Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους. Στις 26/7 αν θυμάμαι καλά έβαλα ένα I phone 12 pro max προς πώληση στα 800 ευρώ. Μου έστειλε κάποιος είπε ότι είναι επαρχία ότι θα μου κάνει αν είναι κατάθεση το ποσό κ όταν δω τα χρήματα να συναντηθώ με τον ξάδελφο του να το παράδωσω. 
Ετσι κ έγινε. Έλαβα δυο εμβάσματα 700 και 100 ευρώ κ παρέδωσα το τηλ. 
Την επόμενη ημέρα η τράπεζα μου (Εθνική) μου μπλόκαρε τα πάντα . Μετά από αγώνα τηλεφώνων κ επεξηγήσεων μου είπαν ότι έχει γίνει αμφισβήτηση κ να πάω στην αστυνομία. Πήγα έδωσα κατάθεση κ παρέδωσα όλες τις συνομιλίες σε ινσομνια κ βαιμπερ . Όπως αποδείχτηκε ο αγοραστής είχε υποκλέψει λογαριασμούς από δυο άλλους ανθρώπους η οποίοι όταν πήραν χαμπάρι να φεύγουν λεφτά από τον λογαριασμό τους κάναν αμφισβήτηση. Κοινώς με χρησιμοποίησε για ξέπλυμα ο τυπάς. 
Προσοχη στις συναλλαγές σας παιδιά . Αν έχει πάθει κάποιος το ίδιο ας μου πει σ ένα μνμ 

Ευχαριστω 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Το όνομα δεν μας είπες για να ξέρουμε.

Επίσης απευθύνσου και στους διαχειριστές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον admin έστειλα τρεις μερεσ αργότερα και του έδωσα κ το προφίλ του. Ήταν Nikogiannis86 νομίζω …τώρα φυσικά δεν υπάρχει ….στα μνμ μου γράφει ‘’επισκεπτησ’’ πλέον 

Επεξ/σία από Ritsapap
Δημοσ.

σου συνηστω αν εχεις τα στοιχεια του iphone που μπορεις να τα βρεις να το δηλωσεις οτι εκλαπηκε για να κλειδωθει.επισης μπορεις να βρεις απο το λογαριασμο σου απο ποια wifi εχει συνδεθει και να τον βρει η αστυνομια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή θα το φας εσύ το αγγούρι επειδή είτε η τράπεζα δεν ζήτησε otp είτε ήταν ζώο το θύμα και έδωσε τον κωδικό στον απατεώνα;; Ρώτα και κανέναν δικηγόρο αν έχεις.  Δεν υποτίθεται οτι πλέον είναι υποχρεωτική η χρήση ισχυρής ταυτοποίησης ή θυμάμαι λάθος;

6 λεπτά πριν, BigPantzi είπε

σου συνηστω αν εχεις τα στοιχεια του iphone που μπορεις να τα βρεις να το δηλωσεις οτι εκλαπηκε για να κλειδωθει.επισης μπορεις να βρεις απο το λογαριασμο σου απο ποια wifi εχει συνδεθει και να τον βρει η αστυνομια

Αφού το πούλησε λογικά έχει αποσυνδέσει την συσκευή απ τον λογαριασμό του οπότε δεν νομίζω να μπορεί να κάνει τίποτα..

Επεξ/σία από aggelos87
  • Like 1
Δημοσ.

Σωστά! Όταν παρέδωσα το Κινητο έκανα ρισετ ως είθιστε ! 

οσο αφορά για δικηγόρο…. Κοίταξε αν κ όταν θα μου έρθει κλήτευση για δικαστήριο θα προσλάβω δικηγόρο. Προς το παρών περιμένω…Έμεινα χωρίς τράπεζα 2 μήνες η εθνική αν δεν τελεσιδικήσει δεν ανοίγει τίποτα,τώρα άνοιξα λογαριασμό σε άλλη τράπεζα. 
Ο τύπος από ότι είδα στα γραφόμενα της αστυνομίας χάκαρε ένα προφίλ στο φέισμπουκ….μιας κυρίας…εστειλε (ως η ίδια) ένα μνμ σ έναν φίλο της τύπου ‘’ βάλε 700 ευρώ στον τάδε λογαριασμό γιατί έχασα την κάρτα μου….αυτή πήγε κ τα έβαλε… και τώρα κυνηγούν εμενα! Εγω φυσικά πήγα αυτοβούλως στο τμήμα κ κατέθεσα κ έδωσα όλες τις συνομιλίες εκτυπωμένες οποτε θέλω να πιστεύω ότι ο εισαγγελέας θα καταλάβει ότι ήταν απάτη. 

Το γέλιο είναι ότι με πήραν από την τράπεζα της άλλης απατημένης κ μου ζητούσαν τα 700. Η πελάτισσα μας έχασε τα λεφτά της μου είπαν. Κι εγω έχασα περιουσιακό στοιχείο τους λέω! Ας μην έβαζε τέτοιο ποσό χωρίς πρώτα να το σιγουρέψει με ένα τηλέφωνο στον φίλο της . 
Πω πω τα θυμήθηκα πάλι κ φούντωσα!!!! 

Δημοσ.

φιλε μου αν ξερεις το ιμει της συσκευης υπαρχει τροπος να το κλειδωσεις ακομα και αν εκανε εργοστασιακες.οσο για τα υπολοιπα σιγουρα ενας δικηγορος ξερει καλυτερα απλα τα εξοδα ισως ειναι παραπανω απο τα 700 ευρω αρα για αρχη προσπαθησε να του αχρηστευσεις το κινητο κλειδωνοντας το και βρες τον απο τα wifi 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BigPantzi είπε

φιλε μου αν ξερεις το ιμει της συσκευης υπαρχει τροπος να το κλειδωσεις ακομα και αν εκανε εργοστασιακες.οσο για τα υπολοιπα σιγουρα ενας δικηγορος ξερει καλυτερα απλα τα εξοδα ισως ειναι παραπανω απο τα 700 ευρω αρα για αρχη προσπαθησε να του αχρηστευσεις το κινητο κλειδωνοντας το και βρες τον απο τα wifi 

Λογικά εννοείς αυτό

https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Instructions/IMEI.html

Να κλειδώσουν δηλαδή οι πάροχοι την πρόσβαση στο δίκτυο τους για την συγκεκριμένη συσκευή. Αυτό την καθιστά άχρηστη στην Ελλάδα οπότε ή θα πάει εξωτερικό ή για ανταλλακτικά..

Πρόσβαση στα δεδομένα της συσκευής και κατ επέκταση στο wifi δεν γίνεται να αποκτήσει αφού έκανε επαναφορά εργοστασιακών. Και τι να το κάνει κιόλας, θα τρέξει η αστυνομία να βρει από που εκπέμπει το wifi sousourada112; 😂

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...