black66.gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Παρέλαβα μια παραγγελία (κράνος μηχανής) από Amazon Ιταλίας μέσω των ΕΛΤΑ κούριερ. Επειδή μου έπεσε μικρό σαν νούμερο, θέλω να το επιστρέψω. Με ποια μεταφορική και με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά με χρέωση παραλήπτη; Έχω ακούσει ότι αυτό υποστηρίζεται από το Amazon. Ρώτησα στην ΕΛΤΑ κούριερ και στο απλο ΕΛΤΑ ταχυδρομείο, και δεν ήξερε κανείς. Παίρνω τηλέφωνο στο 11120 (κούριερ) και περιμένω με τις ώρες να μου απαντήσει κάποιος αλλά τίποτα. Κάποιος που να γνωρίζει κάτι; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από black66.gr
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, black66.gr είπε Καλησπέρα. Παρέλαβα μια παραγγελία (κράνος μηχανής) από Amazon Ιταλίας μέσω των ΕΛΤΑ κούριερ. Επειδή μου έπεσε μικρό σαν νούμερο, θέλω να το επιστρέψω. Με ποια μεταφορική και με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά με χρέωση παραλήπτη; Έχω ακούσει ότι αυτό υποστηρίζεται από το Amazon. Ρώτησα στην ΕΛΤΑ κούριερ και στο απλο ΕΛΤΑ ταχυδρομείο, και δεν ήξερε κανείς. Παίρνω τηλέφωνο στο 11120 (κούριερ) και περιμένω με τις ώρες να μου απαντήσει κάποιος αλλά τίποτα. Κάποιος που να γνωρίζει κάτι; Την αμαζον πρέπει να ρωτήσεις.
black66.gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Την αμαζον πρέπει να ρωτήσεις. Πάντως από το site του Amazon που έκανα τις ενέργειες για την επιστροφή, στην ετικέτα αποστολής που κατέβασα και εκτύπωσα, γράφει πάνω το ίδιο tracking number που μου το έστειλαν. Μήπως επιστρέφεται με το ίδιο tn; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από black66.gr
prefuse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Στις 31/10/2022 στις 3:29 ΜΜ, black66.gr είπε Πάντως από το site του Amazon που έκανα τις ενέργειες για την επιστροφή, στην ετικέτα αποστολής που κατέβασα και εκτύπωσα, γράφει πάνω το ίδιο tracking number που μου το έστειλαν. Μήπως επιστρέφεται με το ίδιο tn; τελικα το επέστρεψες με δικά σου έξοδα;
black66.gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, prefuse είπε τελικα το επέστρεψες με δικά σου έξοδα; Το κράτησα τελικά και το πούλησα. Ήταν με τα φθηνά μεταφορικά και η παράδοση, μου έγινε με ΕΛΤΑ κούριερ. Δεν βρήκα άκρη ούτε με το τοπικό γραφείο αλλά ούτε με τα κεντρικά μετά από ώρες αναμονής στο τηλέφωνο. Κάνεις δεν ήξερε τίποτα και ο ένας με παρέπεμπε στον άλλο. Αν είχα πληρώσει τα ακριβά μεταφορικά θα είχε σταλεί με UPS. Η επιστροφή στο Amazon θα γινόταν κατευθείαν με αυτούς. Ρώτησα τηλεφωνικά την UPS και μέσα σε δύο λεπτά μου απάντησαν οι άνθρωποι πως με το ίδιο tracking number θα έκανα την επιστροφή χωρίς έξτρα χρέωση. Γι'αυτό καλύτερα αξίζει να πληρώνεις τα ακριβά μεταφορικά (περίπου 10 ευρώ περισσότερα), ειδικά όταν είναι ακριβή αγορά για να έχεις το δέμα σου πολύ γρηγορότερα και το κεφάλι σου ήσυχο. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από black66.gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα