mp123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, tsofras είπε Καλημέρες να πούμε Τετάρτη αν δεν βρέχει? Ποσο τυχερός είσαι. παίξε κάνα Τζόκερ. σήμερα βρέχει Αντε κανονίστε αύριο μεθαύριο που δεν θα βρέχει σίγουρα.Εγω μέσα είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, mp123 είπε Ποσο τυχερός είσαι. παίξε κάνα Τζόκερ. σήμερα βρέχει Αντε κανονίστε αύριο μεθαύριο που δεν θα βρέχει σίγουρα.Εγω μέσα είμαι. Την άλλη Τετάρτη εννοούσα 😅 σήμερα το έγραψα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, tsofras είπε Την άλλη Τετάρτη εννοούσα 😅 σήμερα το έγραψα Την Τετάρτη θα αργήσω να τελειώσω από τη δουλειά. Στη καλύτερη να μπορώ γύρω στις 18.30-45 αναλόγως και του σημείου συνάντησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Αναμονή είμαι πάλι άρρωστος , ότι δεν κόλλησα 3 χρόνια το περνάω τώρα Κλείνω μήνα με εισπνεόμενα , αντίο ζωή Αν θέτε κανονίστε εσείς παιδιά , με βλέπω να ξεμπερδεύω τα Χριστούγεννα που τα παιδιά δεν θα έχουν σχολείο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Τι λέτε οι βόρειοι για κανένα καφεδάκι; Μέρα ώρα δεν έχω συγκεκριμένη πρόταση... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Βόρειοι νότιοι κεντρικοί ελάτε κ εσείς μη ντρέπεστε ! Απογευματάκι καθημερινής ίσως θα ήταν το ιδανικό για εμένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, paylidis είπε Βόρειοι νότιοι κεντρικοί ελάτε κ εσείς μη ντρέπεστε ! Απογευματάκι καθημερινής ίσως θα ήταν το ιδανικό για εμένα απόγευμα καθημερινής και για μένα είναι οκ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Πετάω ιδέα την άλλη Πέμπτη;;; Μετά τις 6μιση είμαι ελεύθερος... Λέω την άλλη για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε και να το δουν και άλλοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ Βόρεια δεν μπορώ παίδες και ειδικά καθημερινές, τώρα για Νότια μετά απο 2 εβδομάδες επειδή ξεκίνησα τις φυσικοθεραπείες μου ευχαρίστως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 τι λέτε θα το οργανώσουμε? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Εγώ μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris_rom Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Κι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 me too Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Για κυριακές ( πρωι η απογευμα ) δεν παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 21 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Για κυριακές ( πρωι η απογευμα ) δεν παιζει? Λίγο δύσκολο για εμένα γιατί συνήθως είμαι με την οικογένεια, η μόνη μέρα που είμαστε όλοι μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις