Προς το περιεχόμενο

Acronis true image 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα 

Πηγα να παρω image τον c με δεσμευμενο χωρο 176GB σε φακελο σε αλλο δισκο με ελευθερο χωρο 337GB αλλα στο τελος μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ο απαιτουμενος χωρος 

Ποαα GB θα ηθελε ? Επισης ειναι παρα πολυ αργο το προγραμμα .

Επεξεργαστης i54430

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ntfs ηταν και τωρα δοκιμαζω σε μεγαλυτερο αλλα εχει περασει πανω απο 90 λεπα και ακομα ...

30.png

40.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά πάει.

Στο τελευταίο screenshot λέει ότι κάνει backup 320GB. Αυτό ήθελες να κάνεις και πριν στον δίσκο με τα 337GB ελεύθερα;

Εγώ όταν παίρνω image κάνω πρώτα μια καλή εκκαθάριση και αφαιρώ τους έξτρα φακέλους με τα αρχεία για να μην καθυστερεί πολύ.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μια χαρά πάει.

Στο τελευταίο screenshot λέει ότι κάνει backup 320GB. Αυτό ήθελες να κάνεις και πριν στον δίσκο με τα 337GB ελεύθερα;

Εγώ όταν παίρνω image κάνω ρώτα μια καλή εκκαθάριση και αφαιρώ τους έξτρα φάκελους με τα αρχεία για να μην καθυστερεί πολύ.

Ναι το ιδιο ηθελα ....Πολυ αργο δεν ειναι ομως για τοσα ?

Αν το αφησω να κανει προγραμματισμενο image απλα συμπληρωνει το παλιο ή ξανα απο την αρχη ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει τόσο σημασία το συνολικό μέγεθος όσο το πόσα μικρά αρχεία έχει μέσα. π.χ.1gb βίντεο θα αντιγραφεί σε δευτερόλεπτα αλλά 100MB από μικρά αρχεία του 1Kb θα αργήσουν πολύ περισσότερο.

Το backup το παίρνεις σαν ένα αρχείο image ή κάνεις αντιγραφή τα αρχεία σε άλλον φάκελο; Αν το παίρνεις σε αρχείο είναι και το θέμα της συμπίεσης.

11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν το αφησω να κανει προγραμματισμενο image απλα συμπληρωνει το παλιο ή ξανα απο την αρχη ?

Εξαρτάτε από το πλάνο του backup και τις δυνατότητες του προγράμματος. Αν έχει επιλογή να παίρνει μόνο τα διαφορετικά αρχεία δηλαδή ή αν πρέπει να παίρνει πάντα το σύνολο των αρχείων.

Αυτό το backup που παίρνεις τι περιέχει; Είναι το λειτουργικό με τα προγράμματα ή είναι δικά σου αρχεία;

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, micos000 είπε

Δεν έχει τόσο σημασία το συνολικό μέγεθος όσο το πόσα μικρά αρχεία έχει μέσα. π.χ.1gb βίντεο θα αντιγραφεί σε δευτερόλεπτα αλλά 100MB από μικρά αρχεία του 1Kb θα αργήσουν πολύ περισσότερο.

Το backup το παίρνεις σαν ένα αρχείο image ή κάνεις αντιγραφή τα αρχεία σε άλλον φάκελο;

Εξαρτάτε από το πλάνο του backup και τις δυνατότητες του προγράμματος. Αν έχει επιλογή να παίρνει μόνο τα διαφορετικά αρχεία δηλαδή ή αν πρέπει να παίρνει πάντα το σύνολο των αρχείων.

Αυτό το backup που παίρνεις τι περιέχει; Είναι το λειτουργικό με τα προγράμματα ή είναι δικά σου αρχεία;

Το λειτουργικο με τα προγραμματα  που εχω ειναι .Οχι αρχεια . Τα εχω αλλου .

Δημοσ.

Οπως εχω ξαναγραψει χρησιμοιουσα το Ghost αλλα ενω δουλειε και σε 10αρια οταν μπουταρω με το στικι το βλεπει αλλα δεν δουλευει ουτε το πλητρολογιο ουτε το ποντικι για να συνεχισω οταν ξεκιναει η πρωτη οθονη . Δοκμασα και με ποντικι  με καλωδιο αλλα τιποτα 

Πηρα ενα image και με το AOMI Buckupper standar .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

οταν μπουταρω με το στικι το βλεπει αλλα δεν δουλευει ουτε το πλητρολογιο ουτε το ποντικι για να συνεχισω οταν ξεκιναει η πρωτη οθονη

Δες στο bios αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για usb keyboard ή mouse support ή κάτι σε usb legacy. Το μόνο 100% σίγουρο ότι θα δουλέψει στην κατάσταση αυτήν είναι τα ps2 πληκτρολόγια και ποντίκια.

btw, 190GB σε βίντεο και 67GB σε εικόνες???!!! Καλά που δεν παίρνεις και τα αρχεία στο backup! 😮

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δες στο bios αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για usb keyboard ή mouse support ή κάτι σε usb legacy. Το μόνο 100% σίγουρο ότι θα δουλέψει στην κατάσταση αυτήν είναι τα ps2 πληκτρολόγια και ποντίκια.

btw, 190GB σε βίντεο???!!! Καλά που δεν παίρνεις και τα αρχεία στο backup! 😮

Πως γινεται αυτο ???????? Ολος ο C ειναι 176GB

ολο το pc πηρε ????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έκανες image όλον τον δίσκο και όχι συγκεκριμένο partition και έχεις τα αρχεία αυτά στο 2ο partition, έτσι γίνεται.

Αλλιώς κάτι άλλο έκανες λάθος.

Πάτα στο βελάκι δίπλα στο GIANNIS-W10 και δες μήπως έχει τσεκαρισμένους όλους τους δίσκους.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...