Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsofras είπε

Αν βολεύει Τετάρτη θα έλεγα για το πάρκινγκ που είναι πίσω από το Dia Noche παραλιακό

καλά είναι εκεί τουλαχιστον έχει κόσμο και δεν είναι ερημιά.  λίγο πιο πριν όμως γιατί πίσω ακριβώς λίγο δύσκολο να βρούμε θέσεις. 

• Like 1
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ώραια η ιδέα της μάζωξης, αν και μου πέφτει λιγάκι αβολα εκεί στον νότο, (καθότι αρκετά βόρειος) θα το προσπαθήσω.

Μέχρι την επόμενη Τετάρτη το βλέπουμε, ελπίζω να μπορέσω

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα,

Θα είμαι σε business trip to Rhodes την επόμενη εβδομάδα εγώ, οπότε τα λέμε στην "Μάζωξη No4"?. 😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gmts είπε

Καλημέρα,

Θα είμαι σε business trip to Rhodes την επόμενη εβδομάδα εγώ, οπότε τα λέμε στην "Μάζωξη No4"?. 😁

σοβαρα αυτό μου θύμησες. εγώ στην δουλειά έχω βαρεθεί να μιλάω αγγλικά. 

10 ώρες πριν, tsofras είπε

Οπότε παίδες κλείνουμε για Τέταρτη?

εγώ οκ. να φέρω το nt1100 ? 

Η καλύτερα θα φέρω το μίνι μπας και ψήσω τον Θωμά να μπει στον σωστό δρόμο και δει πως είναι ένα σωστό οικονομικό αυτόματο κιβώτιο και αφήσει τα dsg ξηρού υγρού συμπλέκτη και λοιπά σεατ .

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

σοβαρα αυτό μου θύμησες. εγώ στην δουλειά έχω βαρεθεί να μιλάω αγγλικά. 

εγώ οκ. να φέρω το nt1100 ? 

Η καλύτερα θα φέρω το μίνι μπας και ψήσω τον Θωμά να μπει στον σωστό δρόμο και δει πως είναι ένα σωστό οικονομικό αυτόματο κιβώτιο και αφήσει τα dsg ξηρού υγρού συμπλέκτη και λοιπά σεατ .

Το μινι να φέρεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, tsofras είπε

18.30 ?

ε ας γινει απο 18:30  εως 19¨00 το "παραθυρο".

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 4
Δημοσ.

Αν παίξω χρονικά λογικά θα εμφανιστώ και γω, δεν θα το ξέρω μεχρι Τετάρτη πρωι δυστυχώς γιατί η βδομάδα εγινε άνω κατω...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...