Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ptolemaios1 είπε

γιε μου τον παλιο λογαριασμο του προηγουμενου ιδιοκτητη

αυτον δε μπορω να βρω

οχι τον δικο μου

είδες λοιπόν οτι δεν τα γράφεις ΟΛΑ; που να ξέρουμε τι λογαριασμό έχει μέσα κλπ.

Εαν ισχύει αυτό που λεω και εχει samsung account χωρις να υπάρχει google account η κάποιος άλλος λογαριασμός, ο ενας τρόπος για να φύγει είναι να τον αφαιρέσει ο ίδιος αλλίως χρειάζεται FACTORY RESET η συσκευή. ΠΡΟΣΟΧΗ, αν έχει άλλους λογαριασμούς μέσα η συσκευή θα κλειδώσει στο gmail που υπάρχει η υπήρχε μέσα!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

για να ζητάει κωδικό λογικά μιλάμε για samsung account ; και οχι λογαριασμο google (gmail) Κλπ κλπ σωστα;

ναι samsung ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε

αυτον δε μπορω να βρω

οχι τον δικο μου

Ο παλιός ιδιοκτήτης έπρεπε να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρίν στο πουλήσει. αν δεν το έκανε και έμεινε μέσα ο λογαριασμός του την πάτησες γιατί είναι κλειδωμένο με τον λογαριασμό samsung  του! Πρέπει να τον βρείς και να του πείς να το ξεκλειδώσει!

5 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

είδες λοιπόν οτι δεν τα γράφεις ΟΛΑ; που να ξέρουμε τι λογαριασμό έχει μέσα κλπ.

Εαν ισχύει αυτό που λεω και εχει samsung account χωρις να υπάρχει google account η κάποιος άλλος λογαριασμός, ο ενας τρόπος για να φύγει είναι να τον αφαιρέσει ο ίδιος αλλίως χρειάζεται FACTORY RESET η συσκευή. ΠΡΟΣΟΧΗ, αν έχει άλλους λογαριασμούς μέσα η συσκευή θα κλειδώσει στο gmail που υπάρχει η υπήρχε μέσα!

Ούτε μα factory reset δεν βγαίνει ο παλιός λογαριασμος! Πρέπει να μπέι ο κωδικός του λογαριασμού , δεν γίνεται αλλιώς . αλλίως κάθε ένας που έκλεβε ένα κινητό θα έκανε factory reset και θα το πουλούσε!

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ptolemaios1 είπε

τι να κανω ρε παιδια

μιληστε μου απλα

δεν ξερω απο τεχνολογια περαν των βασικων

Να βρείς αυτόν που στο πούλησε και να του πείς οτι δεν αφαίρεσε το λογαρισμό του πρίν στο πουλήσει και τώρα είναι κλειδωμένο. Πρέπει αυτός να το ξεκλειδώσει.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε

πήρα μεταχειρισμένο κινητό

περίμενα να γράψω το εμαιλ και τον κωδικο μου και να μου εχει τα ιδια με το παλιο κινητο

αλλα δεν εγινε

πατωντας στις ρυθμισεις βλεπω τον παλιο λογαριασμο και δεν μπορω να κανω αποσυνδεση γτ ζηταει κωδικο

τι να κανω?

Αφου λεει ρε παιδια ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ ΚΙΝΗΤΟ.

Προφανώς το κινητο είναι κλειδωμενο αν δεν έχεις τον κωδικό του προηγούμενου ιδιοκτήτη το κινητό ειναι για πέταμα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αφου λεει ρε παιδια ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ ΚΙΝΗΤΟ.

Προφανώς το κινητο είναι κλειδωμενο αν δεν έχεις τον κωδικό του προηγούμενου ιδιοκτήτη το κινητό ειναι για πέταμα.

καλα εσυ ξερεις λιγοτερα απο μενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε

καλα εσυ ξερεις λιγοτερα απο μενα

Αυτό δεν μας είπες? οτι πήρες μεταχειρισμένο και εχει τον κωδικό του παλιού ιδιοκτήτη? Πρέπει να τον βρείς και να το ξεκλειδώσει όπως σου είπα πιο πάνω. Αλλιώς είναι άχρηστο! Τι δεν καταλαβαίνεις ??

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Ο παλιός ιδιοκτήτης έπρεπε να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρίν στο πουλήσει. αν δεν το έκανε και έμεινε μέσα ο λογαριασμός του την πάτησες γιατί είναι κλειδωμένο με τον λογαριασμό samsung  του! Πρέπει να τον βρείς και να του πείς να το ξεκλειδώσει!

Ούτε μα factory reset δεν βγαίνει ο παλιός λογαριασμος! Πρέπει να μπέι ο κωδικός του λογαριασμού , δεν γίνεται αλλιώς . αλλίως κάθε ένας που έκλεβε ένα κινητό θα έκανε factory reset και θα το πουλούσε!

εφοσον μιλάμε για samsung account και οχι gmail μια χαρά βγαίνει μετά το reset και χωρίς να κλειδώσει η συσκευή αγαπητέ και δεν μιλάω με όσα εχω διαβάσει κλπ.

52 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πηγαινε στον Γερμανό και μην το ψάχνεις άλλο.

ο γερμανός και ο κάθε γερμανός θα του ζητήσει χρήματα για ξεκλείδωμα συσκευής και πιθανότατα και την απόδειξη αγοράς.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

ο γερμανός και ο κάθε γερμανός θα του ζητήσει χρήματα για ξεκλείδωμα συσκευής και πιθανότατα και την απόδειξη αγοράς.

Aφου δεν ξέρει και δεν υπάρχει άλλος τρόπος θα πρέπει να πληρώσει.Τι να κάνουμε ;

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

εφοσον μιλάμε για samsung account και οχι gmail μια χαρά βγαίνει μετά το reset και χωρίς να κλειδώσει η συσκευή αγαπητέ και δεν μιλάω με όσα εχω διαβάσει κλπ.

δεν ηξερα οτι ειναι διαφορετικα το σαμσονγ ακαουντ με το τζμαιλ

εχω την αποδειξη αγορας

μπορω να παω στον Γερμανο αν δεν γινεται να το κανω μονος μου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Aφου δεν ξέρει και δεν υπάρχει άλλος τρόπος θα πρέπει να πληρώσει.Τι να κάνουμε ;

όπως εγραψα και παραπάνω, με samsung account 99% δεν θα κλειδώσει η συσκευή σε factory reset, οπότε υπάρχει και αυτός ο τρόπος εφόσον ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε μισή δουλειά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ptolemaios1 είπε

😆 Αφού ο γιος σου είναι στο φόρουμ, γιατί δεν μιλάτε απευθείας και ανταλλάσετε μηνύματα εδώ;

Και εσύ ρε ρεμάλι, βοήθα λίγο τον πατέρα... 😆

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ptolemaios1 είπε

δεν ηξερα οτι ειναι διαφορετικα το σαμσονγ ακαουντ με το τζμαιλ

εχω την αποδειξη αγορας

μπορω να παω στον Γερμανο αν δεν γινεται να το κανω μονος μου

Ναι, σχεδόν κάθε εταιρία έχει το δικό της λογαριασμό μαζί με το gmail. Λοιπόν φίλτατε, εφοσον υπάρχει και η απόδειξη αγοράς, σβήνεις την συσκευή τελείως

πατάς το vol up και το power button και παραλληλα το κουμπώνεις στον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. Αφού δείξει το sams logo αφήνεις το power και πατας μονο την αυξηση εντασης.

κάποια στιγμή θα δειξει το ανθρωπάκι του android και ενα μενου με επιλογές, εκεί για να μετακινηθεις πας με τα κουμπια εντασης μιας και δεν λειτουργει η αφη.

Κατεβαίνεις στην επιλογή wipe data/factory reset και πατας το power button,, μετά εχει εναν διαλογο οτι θες να το επιβεβαιωσεις, πατας yes.

θα γραψει καποια πραγματα στο κάτω μέρος και θα σου πει οτι εχει τελειώσει, εκει πατας reboot device now (η system δεν θυμαμαι κ απ εξω) η συσκευή θα ξεκίνησει να αναψει αλλα θα καθυστερήσει λίγο και όταν ανοιξει θα ειναι στο αρχικό μενου σα να βγήκε απο το κουτί της χωρίς κανένα αρχείο μέσα ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ αν χρειαζόσουν απο πριν τιποτα.

η πιο γρήγορη λύση βέβαια ειναι να σου βάλει τον κωδικό και να τελειώνει το θέμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...