M A T R I X Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αφού δεν είναι enabled το sticky keys, τότε δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Είναι το shift, το οποίο δεν το αντιλαμβάνεσαι όταν το πατάς. Είναι προτιμότερο να βάλεις input language σε ένα shortcut του mac ή gesture αν στο επιτρέπει η συσκευή logitech που έχεις. Εγώ πχ το έχω εδώ προς το παρόν, όλο λέω να το αλλάξω, αλλά ακόμα το χρησιμοποιώ. Διαφορετικά στο keyboard βάλε ένα άλλο shortcut που να σε βολεύει χωρίς να σου δημιουργεί το παραπάνω πρόβλημα. system settings > keyboard > keyboard shortcuts > input sources. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από M A T R I X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Στις 1/11/2022 στις 5:33 ΜΜ, M A T R I X είπε Αφού δεν είναι enabled το sticky keys, τότε δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Είναι το shift, το οποίο δεν το αντιλαμβάνεσαι όταν το πατάς. Είναι προτιμότερο να βάλεις input language σε ένα shortcut του mac ή gesture αν στο επιτρέπει η συσκευή logitech που έχεις. Εγώ πχ το έχω εδώ προς το παρόν, όλο λέω να το αλλάξω, αλλά ακόμα το χρησιμοποιώ. Διαφορετικά στο keyboard βάλε ένα άλλο shortcut που να σε βολεύει χωρίς να σου δημιουργεί το παραπάνω πρόβλημα. system settings > keyboard > keyboard shortcuts > input sources. Επανερχομαι και βρηκα τι φταιει ... αλλα δεν μπορω να βρω λυση ... ! Μαλλον δηλαδη βρηκα , το κανει οταν εχω το CAPS LOCK ενεργοποιημενο ...... ! Θα μου πεις απενεργοποιησε το ρε ψηλε...οκ αλλα γιατι να το κανει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση M A T R I X Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Λύση Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, agipaok είπε Επανερχομαι και βρηκα τι φταιει ... αλλα δεν μπορω να βρω λυση ... ! Μαλλον δηλαδη βρηκα , το κανει οταν εχω το CAPS LOCK ενεργοποιημενο ...... ! Θα μου πεις απενεργοποιησε το ρε ψηλε...οκ αλλα γιατι να το κανει ? Αρχικά όλο αυτό που αναφέρεις ισχύει μόνο για όταν το input source είναι EL. Όταν είσαι σε EN, δεν κάνει inspect elements. Σωστά; Ο λόγος που το κάνει με το caps lock on, είναι ο ίδιος με αυτόν που έγραψα παραπάνω. Όταν είσαι στα ελληνικά με caps lock on, είναι σα να πατάς cmd+shift+c σε EN input, το οποίο ενεργοποιεί το inspect. Όταν θέλεις να κάνεις c/p άλλαζε γλώσσα σε αγγλικά και θα είσαι οκ. Δεν έχω βρει άλλη λύση καθώς δε νομίζω ότι είναι καλό να κάνεις πειράματα με τα shortcuts στο συγκεκριμένο κομμάτι. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από M A T R I X 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, M A T R I X είπε Αρχικά όλο αυτό που αναφέρεις ισχύει μόνο για όταν το input source είναι EL. Όταν είσαι σε EN, δεν κάνει inspect elements. Σωστά; Ο λόγος που το κάνει με το caps lock on, είναι ο ίδιος με αυτόν που έγραψα παραπάνω. Όταν είσαι στα ελληνικά με caps lock on, είναι σα να πατάς cmd+shift+c σε EN input, το οποίο ενεργοποιεί το inspect. Όταν θέλεις να κάνεις c/p άλλαζε γλώσσα σε αγγλικά και θα είσαι οκ. Δεν έχω βρει άλλη λύση καθώς δε νομίζω ότι είναι καλό να κάνεις πειράματα με τα shortcuts στο συγκεκριμένο κομμάτι. Νομίζω ναι στα ελληνικά και Caps lock ! Θα το ξανά δω όταν πάω δουλειά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα