Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες είμαι με τον λαιμό μου απο εχθές , σήμερα μπούκωσα κιόλας , να το πάμε την άλλη εβδομάδα?

Συγνώμη για την αναστάτωση

Επεξ/σία από tsofras
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Παίδες είμαι με τον λαιμό μου απο εχθές , σήμερα μπούκωσα κιόλας , να το πάμε την άλλη εβδομάδα?

Συγνώμη για την αναστάτωση

Οτι θετε... ( ναχω πλυνει και το σαπακι μου  :) )

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι Γιώργο sorry με κόλλησε η γυναίκα

Κουλ. Να προλάβω να πλύνω κ εγώ το αμάξι 😂 μη με περιλάβει ο ntc!!!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, paylidis είπε

Κουλ. Να προλάβω να πλύνω κ εγώ το αμάξι 😂 μη με περιλάβει ο ntc!!!

Άσε και εμένα χάλια είναι τίγκα στη γύρη

Πήγα πριν κάτι ημέρες λαμπίκο το βράδυ για απλό πλύσιμο χωρίς βούρτσα ,το σκούπιζα μισή ώρα και την επόμενη μέρα το ίδιο.

Βρέχει 2 ημέρες δεν το πιάνει η βροχή , βγήκα εχθές να πάω τα παιδιά χορό , σταμάτησε , δεν έριξε σταγόνα μέχρι που γύρισα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πήγα πριν κάτι ημέρες λαμπίκο το βράδυ για απλό πλύσιμο χωρίς βούρτσα ,το σκούπιζα μισή ώρα και την επόμενη μέρα το ίδιο.

Βρέχει 2 ημέρες δεν το πιάνει η βροχή , βγήκα εχθές να πάω τα παιδιά χορό , σταμάτησε , δεν έριξε σταγόνα μέχρι που γύρισα

Άσπρο κ ασημί παιδιά η μόνη λύση 😂

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, tsofras είπε

να σε δω στο λαμπίκο να παλεύεις με το θηρίο και τι άλλο στον κόσμο   .

οπότε περνάω από Φάληρο( σαββατοκύριακο) να πάω για παραλιακή από εκεί περνάω και στον γυρισμό από ένα άλλο που είναι στην κάτω πλευρά στα καμινια . τους βλέπω εκεί να παλεύουν χειμώνα καλοκαίρι και λέω ζαμε. Καθε 2 -3 εβδομάδες τηλεφωνακι στα παιδιά το παίρνουν το φέρνουν και το αμάξι βαστάει.  πολύ καλά προϊόντα που με ένα περσμα με πανάκι εξωτερικα  2 λεπτα φεύγουν οι σκόνες αν έχει πιάσει.10 ευρώ κόστος. μια χαρά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

οπότε περνάω από Φάληρο( σαββατοκύριακο) να πάω για παραλιακή από εκεί περνάω και στον γυρισμό από ένα άλλο που είναι στην κάτω πλευρά στα καμινια . τους βλέπω εκεί να παλεύουν χειμώνα καλοκαίρι και λέω ζαμε. Καθε 2 -3 εβδομάδες τηλεφωνακι στα παιδιά το παίρνουν το φέρνουν και το αμάξι βαστάει.  πολύ καλά προϊόντα που με ένα περσμα με πανάκι εξωτερικα  2 λεπτα φεύγουν οι σκόνες αν έχει πιάσει.10 ευρώ κόστος. μια χαρά.

Ναι μωρέ δεν το κάνω για τα λεφτά και εγώ έχω δικό μου άνθρωπο στα 2 λεπτά και το πλένω. Για βόλτα το παω να περάσει η ώρα , όλο και κανα κάγκουρα βρίσκω  , ωραία είναι

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

😂😂 Είναι ψυχοθεραπευτικο το πλύσιμο!

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Ναι μωρέ δεν το κάνω για τα λεφτά και εγώ έχω δικό μου άνθρωπο στα 2 λεπτά και το πλένω. Για βόλτα το παω να περάσει η ώρα , όλο και κανα κάγκουρα βρίσκω  , ωραία είναι

εγώ που δεν έχω παρέα να βγαίνω καμμια μεγάλη βόλτα πχ χαλκιδα Λουτράκι με την μηχανή. οι γνωστοί μου όλοι κάτι παλισκουτερ 125 αντε 300  έχουν μικρά και μιζέρια πόσο καίει κλπ. Γεροντιλα.Η γυναίκα δεν ανεβαίνει ουτε για αστείο σε αυτή άσε δραμα. περιμένω να ανοίξει ο καιρός να πηγαίνω μόνος μου καμμια μεγάλη βόλτα.

Ο καθένας με τον πόνο του. τουλάχιστον στο λαμπίκο βλέπω πολλούς καγκουρες. ειδικά βράδυ που γυρίζω κατά τις 8 9 εκεί είναι και τα πλένουν για την Βραδυνή βόλτα.

3 ώρες πριν, and_64 είπε

😂😂 Είναι ψυχοθεραπευτικο το πλύσιμο!

ναι ναι όπως ο μίστερ μιγιαγκι.

WAX ON , WAX OFF.Μαθαίνεις και καράτε, που ξέρεις μπορεί να χρειαστεί κάποτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...