power_1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Απο 5/10 εχω διακοπες αποσυνδεσεις ,συνδεση adsl nova οι οποιες δεν εχουν τελειωμο. Ολα αρχισαν 5/10 οταν ξαφνικα κοπηκε ιντερνετ κι τηλεφωνια μετα απο πολλες τηλεφωνικες επικοινωνιες ερχετε τεχνικος του ΟΤΕ ο οποιος δεν βρισκει προβλημα ???? Μετα απο 3 μερες ερχετε συνδιαστικα συνεργιο ΟΤΕ κι ΝΟVA αλλαζουν τελικα φυσα κι ερχετε το ιντερνετ κι η τηλεφωνια για 7ωρες κι μετα αποσυνδεσεις περνανε αλλες 10 μερες μεχρι συνεργιο να κανει επανεκινηση στην καρτα απο το αστικο εντρο κι να διορθωει το προβλημα για 5-6 μερες κι μετα ξαφνικα ξαα αποσυνδεσεις κι περιμενω ποτε θα με ειδοποιηση τεχνικος για αελενο πο το ΑΚ. Εχω αλαξει καλωδιο ιντερνετ στο ρουτερ ,τηλεφωνικο καλωδιο στη συνδεση με ρουτερ κι τηλεφωνο εχω αλλαξη 4 σπλιτερ κι ενα τηλεφωνο δεν αλλαξε κατι.. Ολα ξεκινησαν απο μια αναβαθμιση των γραμμων του οτε στο ΑΚ που προκαλεσε το προβλημα (επισημη εκδοχη της ΝΟVA). α) Μπορω να ζητησω να μου αναβαθμισουν την γραμμη σε vdsl μηπως κι ληθει το προβλημα ? εχω προπληρωμενο πακετο με τι κοστος ? β) Ετυχε σε καποιον κατι αναλογο κι πως ληθηκε γ) μπορω να φυγω χωρις προστυμο κι με επιστροφη του πρωπληρομενου πακετου κι αν ναι ποτε?
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Με το ανοιγεις καθε τρεις και λιγο θεμα δεν θα λυσεις κανενα πρόβλημα, ή φωναξε ηλεκτρολογο ή φύγε και πηγαινε στον οτε
SaFiS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Παπατζες σου λενε να ξερεις. Ο ΟΤΕ καμμια αναβαθμιση δεν εκανε στα Α/Κ. Εχουν αρχισει τις ενοποιησεις με την Wind και αλλαζουν DSLAM τους πελατες. Οτι προβληματα εχεις ειναι απο αυτους… 1 1
filipN Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, SaFiS είπε Παπατζες σου λενε να ξερεις. Ο ΟΤΕ καμμια αναβαθμιση δεν εκανε στα Α/Κ. Εχουν αρχισει τις ενοποιησεις με την Wind και αλλαζουν DSLAM τους πελατες. Οτι προβληματα εχεις ειναι απο αυτους… Αναβάθμιση των Αστικών Κέντρων δεν έγινε σίγουρα. Όμως ο ΟΤΕ τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει τον τρόπο διαχείρισης των Α/Κ και είναι κοινό μυστικό ότι στα περισσότερα από αυτά οι ταχύτητες συγχρονισμού έχουν μειωθεί σημαντικά. Στη δική μου περιοχή σε συνδέσεις VDSL έως 50, τον τελευταίο χρόνο (Αύγουστος 2021 έως και σήμερα) η πτώση κυμαίνεται από 5 έως και 10Mbps, ενώ περιστασιακά μπορεί να φτάσει και τα 15Mbps. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από filipN
power_1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Στις 31/10/2022 στις 11:44 ΜΜ, SaFiS είπε Παπατζες σου λενε να ξερεις. Ο ΟΤΕ καμμια αναβαθμιση δεν εκανε στα Α/Κ. Εχουν αρχισει τις ενοποιησεις με την Wind και αλλαζουν DSLAM τους πελατες. Οτι προβληματα εχεις ειναι απο αυτους… Συμφωνω οτι ειναι δικο τους θεμα γιατι ο τεχνικος του ΟΤΕ ηρθε μαζι με της ΝΟVA τη δευτερη φορα κι δεν ξαναρθε, ερχονται μονο της nova τεχνικοι. Ηρθε για 5 φορα !!!!!!! τεχνικος της nova σπιτι κι αυτος μου ειπε οτι ειναι προβλημα απο το ΑΚ πηγε να το διορθωσει αλλα δεν ειχε αυτος τα κλειδια του Α.Κ τελικα εγινε το απογευμα η αποκατασταση κι κρατησε μονο 5 ωρες το sn margin ειναι 6 dbτο βραδυ ξανα αποσυνδεσεις κι συμερα ξαναδηλωθηκε βλαβη για να ξαναρθει τεχνικος για 6 φορα !!!!!!!!! Μπορω να ζητησω να αναβαθμιστω σε VDSL με συμφερουσα τιμη η θα χρεωθω για αλλα 2 χρονια τη nova χωρις να βρω λυση? Εκανε καποιος αναβαθμιση στη nova λογο προβληματων γραμμης κι αν λυθηκε το θεμα μετα την αναβαθμιση ? 1
idefixius Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, power_1 είπε Συμφωνω οτι ειναι δικο τους θεμα γιατι ο τεχνικος του ΟΤΕ ηρθε μαζι με της ΝΟVA τη δευτερη φορα κι δεν ξαναρθε, ερχονται μονο της nova τεχνικοι. Ηρθε για 5 φορα !!!!!!! τεχνικος της nova σπιτι κι αυτος μου ειπε οτι ειναι προβλημα απο το ΑΚ πηγε να το διορθωσει αλλα δεν ειχε αυτος τα κλειδια του Α.Κ τελικα εγινε το απογευμα η αποκατασταση κι κρατησε μονο 5 ωρες το sn margin ειναι 6 dbτο βραδυ ξανα αποσυνδεσεις κι συμερα ξαναδηλωθηκε βλαβη για να ξαναρθει τεχνικος για 6 φορα !!!!!!!!! Μπορω να ζητησω να αναβαθμιστω σε VDSL με συμφερουσα τιμη η θα χρεωθω για αλλα 2 χρονια τη nova χωρις να βρω λυση? ............... Αυτήν την ερώτηση πρέπει να την απευθύνεις στη nova. Επικαλέσου τα προβλήματα που παρουσιάζει η σύνδεση και ζήτα δωρεάν αναβάθμιση σε VDSL να δεις τι θα σου πούνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα