soter79 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλη την παρέα Αν εχετε το χρονο και την διαθεση θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης προβλημα. Λογω των πολλων εως απειρων αποσυνδεσεων με το modem του ΟΤΕ (SERCOM speed port plus) Συνδεση VDSL 50 και μετα απο αρκετο διαβασμα εδω στο ινσομνια και στο σκρουτζ κατεληξα οτι λυση στο προβλημα των αποσυνδεσεων μπορει να δωσει ενα καλυτερο μοντεμ , και πηρα την αποφαση να αγορασω το fritzbox 7590 απο ενα φιλο εδω στο ινσομνια ο οποιος το χρησιμοποιουσε με Cosmote . Απο ολες τις περιγραφες που εχω για τα fritzbox ειναι οτι τα συνδεεις περιμενεις 10-20 λεπτα και μετα παιρνουν αυτοματα ολες τις ρυθμισεις και παιζουν κανονικα ιντερνετ και τηλεφωνια. Δυστυχως ομως σε εμενα δεν θελει να δουλεψει ευκολα , θελει να με βασανισει. Ενω συνδεω το μοντεμ κανονικα με τα καλωδια του οπως λεει το Manual και το αφηνω κανα δυο ωρες δεν συνδεεται στο ιντερνετ και δεν εχω και τηλεφωνο. Τα λαμπακια Power/DSL και wlan αναβοσβηνουν στην αρχη και μετα ειναι σταθερα αναμμενα. Θα ηθελα να αναφερω επισης οτι πηρα τηλ. Cosmote για βοηθεια και μου ειπαν οτι πρεπει να παρει μονο του τις ρυθμισεις και δεν χρειαζεται κατι αλλο. Επισης εκανα reset πανω απο μια φορες στο modem επελεξα οτι εχω χασει τον κωδικο στην αρχικη οθονη και μετα το εβγαλα απο την μπριζα για 1 λεπτο, κουμπακι hard reset δεν εχω βρει ακομα. Απο τις φωτογραφιες που σας παραθετω ισως μπορειτε να με βοηθησετε να κανω καποια ρυθμιση να το κανω να δουλεψει. Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας. Σωτηρης
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Κωδικο και usename εχεις βαλει; Ο οτε για να συνδεθείς θέλει κωδικούς
Damianus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πηγαίνεις System -> Backup , επιλέγεις πάνω δεξιά το tab factory settings και load factory settings. Μετά από 5 λεπτά θα εμφανιστεί το login και ξεκινάς προσεκτικά βήμα βήμα τη διαδικασία των ρυθμίσεων. Οι κωδικοί του login για το interface του router και του WLAN βρίσκονται στην ετικέτα στο κάτω μέρος της συσκευής. Η εισαγωγή των κωδικων που σου έδωσε ο ΟΤΕ γίνεται στη συνέχεια στο πεδίο account information username/password Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Damianus
achilles_g_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Το ipv6 είναι ενεργοποιημένο? Κάνε επαναφορά εργοστασιακών και τρέξε τον wizard (ώστε να ρυθμίσεις προφίλ cosmote), χωρίς να είναι το καλώδιο της γραμμής vdsl συνδεδεμένο.
soter79 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Damianus είπε Πηγαίνεις System -> Backup , επιλέγεις πάνω δεξιά το tab factory settings και load factory settings. Μετά από 5 λεπτά θα εμφανιστεί το login και ξεκινάς προσεκτικά βήμα βήμα τη διαδικασία των ρυθμίσεων. Οι κωδικοί του login για το interface του router και του WLAN βρίσκονται στην ετικέτα στο κάτω μέρος της συσκευής. Η εισαγωγή των κωδικων που σου έδωσε ο ΟΤΕ γίνεται στη συνέχεια στο πεδίο account information username/password Ναι το γνωριζω αυτο , ο λογος που εγραψα οτι εχασα τον κωδικο ειναι οτι επελεξα αυτην την επιλογη για να επαναφερει τις αρχικες ρυθμισεις soft reset καθως δεν βρηκα κουμπακι για hard reset. 14 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Το ipv6 είναι ενεργοποιημένο? Κάνε επαναφορά εργοστασιακών και τρέξε τον wizard (ώστε να ρυθμίσεις προφίλ cosmote), χωρίς να είναι το καλώδιο της γραμμής vdsl συνδεδεμένο. το ipv6 ειναι ενεργοποιημενο , θα κανω παλι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα βαλω το προφιλ cosmote χωρις συνδεση στο ιντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα