζει αντίστροφη μέτρηση μέχρι να κλείσει. Η αντίστροφη μέτρηση στην περίπτωσή μου άρχιζε περίπου μετά τα 20 λεπτά σύνδεσης και μου έδινε συνολικά γύρω στα 30 λεπτά σύνδεσης Χοντρό αυτό. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα κοιτάξω για εναλλακτική λύση.
Alejandro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Έχω να το χρησιμοποιήσω από τον Ιούνιο. Θα ξαναμπώ να δω τι παίζει (αν το χρησιμοποιώ εντώς του ίδιου δικτύου υπάρχει πιθανότητα να μην το πιάσει για επαγγελματική χρήση;). Το θέμα εμφανίζεται σε περιπτώσεις που έχει πραγματικά μεγάλη χρήση. Παραθέτω εικόνα. 13 ώρες πριν, Alejandro είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω αύριο το Rustdesk. Μου φάνηκε πιο κοντινό στο AnyDesk. Αρκετά καλή εναλλακτική και με γνώριμο από το AnyDesk interface. Δεν σε αφήνει ακόμα να αλλάξεις id και βλέπει το όνομα χρήστη των Windows. Επίσης όταν πας να συνδεθείς σε server, σε βάζει στη login screen. Ένα bug που παρατήρησα είναι ότι όταν έχεις μια ανοιχτή σύνδεση και πας να γράψεις με ελληνικά κάτι στον δικό σου υπολογιστή, δεν παίζουν σωστά οι τόνοι (μπαίνουν όποτε τους καπνίσει). Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από Alejandro 1
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Έχω να το χρησιμοποιήσω από τον Ιούνιο. Θα ξαναμπώ να δω τι παίζει (αν το χρησιμοποιώ εντώς του ίδιου δικτύου υπάρχει πιθανότητα να μην το πιάσει για επαγγελματική χρήση;). Λογικά, όχι. Δεν πρέπει να το πιάσει αν και για εσωτερικό δίκτυο υπάρχει πολύ καλύτερη λύση με το TightVNC.
accipio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Ενημέρωση: Χρησιμοποίησα πριν από λίγο, για περίπου 25 λεπτά, μια παλαιότερη έκδοση του Anydesk (6.1.5) και δεν εμφανίστηκε αντίστροφη μέτρηση.
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οπότε... στηρίζουμε Oldies but Goldies! 😁 Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από micos000
Alejandro Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, accipio είπε Ενημέρωση: Χρησιμοποίησα πριν από λίγο, για περίπου 25 λεπτά, μια παλαιότερη έκδοση του Anydesk (6.1.5) και δεν εμφανίστηκε αντίστροφη μέτρηση. Δεν παίζει ρόλο. Η χρήση αυτή είναι μικρή. Εδώ μας το βγάζει και σε παλιότερες εκδόσεις.
kormos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Αν και χρόνια χρήσης Anydesk και TeamViewer δεν έχω δει στο πρώτο να εμφανίσει κάποιο μήνυμα ακόμα, το κάνω πολύ συχνή και πολύωρη χρήση....Από τα MAC. Ως εναλλακτική πάντως έχω δημιουργήσει VPN και με τη χρήση του RDP έπαψα να πολυασχολούμε και τόσο με τα υπόλοιπα.... Μφχ
Alejandro Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, kormos είπε Αν και χρόνια χρήσης Anydesk και TeamViewer δεν έχω δει στο πρώτο να εμφανίσει κάποιο μήνυμα ακόμα, το κάνω πολύ συχνή και πολύωρη χρήση....Από τα MAC. Ως εναλλακτική πάντως έχω δημιουργήσει VPN και με τη χρήση του RDP έπαψα να πολυασχολούμε και τόσο με τα υπόλοιπα.... Μφχ Αν μιλάμε για 1-2 απομακρυσμένα δίκτυα, ναι. Αν μιλάμε για 20-100 είναι αδύνατο. Επίσης πολλές φορές χρειάζεται να μπαίνεις παράλληλα με τον χρήστη.
kormos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, Alejandro είπε Αν μιλάμε για 1-2 απομακρυσμένα δίκτυα, ναι. Αν μιλάμε για 20-100 είναι αδύνατο. Επίσης πολλές φορές χρειάζεται να μπαίνεις παράλληλα με τον χρήστη. Αν αναφέρεσαι για 20-100 θα σου πρότεινα να πληρώσεις την αναβάθμιση του Anydesk καθώς κάτι τέτοιο υποδηλώνει πως γίνεται για άλλο σκοπό πλην τον απλό... Μφχ 2
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, Alejandro είπε Αν μιλάμε για 20-100 είναι αδύνατο. Αν αυτό δεν είναι επαγγελματική χρήση...
Gogotsa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μα υπαρχει σοβαρος τεχνικος που θα πληρωσει για επαγγελματικη χρηση anydesk ή teamviewer? Ελεος... υπαρχουν τρομερα εργαλεια για επαγγελματιες. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από Gogotsa
Alejandro Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Gogotsa είπε υπαρχουν τρομερα εργαλεια για επαγγελματιες Όπως;
Gogotsa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 To κορυφαιο radmin μαζι με radmin vpn ή καποιο αλλο ip assign vpn.
dpolal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Gogotsa είπε To κορυφαιο radmin μαζι με radmin vpn ή καποιο αλλο ip assign vpn. Δεν το λες και φθηνό πάντως. https://www.radmin.com/gr/ordering/
micos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ενώ το team με 360€ τον χρόνο για ένα χρήστη και 1600€ τον χρόνο για 40 χρήστες είναι φθηνό; https://www.teamviewer.com/en/buy-now/ Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα