Dennis077 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Γειά σας θέλω να ρωτήσω αν η μεταφορά χρημάτων από το Paypal σε τραπεζικό λογαριασμό έχει χρέωση. Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Το ππ δεν χρεώνει τιποτα, απο εκει και περα κρατάει προμήθεια η τραπεζα σου όταν ερθει το εισερχόμενο εμβασμα. Δεν τα τιμολόγια της τράπεζας Καλα 10 χρονια στο insomnia δεν πήρε τίποτα το μάτι σου😁
ababapanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Να κανω μια ερωτηση πανω σε αυτο, πχ στην τράπεζα πειραιως το εισερχομενο εμβασμα μεχρι 15 ευρω ειναι δωρεαν και πανω απο 15 ευρω , υπαρχει χρεωση 4 ευρω. Αν εχω στην paypal πχ 100 ευρω μπορώ να ζητήσω 6 ξεχωριστά εμβάσματα των 15 ευρω , για να μην χρεωθω τα 4 ευρω? λειτουργεί αυτος ο τροπος?
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, ababapanos είπε Να κανω μια ερωτηση πανω σε αυτο, πχ στην τράπεζα πειραιως το εισερχομενο εμβασμα μεχρι 15 ευρω ειναι δωρεαν και πανω απο 15 ευρω , υπαρχει χρεωση 4 ευρω. Αν εχω στην paypal πχ 100 ευρω μπορώ να ζητήσω 6 ξεχωριστά εμβάσματα των 15 ευρω , για να μην χρεωθω τα 4 ευρω? λειτουργεί αυτος ο τροπος? ναι λειτουργεί
ababapanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε ναι λειτουργεί και πρεπει το εμβασμα να ειναι μεχρι 14,99 η και 15 ακριβως δεν εχει χρεωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα