Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ,

έχω ένα κινητό μοτορόλα moto e το οποίο λειτουργούσε μια χαρά. Κάποια στιγμή αποφάσισε η αδερφή μου να το χρησιμοποιήσει, αλλά το ρούταρε. Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες σχετικά με το τί έκανε ακριβώς. 

Επειδή θα φύγω για κάποιο διάστημα στο εξωτερικό και θα ήθελα ένα 2ο κινητό μαζί μου, ώστε να χρησιμοποιήσω τοπικό αριθμό, θα ήθελα να το ξερουτάρω (αν γίνεται), διότι πέρα του ότι έτσι όπως είναι δεν με εξυπηρετεί και δεν μπορώ να βάλω viber, από όταν το ρούταρε "ρουφάει" την μπαταρία σα να μην υπάρχει αύριο.

Ξέρει κανείς αν ξερουτάρετε και αν ναι πως γίνεται, διότι είμαι άσχετη? 

Επεξ/σία από manzana
Δημοσ.

Ξερουταρετε αλλά και να σου δείξουμε από την στιγμή που είσαι άσχετη καλύτερα να το πας σε κάποιον που γνωρίζει.

Επειδή η αδελφή σου το ρουταρε μπας και ξέρει?

Ή το πήγε σε κάποιον άλλον?

Πάντως εδώ είναι ο τρόπος για όποιον ενδιαφέρεται https://forum.xda-developers.com/t/condor-guide-howto-restore-your-moto-e-to-stock-lock-bootloader-noob-friendly.2756609/ 

Υ.Γ δεν ξέρω και αν αξίζει (κινητό του 14)

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα,

σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως η αδερφή μου που έκανε το ρουτ δεν θέλει να ασχοληθεί να το ξερουτάρει, οπότε ψάχνω να δω αν μπορώ να κάνω εγώ κάτι. Είναι πολύ παλιό μοντέλο, απλά θα με βόλευε για 2ο λόγω του ταξιδιού (για να βάλω τοπικό αριθμό της χώρας που θα ταξιδέψω, διότι θα μείνω κάποιο διάστημα και το roaming είναι ασύμφωρο).

Θα τσεκάρω το λινκ που έστειλες να δω αν μπορώ να καταφέρω κάτι.

• Moderators
Δημοσ.
23 ώρες πριν, manzana είπε

από όταν το ρούταρε "ρουφάει" την μπαταρία σα να μην υπάρχει αύριο.

Δεν παιζει το root απο μονο του να προκαλει battery drain παντως. Δες αν εχει φλασαρει και καμια custom rom

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε συσκευη του '14 ρωτας γιατι "ρουφαει" την μπαταρια;;;.. 8 χρονια ειναι αυτα. Η μπαταρια τα εφτυσε.. Δεν εχει να κανει με ρουτ ουτε ρομς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλό μήνα,

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας/βοήθειά σας. Το θέμα με την μπαταρία δεν παρουσιάστηκε τώρα, σαφέστατα ένα κινητό από το 2014 θα είχε θέμα με την μπαταρία του το 2022. Το ανέφερα διότι το πρόβλημα με την μπαταρία παρουσιάστηκε όταν έγινε το ρουτ, οπότε δεν ξέρω αν αλλάζοντας την μπαταρία με νέα αν θα συνεχίσει το πρόβλημα. Ίσως να οφείλεται σε αυτό που ανέφερε ο stormrain.

Έριξα μια ματιά στο λινκ του GATE123 το οποίο δίνει λύση, αλλά δεν νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι, διότι είναι εκτός των γνώσεων/δυνατοτήτων μου.

Έχω το redmi 8 και είναι 2καρτο, όμως πέραν του ότι στην 2η θέση έχω την κάρτα μνήμης, ιδανικά θα ήθελα να λειτουργούν οι 2 κάρτες sim σε διαφορετικές συσκευές.

Μιας και αναφέρθηκε το θέμα με 2καρτο κινητό, επειδή ποτέ δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω 2 κάρτες, να ρωτήσω αν λειτουργούν κανονικά/παράλληλα και οι 2 sim; Ή πρέπει να επιλέγω κάθε φορά ποια κάρτα θα είναι ενεργή; (η 2η περίπτωση πχ δε θα με εξυπηρετήσει).

Επεξ/σία από manzana
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manzana είπε

Μιας και αναφέρθηκε το θέμα με 2καρτο κινητό, επειδή ποτέ δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω 2 κάρτες, να ρωτήσω αν λειτουργούν κανονικά/παράλληλα και οι 2 sim; Ή πρέπει να επιλέγω κάθε φορά ποια κάρτα θα είναι ενεργή; (η 2η περίπτωση πχ δε θα με εξυπηρετήσει).

σε αναμονή μπορούν να σε καλέσουν σε όποια απο τις δύο θέλουν.Για να καλέσεις μπορείς να ορίσεις απο ποια θα καλεί ή να σε ρωτάει κάθε φορά.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...