Προς το περιεχόμενο

Display port 1.4 cable

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από tasvar,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν καλησπέρα σε όλους... Ελπίζω να υπάρχει κάποιος να βοηθήσει σε αυτό που έχω μπλέξει... Ψαχνω τεχνικό αλλά δεν υπάρχει τίποτα...  Η ερώτηση μου είναι εάν μπορεί να προκληθεί κάτι σαν bottleneck εάν αντί για 1.4 version dp βάλω 1.2 σε high end pc μιλάμε γιατί παιζω και νιώθω ότι κολλαω έχω ψάξει τα πάντα κυριολεκτικά και κατέληξα σε κάτι σχετικα απλό όμως βλέπω ότι δεν υπάρχουν γνώσεις για τα καλώδια στα μαγαζιά του εμπορίου ουτε και τεχνικοί πλζ χελπ

Δημοσ.
3 minutes ago, thodwrhs1991 said:

Λοιπόν καλησπέρα σε όλους... Ελπίζω να υπάρχει κάποιος να βοηθήσει σε αυτό που έχω μπλέξει... Ψαχνω τεχνικό αλλά δεν υπάρχει τίποτα...  Η ερώτηση μου είναι εάν μπορεί να προκληθεί κάτι σαν bottleneck εάν αντί για 1.4 version dp βάλω 1.2 σε high end pc μιλάμε γιατί παιζω και νιώθω ότι κολλαω έχω ψάξει τα πάντα κυριολεκτικά και κατέληξα σε κάτι σχετικα απλό όμως βλέπω ότι δεν υπάρχουν γνώσεις για τα καλώδια στα μαγαζιά του εμπορίου ουτε και τεχνικοί πλζ χελπ

κάνε πιο σαφή αυτά που έκανα bold.

bottleneck σε τι; κόλλημα σε τι;

• Like 1
Δημοσ.

Τεχνικο για ποιο πραγμα , γι αυτα που λες παραπανω ? εκτος απο αυτα γραψε μας και απο τι αποτελειται το pc που εχεις αλλιως θα πρεπει να ρωτησουμε καποια καφετζου να μας πει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ναι κακή ποιότητα καλωδίου το οποίο παραλιγο να μου στοιχίσει το μονιτορ προσπαθουσα να κάνω enable to gsync και γινόταν ο κακός χαμός το θέμα ειναι οτι πλήρωσα αρκετά για το καλώδιο και είναι δήθεν μάρκα 

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/1/2023 στις 5:45 ΜΜ, tasvar είπε

Δεν μας το λες να το έχουμε υπόψιν; Για να αποφύγουμε τυχόν κακοτοπιές;

Dp green 1.4 version το Χρυσό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...