paylidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 ΣΚ και εγώ συνήθως είμαι φουλ πρόγραμμα. Καθημερινές απόγευμα πιο άνετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Για καθημερινές κι εγώ μέσα μετά τις 6! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 ε κανονηστε απο βδομαδα μετα τις 6¨30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Εγώ μπορώ καθημερινές μετά τις 18.00. Εργαζομαι Μαρούσι και μένω Νέα Σμύρνη οπότε μπορώ και βόρεια και νότια .ΣΚ δεν είναι ευκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 μέσα και εγώ οπότε θέλετε. εκτός πανεπιστιμιουπολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 51 λεπτά πριν, mp123 είπε μέσα και εγώ οπότε θέλετε. εκτός πανεπιστιμιουπολη. Σε στοιχειώσε!!! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Σε στοιχειώσε!!! 😂 ε μα του δωσαμε και αξια του τουριστικου θερετρου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε ε μα του δωσαμε και αξια του τουριστικου θερετρου Βρε δε διαφωνώ. Απλά ήμασταν χαλαρά από θέμα παρκιν κ δε μας κοίταγε κανένας περίεργα 😂 βεβαια τώρα που το σκέφτομαι μάλλον εμείς ήμασταν οι περίεργοι κανενα καφέ να είχε κ καλά θα ήτανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Και γω λογικά μέσα ειμαι, μέρος δεν με απασχολεί, όπου βολέψει! Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από and_64 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, paylidis είπε Βρε δε διαφωνώ. Απλά ήμασταν χαλαρά από θέμα παρκιν κ δε μας κοίταγε κανένας περίεργα 😂 βεβαια τώρα που το σκέφτομαι μάλλον εμείς ήμασταν οι περίεργοι κανενα καφέ να είχε κ καλά θα ήτανε Φυσικα και ημασταν εμεις οι περιοεργοι, αντι να ημασταν στο διπλα κτιριο ας πουμε που ειχαν παρτυ και να βλεπουμε πιπινια να πουμεν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Φυσικα και ημασταν εμεις οι περιοεργοι, αντι να ημασταν στο διπλα κτιριο ας πουμε που ειχαν παρτυ και να βλεπουμε πιπινια να πουμεν... Που είχαν πιπίνια πάρτυ και δε το αντελήφθην; 😂 κοβιντ είχε νομίζω πρέπει να ήταν κλειστά όλα τότε 🙄 Έλα να κάνουμε ένα voting μέρες και μερος; ωρα υποθέτω γύρω στις 18.00-18.30 ταιριάζει σε όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Που είχαν πιπίνια πάρτυ και δε το αντελήφθην; 😂 κοβιντ είχε νομίζω πρέπει να ήταν κλειστά όλα τότε 🙄 Έλα να κάνουμε ένα voting μέρες και μερος; ωρα υποθέτω γύρω στις 18.00-18.30 ταιριάζει σε όλους. οταν μπηκα μεσα και ψαχνομουν - δεν ειχα ξαναρθει - συναντησα κατι παλουκαρια και τους ρωτουσα για το "παρκινγκ" και με ρωτησαν αν πηγαινω στο παρτυ 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Που είχαν πιπίνια πάρτυ και δε το αντελήφθην; 😂 κοβιντ είχε νομίζω πρέπει να ήταν κλειστά όλα τότε 🙄 Έλα να κάνουμε ένα voting μέρες και μερος; ωρα υποθέτω γύρω στις 18.00-18.30 ταιριάζει σε όλους. εγω φευγω 18:00 απο βυρωνα, οπου θετε απο βδομαδα εκτος απο κεντρο εννοειται. ΔΕΝ πλησιαζω στους κανιβαλους. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από NTC Labs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, NTC Labs είπε οταν μπηκα μεσα και ψαχνομουν - δεν ειχα ξαναρθει - συναντησα κατι παλουκαρια και τους ρωτουσα για το "παρκινγκ" και με ρωτησαν αν πηγαινω στο παρτυ Καλά κ τώρα το λες;;; 😂😂😂😂😂😂 Βέβαια ισχυει για πολλούς από εμάς πλέον το αμίμητο ρητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 παραλιακή είναι το καλύτερο ας αποφασίσει ο πρόεδρος το που. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Αν βολεύει Τετάρτη θα έλεγα για το πάρκινγκ που είναι πίσω από το Dia Noche παραλιακό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις