Alejandro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μιας και το AnyDesk έχει αρχίσει τους περιορισμούς για τους free users, ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπόψιν καμία αξιόλογη free εναλλακτική.
1ns0mn1a Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) rustdesk UltraVNC Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από 1ns0mn1a 1 1
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, 1ns0mn1a είπε rustdesk UltraVNC Καλό φαίνεται το rustdesk, δεν το ήξερα. Το ultravnc το χρησιμοποιώ στο γραφείο για να παίρνω remote τα pc. Το έχω με ένα δικό μου address book που έγραψα με τα λίγα που ξέρω σε vb6 (μετά ανακάλυψα ότι έχει έτοιμα ) και είναι πολύ βολικό και ελαφρύ. Δεν είναι όμως τόσο εύκολο να το δουλέψεις στο internet (άντε εξηγείς στον καθένα πως να δει την εξωτερική ip του). Εγώ χρησιμοποιώ αρκετά το ammyy admin αλλά για να το κατεβάσεις πρέπει να το κάνεις από edge/internet explorer γιατί οι chrome/mozilla based το μπλοκάρουν. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Alejandro είπε το AnyDesk έχει αρχίσει τους περιορισμούς για τους free users Τι περιορισμούς;
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το team μου έχει σπάσει και αυτό τα νεύρα τελευταία. Πολύ ευαίσθητο στην ανίχνευση για commercial use και με μπλοκάρει στα καλά καθούμενα. Για το realvnc ισχύει ότι για όλα τα vnc και δεν είναι να πεις σε κάποιον ψιλοάσχετο να το βάλει και να σου πει την εξωτερική του ip ή για το πως να κάνει port fordward! 😵 Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από micos000
dpolal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, micos000 είπε Το team μου έχει σπάσει και αυτό τα νεύρα τελευταία. Πολύ ευαίσθητο στην ανίχνευση για commercial use και με μπλοκάρει στα καλά καθούμενα. Vbox και όποτε σου πετάει το μνμ «commersial use detected» πας στις ρυθμίσεις της virtual μηχανής, αλλάζεις την mac και καθάρισες. Το τρέχω έτσι εδώ και 4 χρόνια. ------------------------------------------------------------- 4 ώρες πριν, Alejandro είπε Μιας και το AnyDesk έχει αρχίσει τους περιορισμούς για τους free users, ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπόψιν καμία αξιόλογη free εναλλακτική. Υπάρχει και το Remote Utilities που είναι εντελώς free αλλά δυστυχώς απίστευτα αργό, σου κάνει τα νεύρα τσατάλια. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από dpolal
Alejandro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω αύριο το Rustdesk. Μου φάνηκε πιο κοντινό στο AnyDesk.
accipio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Επειδή έψαχνα κι εγώ για αντικαταστάτη του Anydesk, βρήκα κι αυτό: DistantDesktop. Δες το αν θέλεις, είναι απλό στη χρήση και μου φάνηκε καλό (από τη μία μόνο μια φορά που το χρησιμοποίησα ώς τώρα).
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Alejandro είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω αύριο το Rustdesk. Μου φάνηκε πιο κοντινό στο AnyDesk. 10 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Τι περιορισμούς; Θα είχατε την καλοσύνη να απαντήσετε στο ερώτημα που τέθηκε από τον @Τέρης Α., σχετικά με τους περιορισμούς που αναφέρατε στην αρχική σας ανάρτηση ; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias 1
accipio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Να απαντήσω εγώ για την περίπτωσή μου: άρχισε να βγάζει αντίστροφη μέτρηση μέχρι να κλείσει. Η αντίστροφη μέτρηση στην περίπτωσή μου άρχιζε περίπου μετά τα 20 λεπτά σύνδεσης και μου έδινε συνολικά γύρω στα 30 λεπτά σύνδεσης. Στο περίπου όλ' αυτά. Μία φορά που το ξανάνοιξα αμέσως μετά τον τερματισμό της σύνδεσης, μου έδωσε άλλη μισή ώρα περίπου μέχρι να ξανακλείσει. 1
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, dpolal είπε Vbox και όποτε σου πετάει το μνμ «commersial use detected» πας στις ρυθμίσεις της virtual μηχανής, αλλάζεις την mac και καθάρισες. Το τρέχω έτσι εδώ και 4 χρόνια. Καλό το τιπ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίγω vm για να συνδεθώ με κάποιον να του δείξω κάτι ή να τον βοηθήσω.
Gogotsa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 To anydesk στο εικοσαλεπτο πλεον σε κλεινει. Πριν λιγο καιρο το ξεκινησε σε μιση ωρα.
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Έχω να το χρησιμοποιήσω από τον Ιούνιο. Θα ξαναμπώ να δω τι παίζει (αν το χρησιμοποιώ εντώς του ίδιου δικτύου υπάρχει πιθανότητα να μην το πιάσει για επαγγελματική χρήση;).
greekfragma Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 ας αλλάξει και ο τίτλος του θέματος σε εναλλακτική/alternative
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα