squib Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 απο εμένα ΣΚ είναι αδύνατο. Καθημερινές μετά τις 18.00 μπορώ να έρθω με κάποιο λογικό notice. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Ας πω και εγω την γνωμη μου. Αν θελει καποιος να συγκεντρώσει κοσμο λεει ταδε μέρος τάδε ωρα για καφε μπιρα κλπ. Βλεπει συμμετοχές μέχρι την μια δύο μέρες πρίν την συγκέντρωση και ανακοινώνει αν θα γινει ή δεν θα γινει. Αν και εδω που ειναι το θεμα το βλεπουν λίγοι οπότε δεν εχει καμιά τύχη για 10αρια και 15αρια σε άτομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ας πω και εγω την γνωμη μου. Αν θελει καποιος να συγκεντρώσει κοσμο λεει ταδε μέρος τάδε ωρα για καφε μπιρα κλπ. Βλεπει συμμετοχές μέχρι την μια δύο μέρες πρίν την συγκέντρωση και ανακοινώνει αν θα γινει ή δεν θα γινει. Αν και εδω που ειναι το θεμα το βλεπουν λίγοι οπότε δεν εχει καμιά τύχη για 10αρια και 15αρια σε άτομα Είμαστε λίγοι και καλοί εδώ. Μας πέρασαν οντισιόν ο Γιώργος με τον Θωμά. Ξέρεις τι περάσαμε για μας κάνουν δεκτόυς εδώ; Ποιότητα φίλε μου , όχι ποσότητα. Να πω ότι η γνώμη που είπες είναι σωστή. Ας κανονίσει ο πρόεδρος με τον αντιπρόεδρο δημοψηφησμα τόπο και χρόνο και εμείς ο απλός λαός θα ψηφίσουμε . Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ας πω και εγω την γνωμη μου. Αν θελει καποιος να συγκεντρώσει κοσμο λεει ταδε μέρος τάδε ωρα για καφε μπιρα κλπ. Βλεπει συμμετοχές μέχρι την μια δύο μέρες πρίν την συγκέντρωση και ανακοινώνει αν θα γινει ή δεν θα γινει. Αν και εδω που ειναι το θεμα το βλεπουν λίγοι οπότε δεν εχει καμιά τύχη για 10αρια και 15αρια σε άτομα Και την πρώτη φορά έτσι την είχαμε κάνει (με polls κτλ) και μαζευτήκαμε γύρω στα 7 άτομα Το ποστ υπάρχει , καταλαβαίνεις την συμμετοχή απο τον κόσμο που έχει γράψει εδώ οπότε ούτως η άλλως δεν θα άλλαξουν και πολλά . Θα επανέλθω την επόμενη εβδομάδα που θα τελειώσω την αντιβίωση Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από tsofras 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις ποσοι θα μαζευτούν τελικά...και γω είχα πει οτι θα έρθω και βγήκε δουλεια την προηγούμενη μερα και δεν προλάβαινα με τίποτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 αν γινει βορειοανατολικα θα ερθω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Εγώ μου φαίνεται ετσι οπως το πατε θα πάω για εργασία στα ξένα πάλι και δεν θα δω το καμιγκ που είναι το όνειρο μου . Μπορεί από τον νέο χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Στις 9/11/2022 στις 3:36 ΜΜ, mp123 είπε Εγώ μου φαίνεται ετσι οπως το πατε θα πάω για εργασία στα ξένα πάλι και δεν θα δω το καμιγκ που είναι το όνειρο μου . Μπορεί από τον νέο χρόνο. Ο πρόεδρος έγινε καλά; Χωρίς πρόεδρο δε πάμε πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, paylidis είπε Ο πρόεδρος έγινε καλά; Χωρίς πρόεδρο δε πάμε πουθενά Έτσι πρέπει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, paylidis είπε Ο πρόεδρος έγινε καλά; Χωρίς πρόεδρο δε πάμε πουθενά Συνεχίζω θεραπεία για άλλη μια εβδομάδα Ειλικρινά με αυτή την ίωση οικογενειακώς πολύ ζόρι 3 εβδομάδες όλοι Με Covid σε 2 ημέρες χοροπηδάγαμε Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Συνεχίζω θεραπεία για άλλη μια εβδομάδα Ειλικρινά με αυτή την ίωση οικογενειακώς πολύ ζόρι 3 εβδομάδες όλοι Με Covid σε 2 ημέρες χοροπηδάγαμε Περαστικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Από βδομάδα τι θα λέγατε για καμία συνάντηση; Υ.Γ. Δυστυχώς εγώ μπορώ μόνο βόρεια, αλλά το ποστ είναι και για νότια κι όποιος μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Ναι για πείτε! Για μένα Δευτέρα ισως ειναι λίγο πιο δύσκολο αλλά οχι ακατόρθωτο, ανάλογα την ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Εγώ μέσα για μετά τις 17.45..! αντε ψηθείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρες να πούμε Τετάρτη αν δεν βρέχει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις