Ukforthemoment Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Titos301 είπε Ισως οχι δεν εγραφε κατι πανω μονο το σημα των ανεπαφων, σε φουρνο πληρωνα και μ ρωτουσαν το κινητο μ και το στελνανε εκει, στο ψητοπωλειο δεν πηρα ουτε αποδειξη ουτε αποδειξη pos/ερωτηση αν θελω την απόδειξη του pos τι την χρειάζεσαι; Δεν είναι υποχρεωτική όπως των ταμειακών μηχανών. Σου εμφανίστηκε η συναλλαγή στην τράπεζα; 1
fsbmaniac Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Ζητάς νομιμη αποδειξη και επειτα σκαναρεις με την εφαρμογη του κρατους.... 3 καταστηματα με κομπινες εχω βρει εως τωρα.... ας τους κλεισουν φτανει ποια αυτο το πράγμα. Τα λενε οι λογιστες και ακους κάτι ποσά αδιανοητα.... μπουγατσατζιδικα να βγαζουν μαυρο χρημα 40 και 50 Κ το χρόνο 3
Nera1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Τίποτα δε την χρειάζεται,απλά προφανώς χρησιμοποιεί το κομπιούτερ για να αλλάζει κανάλια. Τίτο,εγώ στη θέση σου θα ζητούσα χειρόγραφη με σφραγίδα επιχείρησης. Δε παίζουμε με αυτές τις μαυρές μαγείες. 3 σελίδες σχόλια ,γιατί κάποιος πιστεύει πως τον κλέβουν επειδή το πος δεν βγάζει χαρτάκι. 1
Titos301 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, Nera1 είπε Τίποτα δε την χρειάζεται,απλά προφανώς χρησιμοποιεί το κομπιούτερ για να αλλάζει κανάλια. Τίτο,εγώ στη θέση σου θα ζητούσα χειρόγραφη με σφραγίδα επιχείρησης. Δε παίζουμε με αυτές τις μαυρές μαγείες. 3 σελίδες σχόλια ,γιατί κάποιος πιστεύει πως τον κλέβουν επειδή το πος δεν βγάζει χαρτάκι. παραξενος τροπος να μας πεις οτι εισαι μαυραγοριτης
Skrobo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, fsbmaniac είπε Ζητάς νομιμη αποδειξη και επειτα σκαναρεις με την εφαρμογη του κρατους.... 3 καταστηματα με κομπινες εχω βρει εως τωρα.... ας τους κλεισουν φτανει ποια αυτο το πράγμα. Τα λενε οι λογιστες και ακους κάτι ποσά αδιανοητα.... μπουγατσατζιδικα να βγαζουν μαυρο χρημα 40 και 50 Κ το χρόνο Είμαι περίεργος, τι κομπίνες βρήκες ; 1 ώρα πριν, Nera1 είπε Τίποτα δε την χρειάζεται,απλά προφανώς χρησιμοποιεί το κομπιούτερ για να αλλάζει κανάλια. Τίτο,εγώ στη θέση σου θα ζητούσα χειρόγραφη με σφραγίδα επιχείρησης. Δε παίζουμε με αυτές τις μαυρές μαγείες. 3 σελίδες σχόλια ,γιατί κάποιος πιστεύει πως τον κλέβουν επειδή το πος δεν βγάζει χαρτάκι. Το αστείο είναι ότι ρωτάει "τι κάνουμε / τι συμβαίνει", αλλά έχει βγάλει ήδη πόρισμα και ότι είναι απάτη και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται (απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό).
NikolasKon14 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Εδώ πάντως ξέρω POS που στέλνουν την απόδειξη με sms σε κινητό τηλέφωνο. Μου έχει τύχει με Viva και SumUp. Και ξέρω η Cardlink νομίζω με Eurobank δίνει POS με Bluetooth και από το κινητό σου το διαχειρίζεσαι ώστε να δέχεσαι πληρωμές με κάρτα. Και αυτό δεν στέλνει απόδειξη αλλά φαίνεται κανονικά η επωνυμία της επιχείρησης. 1
korakios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Skrobo είπε Το αστείο είναι ότι ρωτάει "τι κάνουμε / τι συμβαίνει", αλλά έχει βγάλει ήδη πόρισμα και ότι είναι απάτη και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται (απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό). γιατί κατάλαβε τα βασικά , το αν χρεώθηκε καν ? 😂
Nera1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, korakios είπε γιατί κατάλαβε τα βασικά , το αν χρεώθηκε καν ? 😂 έχει πάει εξαιρετικα
Bitbit Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 δε θα σχολιάσω τη γελοιότητα του θέματος αλλά για ακόμα μια φορά είναι ενοχλητικό να έχει κάποιος μια απορία-πρόβλημα και στον τίτλο που χρησιμοποιεί να έχει βγει ήδη το συμπέρασμα. Βάλε τουλάχιστον ένα ";". Τι ψευτο πος και τρίχες κατσαρές; Γιατί είναι ψευτο-πος; Και ποιος το λέει αυτό; Κάποιος που θεωρεί ότι τον κλέβουν και το συνδιάζει με το ότι δε φάνηκε ακόμα η αγορά στον λογαριασμό του; 1
rataplan14 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Στις 1/11/2022 στις 3:57 ΜΜ, SilentVoice είπε Αν προσθέσεις την κάρτα στο Google Wallet, σου εμφανίζει το ποσό που χρεώθηκες αμέσως. Το καλόκαιρι, σε ενα μπιτσόμπαρο που πήγαινα συχνά, πλήρωνα με κάρτα (Google wallet) και αντι για POS, είχαν ενα κινητό τηλέφωνο όπου τα φέρναμε σε επαφή και γινόταν η πληρωμή. Εκεί τρόμαξα την πρώτη φορά, αλλά μετά είδα πως η χρέωση είχε την επωνυμία του μαγαζιού. Αλλά δεν γνωρίζω ποια εφαρμογή χρησιμοποιούσε ο μαγαζάτορας στο κινητο για να δέχεται ανέπαφες κάρτες. Υποψιάζομαι Viva Wallet, αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος. Ακριβώς αυτό χρησιμοποιώ και εγώ το viva wallet.Εχω περασμένη την εφαρμογή στο κινητό και ο πελάτης περνάει την κάρτα του πίσω από την πλάτη του κινητού αφού έχω γράψει το ποσό που θα πληρώσει .Είναι νόμιμο εκατό τοις εκατό .Και την απόδειξη από την ταμειακή πριν την κόψεις αντί για μετρητά πατάς κάρτα και όλα οκ .Πρι το κινητό χρησιμοποιούσα το μηχανάκι που έχετε αναρτήσει πιο πάνω της viva wallet. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα