Titos301 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2η φορά προχθές που μου συνέβει. Πάω να πληρώσω με κάρτα και ενω πιάνει η υπαλληλος να περάσει το ποσό στο pos, το αφηνει, και πιανει ενα τετραγωνο σαν σουβερ με το σημα των ανεπαφων απο πανω και μου λεει να χτυπησω εκει την κάρτα, αφου το χτυπησω πιανει το κινητο βλεπει κατι και μου λεει ενταξει, με διωχνει αποδειξη αυτο δεν βγαζει. Η καρτα ειναι ΤΠ και δεν φαινεται μετα στις συναλλαγες, δεν υπαρχει τροπος να δω οτι οντως μου πηρε το ποσο που επρεπε.... τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση; (υπάρχει τρόπος να δω υι ποσό πλήρωσα και σε ποιόν εν τέλει) προφανώς είναι κάποιου έιδου κομπίνα για να κάνω απευθείας κατάθεση στο λογαριασμό ισως ουτε καν της επιχείρησης αλλά ιδιωτή ώστε να τα παίτνει μαύρα Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Titos301
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 ...ε και; Τί να κάνουν δηλαδή οι φοροφυγάδες, κλέφτες να γίνουνε;
mclein² Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Titos301 είπε 2η φορά προχθές που μου συνέβει. Πάω να πληρώσω με κάρτα και ενω πιάνει η υπαλληλος να περάσει το ποσό στο pos, το αφηνει, και πιανει ενα τετραγωνο σαν σουβερ με το σημα των ανεπαφων απο πανω και μου λεει να χτυπησω εκει την κάρτα, αφου το χτυπησω πιανει το κινητο βλεπει κατι και μου λεει ενταξει, με διωχνει αποδειξη αυτο δεν βγαζει. Η καρτα ειναι ΤΠ και δεν φαινεται μετα στις συναλλαγες, δεν υπαρχει τροπος να δω οτι οντως μου πηρε το ποσο που επρεπε.... τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση; προφανώς είναι κάποιου έιδου κομπίνα για να κάνω απευθείας κατάθεση στο λογαριασμό ισως ουτε καν της επιχείρησης αλλά ιδιωτή ώστε να τα παίτνει μαύρα ποιο μαγαζι να στειλω τα παιδια ; 1
greekfragma Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Υπάρχουν και EMV readers εκτός των κλασσικών POS με κουμπάκια. Την ίδια δουλειά κάνουν. Απλά διαβάζουν τη κάρτα ανέπαφα και στέλνουν στο τερματικό τα δεδομένα. https://channelpostmea.com/2017/01/22/id-tech-releases-sred-contactless-emv-reader/ 7 1
SilentVoice Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Titos301 είπε 2η φορά προχθές που μου συνέβει. Πάω να πληρώσω με κάρτα και ενω πιάνει η υπαλληλος να περάσει το ποσό στο pos, το αφηνει, και πιανει ενα τετραγωνο σαν σουβερ με το σημα των ανεπαφων απο πανω και μου λεει να χτυπησω εκει την κάρτα, αφου το χτυπησω πιανει το κινητο βλεπει κατι και μου λεει ενταξει, με διωχνει αποδειξη αυτο δεν βγαζει. Η καρτα ειναι ΤΠ και δεν φαινεται μετα στις συναλλαγες, δεν υπαρχει τροπος να δω οτι οντως μου πηρε το ποσο που επρεπε.... τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση; (υπάρχει τρόπος να δω υι ποσό πλήρωσα και σε ποιόν εν τέλει) προφανώς είναι κάποιου έιδου κομπίνα για να κάνω απευθείας κατάθεση στο λογαριασμό ισως ουτε καν της επιχείρησης αλλά ιδιωτή ώστε να τα παίτνει μαύρα Αν προσθέσεις την κάρτα στο Google Wallet, σου εμφανίζει το ποσό που χρεώθηκες αμέσως. Το καλόκαιρι, σε ενα μπιτσόμπαρο που πήγαινα συχνά, πλήρωνα με κάρτα (Google wallet) και αντι για POS, είχαν ενα κινητό τηλέφωνο όπου τα φέρναμε σε επαφή και γινόταν η πληρωμή. Εκεί τρόμαξα την πρώτη φορά, αλλά μετά είδα πως η χρέωση είχε την επωνυμία του μαγαζιού. Αλλά δεν γνωρίζω ποια εφαρμογή χρησιμοποιούσε ο μαγαζάτορας στο κινητο για να δέχεται ανέπαφες κάρτες. Υποψιάζομαι Viva Wallet, αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος. 1
basilis_k6 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 τι σημαινει ΤΠ αρχικα επισης πως γινετε να μην φαινετε η συναλλαγη. αν δεν φαινετε δεν εγινε. δεν βλεπω κατι παρανομο μεχρι τωρα. 1
Titos301 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε τι σημαινει ΤΠ αρχικα επισης πως γινετε να μην φαινετε η συναλλαγη. αν δεν φαινετε δεν εγινε. δεν βλεπω κατι παρανομο μεχρι τωρα. Τραπεζα πειραιως Ειχα αγορασει απο φουρνο το σαββατο και φαινεται η συναλλαγη στο app της τραπεζας κυριακη που πηγα στο σουβλατζιδικο δεν φαινεται χθες πηγα σκλαβενιτη φαινεται
basilis_k6 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Titos301 είπε Τραπεζα πειραιως Ειχα αγορασει απο φουρνο το σαββατο και φαινεται η συναλλαγη στο app της τραπεζας κυριακη που πηγα στο σουβλατζιδικο δεν φαινεται χθες πηγα σκλαβενιτη φαινεται ειναι ακομα σε εκκρεμοτητα μαλλον? μπορει να κανουν τιποτα περιεργο με τραπεζες εξωτερικου κτλ. περιμενε να δεις.
greekfragma Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 minutes ago, Titos301 said: Τραπεζα πειραιως Ειχα αγορασει απο φουρνο το σαββατο και φαινεται η συναλλαγη στο app της τραπεζας κυριακη που πηγα στο σουβλατζιδικο δεν φαινεται χθες πηγα σκλαβενιτη φαινεται μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα λογιστικοποίηση η συναλλαγή λόγω Κυριακής. καμιά φορά κάνουν μερικές μέρες να φανούν. εσύ ίσως να δεις στην ανάλυση λογαριασμού ένα μικροποσό στις δεσμεύσεις.
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Πολύ φασαρία για το τιποτα. Μπες στο ebanking της τράπεζας σου και δες αν βρίσκεται η συναλλαγή σου στα δεσμευμένα πόσα η στις ολοκληρωμένες συναλλαγές. Αν ναι τότε όλα καλά. Αν όχι, τότε περίμενε 2-3 μέρες και πολύ λέω, αν δεν έχει περαστεί τίποτα κάνε καταγγελία. 1
Vista32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Titos301 είπε Η καρτα ειναι ΤΠ και δεν φαινεται μετα στις συναλλαγες, δεν υπαρχει τροπος να δω οτι οντως μου πηρε το ποσο που επρεπε.... Εφόσον μιλάμε για Πειραιώς, ανοίγεις την εφαρμογή - πας στις Κάρτες - επιλέγεις τη συγκεκριμένη κάρτα - Πληροφορίες - πατάς στις τρεις οριζόντιες γραμμές πάνω δεξιά - και στο εκτεινόμενο μενού με τις συναλλαγές ανά μήνα θα επιλέξεις την πρώτη επιλογή, που γράφει "Εγκρίσεις". Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Vista32 2 1
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε αν δεν έχει περαστεί τίποτα κάνε καταγγελία ξαναπάνε 😄 @greekfragma ...εννοώ αν δεν έχει υπάρξει χρέωση 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Υποψιάζομαι Viva Wallet, αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος. Das ist korrekt. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Υπαρχουν πράγματι και πος που δεν εχουν χαρτι και αν εχει κέφι αυτός που περνάει την κάρτα μπορεί να γραψει στο πος το εμαιλ σου και να σου ερθει εκει η απόδειξη, αν ειχες ομως gpay δεν θα είχες προβλημα, θα σου έλεγε ποιος ειναι και το ποσό 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα