mastoras007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πάρω και εγώ ένα ρολογακι αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις θέλω να είναι αξιόπιστο στους παλμούς όσο γίνεται, να βγάζει ποιότητα ύπνου κτλ Αραιά και που πάω καμία πεζοπορία Και γυμναστική γενικά οπότε έχω χρόνο. Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι αξιόλογο? Θέλω ένα να είναι στρογγυλό και όχι τετράγωνο!
mastoras007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πολλά τα λεφτά ρε φιλε😁 Έλα καλημέρα καλό μήνα Είπα δεν ξέρω από αυτά Είχα μείνει σε αυτό το ρολογακι που έπαιρνες με 10-12€ της χιαομυ!
dpolal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Έλα καλημέρα καλό μήνα Είπα δεν ξέρω από αυτά Είχα μείνει σε αυτό το ρολογακι που έπαιρνες με 10-12€ της χιαομυ! Αυτό: https://www.skroutz.gr/s/22931433/Huawei-Watch-GT-2e-Stainless-Steel-46mm-Αδιάβροχο-με-Παλμογράφο-Mint-Green.html?from=listing
lneam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 σε αθλητικες δραστηριοτητες και πεζοπορια, θελεις να κανεις καταγραφη διαδρομης ? θελεις να εχει το προιον λογισμικο σε PC / MAC για επεξεργασια δεδομενων και στατιστικα ? σε αυτα τα 2 εαν πεις ΝΑΙ, τοτε θα ψαξεις απο τα 100€ και πανω σε garmin. Εαν πεις οχι, εγω θα αγοραζα amazfit smartwatch στα μισα χρηματα. Οτι ποιο ακριβο δεν το χρειαζεσαι. Σχετικα με την πιστοτητα των μετρησεων, μην κοροιδευες τον εαυτο σου. Δεν ειναι ιατρικα probes.
mastoras007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Σε γενικές γραμμές άντε να ανέβω μέχρι 100€ για κάτι καλύτερο. Δεν ξέρω τι παίζει από μάρκες κτλ. Ναι θα ήθελα να έχει λογισμικό για σύνδεση με κινητό η υπολογιστή. Θα ρίξω μια ματιά σε αυτές της δύο μάρκες που αναφέρθηκαν. Ρολόγια τύπου χιαομυ όχι ε? Στις 1/11/2022 στις 10:45 ΠΜ, lneam είπε
mastoras007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Καμία γνώμη για αυτό εδώ? https://www.skroutz.gr/s/26630251/Amazfit-GTR-2e-Aluminium-46mm-Αδιάβροχο-Smartwatch-με-Παλμογράφο-Slate-Gray.html?from=listing
lneam Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) γενικα 1. σε περιπτωσεις προιοντων οπως το skroutz, μπορουμε να διαβασουμε τα σχολια κατοχων 2. οταν υπαρχουν καταστηματα ή ακομα καλυτερα αντιπροσωπος, μπορουμε να επικοινωνησουμε για λεπτομεριες. Προσωπικα φτανω μεχρι τον κατασκευαστη, οταν δεν εχω απαντησεις στην χωρα μου. ενδεικτικα να αναφερω πως πριν απο λιγα χρονια, επισκεφτηκα γνωστη αλυσιδα καταστηματων και ρωτησα εαν το Χ smartwatch, μπορει να εξαγει τα δεδομενα στα τυπικα φορματ - 1. csv και 2. gpx για το GPS και ουτε ηξεραν ουτε μελοντικα που ΘΑ το εψαχναν .... ειχα θετικη απαντηση. αυτο εδω μπορει να το κανει, οπως και τα garmin απο τα 100 € https://www.skroutz.gr/s/37388245/Amazfit-T-Rex-2-Aluminium-47mm-Αδιάβροχο-Smartwatch-με-Παλμογράφο-Wild-Green.html?from=listing Θέλετε να κάνετε πεζοπορία σε ένα διάσημο μονοπάτι ή να ακολουθήσετε τα βήματα κάποιου που γνωρίζετε; Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας εξερευνητή και προχωρήστε σε νέο έδαφος εισάγοντας αρχεία διαδρομής από την εφαρμογή Zepp. Η κίνησή σας κατά μήκος μιας εισαγόμενης διαδρομής, ακόμα και η μοναδική σας κίνηση κατά μήκος της δικής σας αναπτυσσόμενης διαδρομής, μπορεί να εμφανιστεί σε πραγματικό χρόνο απευθείας στο ρολόι. προφανως αφου εισαγει, μπορει και να εξαγει ενα αξιολογο μαγαζι που προσωπικα γνωριζω, ειναι το egalaxy. Εχουν πωλητες με καλες γνωσεις. Δεν σου λεω να αγορασεις, απλα να μαθεις και αγορασε απο οπου εσυ θελεις Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από lneam
lneam Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 να προσθεσω ακομα εχει επικρατησει να εχουν τα smartwatch επικοινωνια με smartphones αντι για PC. Αυτο δεν ειναι υποχρεωτικα κακο, μιας και ειναι απιθανο σημερα καποιος να ΜΗΝ εχει smartphone. Ανεξαρτητα την εφαρμογη που θα εχει η εταιρεια στο smartphone, πλουσια ή φτωχη σε δυνατοτητες, αυτο που θελουν οι απαιτητικοι χρηστες, ειναι να μπορει αυτη η εφαρμογη να κανει εισαγωγη και εξαγωγη στα δεδομενα που "τραβηξε" απο το smartwatch, σε γνωστα και διαδεδομενα φορματ, ωστε στο PC να κανουμε πραγματικα οτι θελουμε χωρις περιορισμους. οποτε πριν την αγορα του smartwatch, ας ειμαστε σιγουροι οτι μπορουμε, οχι στα λογια, με αποδειξεις
dpolal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/11/2022 στις 4:03 ΜΜ, lneam είπε γενικα 1. σε περιπτωσεις προιοντων οπως το skroutz, μπορουμε να διαβασουμε τα σχολια κατοχων 2. οταν υπαρχουν καταστηματα ή ακομα καλυτερα αντιπροσωπος, μπορουμε να επικοινωνησουμε για λεπτομεριες. Προσωπικα φτανω μεχρι τον κατασκευαστη, οταν δεν εχω απαντησεις στην χωρα μου. ενδεικτικα να αναφερω πως πριν απο λιγα χρονια, επισκεφτηκα γνωστη αλυσιδα καταστηματων και ρωτησα εαν το Χ smartwatch, μπορει να εξαγει τα δεδομενα στα τυπικα φορματ - 1. csv και 2. gpx για το GPS και ουτε ηξεραν ουτε μελοντικα που ΘΑ το εψαχναν .... ειχα θετικη απαντηση. αυτο εδω μπορει να το κανει, οπως και τα garmin απο τα 100 € https://www.skroutz.gr/s/37388245/Amazfit-T-Rex-2-Aluminium-47mm-Αδιάβροχο-Smartwatch-με-Παλμογράφο-Wild-Green.html?from=listing Θέλετε να κάνετε πεζοπορία σε ένα διάσημο μονοπάτι ή να ακολουθήσετε τα βήματα κάποιου που γνωρίζετε; Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας εξερευνητή και προχωρήστε σε νέο έδαφος εισάγοντας αρχεία διαδρομής από την εφαρμογή Zepp. Η κίνησή σας κατά μήκος μιας εισαγόμενης διαδρομής, ακόμα και η μοναδική σας κίνηση κατά μήκος της δικής σας αναπτυσσόμενης διαδρομής, μπορεί να εμφανιστεί σε πραγματικό χρόνο απευθείας στο ρολόι. προφανως αφου εισαγει, μπορει και να εξαγει ενα αξιολογο μαγαζι που προσωπικα γνωριζω, ειναι το egalaxy. Εχουν πωλητες με καλες γνωσεις. Δεν σου λεω να αγορασεις, απλα να μαθεις και αγορασε απο οπου εσυ θελεις Στις 2/11/2022 στις 6:57 ΜΜ, lneam είπε να προσθεσω ακομα εχει επικρατησει να εχουν τα smartwatch επικοινωνια με smartphones αντι για PC. Αυτο δεν ειναι υποχρεωτικα κακο, μιας και ειναι απιθανο σημερα καποιος να ΜΗΝ εχει smartphone. Ανεξαρτητα την εφαρμογη που θα εχει η εταιρεια στο smartphone, πλουσια ή φτωχη σε δυνατοτητες, αυτο που θελουν οι απαιτητικοι χρηστες, ειναι να μπορει αυτη η εφαρμογη να κανει εισαγωγη και εξαγωγη στα δεδομενα που "τραβηξε" απο το smartwatch, σε γνωστα και διαδεδομενα φορματ, ωστε στο PC να κανουμε πραγματικα οτι θελουμε χωρις περιορισμους. οποτε πριν την αγορα του smartwatch, ας ειμαστε σιγουροι οτι μπορουμε, οχι στα λογια, με αποδειξεις Kαλά όσα αναφέρεις αλλά με τα 50ευρώ μπάτζετ που ανέφερε αρχικά ο ts, ή έστω και μέχρι τα 100 που μπορεί να ανέβει, είναι λίγο δύσκολο να βρείς ρολόγια με τόσο εξεζητημένες δυνατότητες. (180+ κοστίζει αυτό που πόσταρες) Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από dpolal
lneam Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, dpolal είπε Kαλά όσα αναφέρεις αλλά με τα 50ευρώ μπάτζετ που ανέφερε αρχικά ο ts, ή έστω και μέχρι τα 100 που μπορεί να ανέβει, είναι λίγο δύσκολο να βρείς ρολόγια με τόσο εξεζητημένες δυνατότητες. (180+ κοστίζει αυτό που πόσταρες) ευχαριστω. Οταν καθε καταναλωτης γνωριζει οσο γινεται καλυτερα, κανει καλυτερες αγορες. Ακομα και να σταματησει μια αγορα, για αργοτερα. Μετα την αγορα ... τι μπορεις να κανεις ?
lneam Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) το παρακατω ποστ αφορα αυτα, που καλο θα ειναι να εχει στο μυαλο του ο απειρος καταναλωτης, πριν αγορασει κατι σημερα βρηκα αυτο το λινκ που ειναι "φρεσκο" νεο https://www.notebookcheck.net/Amazfit-GTR-4-smartwatch-receives-update-3-17-0-2-with-new-Route-Import-and-Route-Navigation-features.666839.0.html Amazfit GTR 4 smartwatch receives update 3.17.0.2 with new Route Import and Route Navigation features A new update, version 3.17.0.2, is available for the Amazfit GTR 4. Included in the new software are many of the features added to the T-Rex 2 earlier this year, such as the Route Import feature which allows you to add journey plans to your smartwatch. There are various compatible formats, like .GPX and .TCX, enabling you to transfer routes from Strava and similar apps. ποιες ειναι οι δικες μου παρατηρησεις 1. υπαρχουν νεες δυνατοτητες που δεν υπαρχαν οταν κυκλοφορησε. Οταν λοιπον καποιος θα ηθελε αυτα να τα βρει στο προιον και δεν τα βρηκε, αγορασε αλλο. Που προσωπικα πιστευω οτι καλυπτει αυτα που εψαχνε. 2. ο κατασκευστης αυτος, οπως και αλλοι του χωρου, προσπαθουν να φτασουν τους ανταγωνιστες που ειναι στην κορυφη των προτιμησεων στους απαιτητικους χρηστες εδω και πολλα χρονια. Δεν εχει καμια σημασια η τιμη. Μπορει να ειναι απο 100€ εως μερικα χιλιαρικα. Αυτο δεν ειναι υποχρεωτικο να συμβαινει παντα σε οτι αγορασουμε, αρα ας ειμαστε προσεκτικοι με τις επιλογες μας. Να εχουμε βρει αυτα που θελουμε και οχι να ελπιζουμε σε software update. Δεν ειναι πανακεια. 3. μια αγορα ενος χαμηλου κοστος προιοντος, που συντομα δεν θα καλυπτει τις προσωπικες αναγκες μας, ειναι ενα χαμενο χρηματικο ποσο. Ακομα χειροτερα εαν το ανακαλυψαμε μετα την αγορα. Ας κρατησουμε τα χρηματα στο συρταρι μας και συντομα να συμπληρωσουμε οσο χρηματα χρειαζονται για μια συσκευη ακριβοτερη. Τοτε θα εχουμε κανει μια συμφερουσα αγορα. Αυτο δεν σημαινει πως πχ εχω 50€ και θα ηθελα ενα προιον που εχει 1200€ και ειναι εξω απο τις οικονομικες μου δυνατοτητες. Αναφερομαι σε αυξηση τιμης π.χ απο 50€ στα 200€. Μπορει να ειναι 400% επανω, ειναι ομως +150€ περισσσοτερα, που ο κοσμος το θεωρει σχετικα ευκολο. Και παλι εαν ειναι για καποιους αυτο το ποσο αδυνατο, τοτε ας βαλουν "φρενο" στις καταναλωτικες αγορες τους. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από lneam
mastoras007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Στις 8/11/2022 στις 12:57 ΜΜ, lneam είπε , τοτε ας βαλουν "φρενο" στις καταναλωτικες αγορες τους. Μάλλον αυτό θα κάνω Δεν χάθηκε ο κόσμος είπα να δώσω ένα 50αρι να πάρω ένα ψηφιακό ρολόι άμα είναι να δώσω 200 άστο. Έχουμε και άλλα έξοδα. Να σας πω την αλήθεια ήθελα να το προτείνω να μου το πάρει δώρο η γυναίκα μου για Χριστούγεννα. Δεν γ@@τε πάλι φούτερ θα πάρω!!!
lneam Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Στις 12/11/2022 στις 8:35 ΜΜ, mastoras007 είπε Μάλλον αυτό θα κάνω Δεν χάθηκε ο κόσμος είπα να δώσω ένα 50αρι να πάρω ένα ψηφιακό ρολόι άμα είναι να δώσω 200 άστο. Έχουμε και άλλα έξοδα. Να σας πω την αλήθεια ήθελα να το προτείνω να μου το πάρει δώρο η γυναίκα μου για Χριστούγεννα. Δεν γ@@τε πάλι φούτερ θα πάρω!!! αν καταλαβα σωστα .... το προβλημα σου ειναι οτι εχεις .... φτωχη γυναικα !!!!!!! 🤣
dpolal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Στις 12/11/2022 στις 8:35 ΜΜ, mastoras007 είπε Μάλλον αυτό θα κάνω Δεν χάθηκε ο κόσμος είπα να δώσω ένα 50αρι να πάρω ένα ψηφιακό ρολόι άμα είναι να δώσω 200 άστο. Έχουμε και άλλα έξοδα. Να σας πω την αλήθεια ήθελα να το προτείνω να μου το πάρει δώρο η γυναίκα μου για Χριστούγεννα. Δεν γ@@τε πάλι φούτερ θα πάρω!!! Σου πρότεινα πολύ καλό ρολογάκι, το φοράω εδώ και 2+ χρόνια, που δεν είναι και απλησίαστο, τουλάχιστον τότε κόστιζε ένα 70ρι, τώρα ακρίβυνε ελέω BF. Τί ακριβώς ψάχνεις τελικά ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα