triplex1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, PETROS13 είπε Καλημέρα, Αναφορικά με κάρτες γραφικών δοκίμασα με μια πολύ παλιά GDDR2! που εκεί δε φόρτωναν ούτε τα Win 7 εύκολα Και με μια άλλη παλιά που είχα GDDR3 (τη X600XT) Όσον αφορά σε SSD είναι διαφορετικοί (samsung 256gb έχει Win 7), SanDisk 1TB έχει τα πρώτα win10, PNY 960GB έχει τη δεύτερη εγκατάσταση που έκανα*. Δοκιμές έχω κάνει αφαιρώντας αντίστοιχα την ταινία δεδομένων από τον samsung προκειμένου να βλέπει μόνο τα Win 10 αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Δεν έχω αφήσει τους 2 δίσκους με τα win10 μέσα, στην ίδια θέση τους έχω και αντικαθιστώ. Δεν έχω δοκιμάσει αλλαγή καλωδίου δεδομένων ή και τροφοδοσίας αλλά λίγο τραβηγμένο θεωρώ να φταίει αυτό Όσον αφορά τα bios θα το δω πιο μετά πάλι και θα επανέλθω κοιτα και το bios , προχωραμε εκει και εστιαζουμε για το προβλημα σου , δεν ανεφερες το iso ποιο ειναι που εκανες καθαρη εγκατασταση
PETROS13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, triplex1 είπε κοιτα και το bios , προχωραμε εκει και εστιαζουμε για το προβλημα σου , δεν ανεφερες το iso ποιο ειναι που εκανες καθαρη εγκατασταση Bios όπως βλέπω είναι παλιό είναι 0806 Version Για windows κατέβασα προχθές από Microsoft οπότε θεωρώ είναι η πιο νέα
triplex1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, PETROS13 είπε Bios όπως βλέπω είναι παλιό είναι 0806 Version Για windows κατέβασα προχθές από Microsoft οπότε θεωρώ είναι η πιο νέα Αν μπαινεις bios το βαζεις τωρα χωρις 2η σκεψη το τελευταιο , εχει περασει απο καποια Anniversary Editions και διορθωνει και τα usb , προχωρας και βλεπουμε , αν δε γινει τιποτα η μητρικη σου εχει βγαλει καποιο προβλημα που δεν πιστευω αν την προσεχες σωστα. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από triplex1
PETROS13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αν μπαινεις bios το βαζεις τωρα χωρις 2η σκεψη το τελευταιο , εχει περασει απο καποια Anniversary Editions και διορθωνει και τα usb , προχωρας και βλεπουμε , αν δε γινει τιποτα η μητρικη σου εχει βγαλει καποιο προβλημα που δεν πιστευω αν την προσεχες σωστα. Οκ θα προχωρήσω στο σχετικό update. Εν τω μεταξύ σα να χειροτερεύει, στα Win7 φορτώνει, εμφανίζεται η επιφάνεια εργασίας και στη συνέχεια μετά από λίγα δευτερόλεπτα μαυρίζει και εμφανίζει την εικόνα ανεπιτυχούς τερματισμού ακόμα και σε safe mode Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από PETROS13
triplex1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, PETROS13 είπε Οκ θα προχωρήσω στο σχετικό update. Εν τω μεταξύ σα να χειροτερεύει, στα Win7 φορτώνει, εμφανίζεται η επιφάνεια εργασίας και στη συνέχεια μετά από λίγα δευτερόλεπτα μαυρίζει και εμφανίζει την εικόνα ανεπιτυχούς τερματισμού Γι αυτο μιλησα πιο πριν για καρτες και τροφοδοτικο ........προχωρα με το bios να δουμε τι θα γινει
PETROS13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, triplex1 είπε Γι αυτο μιλησα πιο πριν για καρτες και τροφοδοτικο ........προχωρα με το bios να δουμε τι θα γινει Καλησπέρα, με bios προχώρησα, για τα Win7 φαίνεται να είναι πιο σταθερό βέβαια παίρνω σφάλματα λόγω γραφικών καθώς είναι πολύ παλιά (πχ αναφέρει να βάλω update για γραφικά και μετά λέει δεν υποστηρίζεται. Όσον αφορά τους δίσκους με τα 10 ρια όποτε τους συνδέω έχουν το ίδιο πρόβλημα. Για την ακρίβεια ο ένας λέει το critical error και ο άλλος ότι θέλει επιδιόρθωση με το σφάλμα το 0x00000e
triplex1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, PETROS13 είπε Καλησπέρα, με bios προχώρησα, για τα Win7 φαίνεται να είναι πιο σταθερό βέβαια παίρνω σφάλματα λόγω γραφικών καθώς είναι πολύ παλιά (πχ αναφέρει να βάλω update για γραφικά και μετά λέει δεν υποστηρίζεται. Όσον αφορά τους δίσκους με τα 10 ρια όποτε τους συνδέω έχουν το ίδιο πρόβλημα. Για την ακρίβεια ο ένας λέει το critical error και ο άλλος ότι θέλει επιδιόρθωση με το σφάλμα το 0x00000e Κανε και update τα intel drivers του chipset
PETROS13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, triplex1 είπε Κανε και update τα intel drivers του chipset Καλημέρα, το update έγινε αυτόματα από τα Win7 (μέσα από τη διαχείριση εμφανίζει ότι έχω τους updated drivers) Θα δοκιμάσω σε λίγο δοκιμή να αφήσω και πάλι μόνο τα 10ρια πάνω μήπως έχει αλλάξει κάτι
triplex1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Καλημερα , μην αφηνεις τα win να βαζουν οτι θελουν παντα (κατ'αρχην θα πρεπει να εισαι διαχειριστης για να σάφησουν , οτι κανεις δεξι κλικ admin αν δε τοχεις κανει απο την αρχη) https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/75047/intel-core-i54670-processor-6m-cache-up-to-3-80-ghz/downloads.html & 1
PETROS13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, triplex1 είπε Καλημερα , μην αφηνεις τα win να βαζουν οτι θελουν παντα (κατ'αρχην θα πρεπει να εισαι διαχειριστης για να σάφησουν , οτι κανεις δεξι κλικ admin αν δε τοχεις κανει απο την αρχη) https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/75047/intel-core-i54670-processor-6m-cache-up-to-3-80-ghz/downloads.html & Σε win 7 δεν το εμφανίζει στα downloads Win10 και στους 2 δίσκους βγάζει ακόμα τα ίδια σφάλματα με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω boot
filipprin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Η διδικασια εχει ως εξης.Βρίσκεις καινουργιο δισκο ΞΗΛΩΝΕΙΣ οτι δισκο εχεις στο συστημα και αφήνεις μονο αυτον στον οποιον κανεις καθαρη εγκατασταση απο USB.
triplex1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δεν μπορω κατι αλλο να πω παρα μονο αν το ειχα μπροστα μου για να σου ελεγα τι ακριβως φταιει Εκανα καποια ερωτηση σε καποια φαση ......με τι boot το δουλευεις και αν θυμαμαι καλα ειπες οτι ο καθε δισκος ειναι ξεχωριστα δηλαδη το καθε boot με το λειτουργικο σε καθε ενα δισκο https://www.techspot.com/downloads/3112-easybcd.html Πιο τζαμπα απο τα 12,40 δεν γινεται & 128αρης https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-p210s128g25-p210-128gb-25-sata-3-p-PER.323355
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Με τι μπαίνεις ίντερνετ? Με λαν ή στικάκι? Εχεις καμιά άλλη συσκευή συνδεδεμένη πάνω στο pc με usb κτλ? Αν ναι αφαίρεσε τα ολα. Ηardware φαίνεται να είναι το πρόβλημα.. Το στάνταρ είναι να παίξεις καθαρά με νεο δίσκο και νεα εγκατάσταση win και τιποτε άλλο φορεμένο πάνω. Αλλιώς πάει για μητρική πιθανά.. Αν έβγαζε μπλε οθόνη και στην εγκατάσταση τότε θα σου έλεγα οτι παίζει θέμα μέχρι και στον επεξεργαστή... Μου χει τύχει και αυτό.. Imc νομίζω είχε θέμα... 1
PETROS13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, triplex1 είπε Δεν μπορω κατι αλλο να πω παρα μονο αν το ειχα μπροστα μου για να σου ελεγα τι ακριβως φταιει Εκανα καποια ερωτηση σε καποια φαση ......με τι boot το δουλευεις και αν θυμαμαι καλα ειπες οτι ο καθε δισκος ειναι ξεχωριστα δηλαδη το καθε boot με το λειτουργικο σε καθε ενα δισκο https://www.techspot.com/downloads/3112-easybcd.html Πιο τζαμπα απο τα 12,40 δεν γινεται & 128αρης https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-p210s128g25-p210-128gb-25-sata-3-p-PER.323355 3 ώρες πριν, filipprin είπε Η διδικασια εχει ως εξης.Βρίσκεις καινουργιο δισκο ΞΗΛΩΝΕΙΣ οτι δισκο εχεις στο συστημα και αφήνεις μονο αυτον στον οποιον κανεις καθαρη εγκατασταση απο USB. Ουσιαστικά αυτό έκανα όταν έβαλα τα win10 σε νέο δίσκο 2 ώρες πριν, triplex1 είπε Δεν μπορω κατι αλλο να πω παρα μονο αν το ειχα μπροστα μου για να σου ελεγα τι ακριβως φταιει Εκανα καποια ερωτηση σε καποια φαση ......με τι boot το δουλευεις και αν θυμαμαι καλα ειπες οτι ο καθε δισκος ειναι ξεχωριστα δηλαδη το καθε boot με το λειτουργικο σε καθε ενα δισκο https://www.techspot.com/downloads/3112-easybcd.html Πιο τζαμπα απο τα 12,40 δεν γινεται & 128αρης https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-p210s128g25-p210-128gb-25-sata-3-p-PER.323355 Είχα στην αρχή το δίσκο με Win 7 Αγόρασα άλλο δίσκο και έβαλα 10ρια Οταν έγινε η εγκατάσταση είχα αφήσει μόνο τον ένα δίσκο Όταν συνέδεσα και τον άλλο έβγαινε μια μπλε οθόνη των win10 και ανέφερε επιλογή λειτουργικό Win10 Win7 (ανακτήθηκε) Οπότε τόσο καιρό το δούλευα έτσι 1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε Με τι μπαίνεις ίντερνετ? Με λαν ή στικάκι? Εχεις καμιά άλλη συσκευή συνδεδεμένη πάνω στο pc με usb κτλ? Αν ναι αφαίρεσε τα ολα. Ηardware φαίνεται να είναι το πρόβλημα.. Το στάνταρ είναι να παίξεις καθαρά με νεο δίσκο και νεα εγκατάσταση win και τιποτε άλλο φορεμένο πάνω. Αλλιώς πάει για μητρική πιθανά.. Αν έβγαζε μπλε οθόνη και στην εγκατάσταση τότε θα σου έλεγα οτι παίζει θέμα μέχρι και στον επεξεργαστή... Μου χει τύχει και αυτό.. Imc νομίζω είχε θέμα... Mouse, keyboard Τα μονα USB πάνω Internet με ethernet συνδέομαι
filipprin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, PETROS13 είπε Ουσιαστικά αυτό έκανα όταν έβαλα τα win10 σε νέο δίσκο ενα δισκο και ενα στικακι μονο τιποτε αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα