Ptolemaios1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 πηρα κινητο samsung αλλα δε μπορω να κανω αποσυνδεση του παλιου λογαριασμου τι μπορώ να κάνω για να επαναφέρω τα δεδομενα του παλιου μου κινητου?
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Λογαριασμό google? Bάλε το gmail σου στο νέο κινητό.
Ptolemaios1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 το εβαλα αλλα δεν εγινε αποσυνδεση του παλιου
Xristaras12 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 δεν γινεται αποσύνδεση αν δεν αφαιρέσεις τον λογαριασμό απο την παλιά συσκευή. Εκτος αν θες κάτι άλλο και μάλλον δεν το περιγράφεις σωστά. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε το εβαλα αλλα δεν εγινε αποσυνδεση του παλιου Βρες το απο find my device και βάλε διαγραφή κλπ.
Ptolemaios1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 δε μπορω να κανω αποσυνδεση του παλιου λογαριαμου παταω αποσυνδεση και ζηταει κωδικο τον κωδικο δε μπορω να τον βρω να παω στην cosmote μήπως? 2
Xristaras12 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 φίλτατε μάλλον κάτι δεν μας εξηγείς σωστά, η πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Ποιον λογαριασμό θες να κάνεις αποσύνδεση; Γράφεις στην αρχή και επαναφορά των δεδομένων μου. Μήπως θες να κάνεις reset την παλιά συσκευή για να την δώσεις κλπ;
Ptolemaios1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 πήρα μεταχειρισμένο κινητό περίμενα να γράψω το εμαιλ και τον κωδικο μου και να μου εχει τα ιδια με το παλιο κινητο αλλα δεν εγινε πατωντας στις ρυθμισεις βλεπω τον παλιο λογαριασμο και δεν μπορω να κανω αποσυνδεση γτ ζηταει κωδικο τι να κανω?
koutsis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε πήρα μεταχειρισμένο κινητό περίμενα να γράψω το εμαιλ και τον κωδικο μου και να μου εχει τα ιδια με το παλιο κινητο αλλα δεν εγινε πατωντας στις ρυθμισεις βλεπω τον παλιο λογαριασμο και δεν μπορω να κανω αποσυνδεση γτ ζηταει κωδικο τι να κανω? Καταρχήν πρέπει να έχεις τον κωδικό του λογαριασμού σου. Πώς αλλιώς θα τον χρησιμιποιήσεις για οτιδήποτε?
Ptolemaios1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, koutsis είπε Καταρχήν πρέπει να έχεις τον κωδικό του λογαριασμού σου. Πώς αλλιώς θα τον χρησιμιποιήσεις για οτιδήποτε? τον εγραψα τον κωδικο
koutsis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ptolemaios1 είπε τον εγραψα τον κωδικο Πιο πάνω εγραψες ότι δεν μπορείς να βρείς τον κωδικό. Μας έχεις μπερδέψει, δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχεις....
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε πήρα μεταχειρισμένο κινητό περίμενα να γράψω το εμαιλ και τον κωδικο μου και να μου εχει τα ιδια με το παλιο κινητο αλλα δεν εγινε πατωντας στις ρυθμισεις βλεπω τον παλιο λογαριασμο και δεν μπορω να κανω αποσυνδεση γτ ζηταει κωδικο τι να κανω? Ειχες στο παλιό ενεργό τον συγχρονισμό;
Ptolemaios1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, koutsis είπε Πιο πάνω εγραψες ότι δεν μπορείς να βρείς τον κωδικό. Μας έχεις μπερδέψει, δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχεις.... γιε μου τον παλιο λογαριασμο του προηγουμενου ιδιοκτητη αυτον δε μπορω να βρω οχι τον δικο μου
Xristaras12 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 για να ζητάει κωδικό λογικά μιλάμε για samsung account ; και οχι λογαριασμο google (gmail) Κλπ κλπ σωστα;
Ptolemaios1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ειχες στο παλιό ενεργό τον συγχρονισμό; μαλλον γτ οταν το αλλαξα πριν 3 χρονια και εγραψα το εμαιλ μου ειχε κανει συγχρονισμο με το πιο προηγουμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα