orgixmh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Όπως γράφει και ο τίτλος ψάχνω πληροφορίες για τα συγκοινωνούντα δοχεία και πιο συγκεκριμένα με ενδιαφέρει: Αν η αυξομείωση της απόστασης ανάμεσα στα δοχεία α) αλλάζει την ενέργεια που απαιτείται για την λειτουργία του συστήματος και β) τον χρόνο ανταπόκρισης; Τα παραπάνω σε συνθήκες 0 βαρύτητας.
Helionar Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μελετάς εσύ μα διαβάζω και γω, οι δύο εξετάσεις σαν μια. 3 1
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Εγω ψαχνω να βρω πως γίνεται και γυρίζει ο τροχός σε μηδενική βαρύτητα
dbrillis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Helionar είπε Μελετάς εσύ μα διαβάζω και γω, οι δύο εξετάσεις σαν μια. Κοινωνείς εσυ μα κοινωνάω(🥲) και εγω, δυο κοινωνιες σαν μία. Μοιαζουμε να 'μαστε εμεις οι δυο συν-κοινωνουντα δοχεια. Υ.Γ. Σορρυ αλλα εσυ το ξεκίνησες.
dpolal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, orgixmh είπε Όπως γράφει και ο τίτλος ψάχνω πληροφορίες για τα συγκοινωνούντα δοχεία και πιο συγκεκριμένα με ενδιαφέρει: Αν η αυξομείωση της απόστασης ανάμεσα στα δοχεία α) αλλάζει την ενέργεια που απαιτείται για την λειτουργία του συστήματος και β) τον χρόνο ανταπόκρισης; Τα παραπάνω σε συνθήκες 0 βαρύτητας. Κάνε μια ερώτηση στα παιδιά εδώ: https://www.ariss.org/contact-the-iss.html, θα ξέρουν σίγουρα να σου απαντήσουν.
Helionar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, dbrillis είπε Κοινωνείς εσυ μα κοινωνάω(🥲) και εγω, δυο κοινωνιες σαν μία. Μοιαζουμε να 'μαστε εμεις οι δυο συν-κοινωνουντα δοχεια. Υ.Γ. Σορρυ αλλα εσυ το ξεκίνησες. Μην τραβάς τον Σχοινά σε παρακαλώ 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα