Peugeot208 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Out of the box. Γιατί δεν το κανονίζουμε Κυριακή; Ξέρω ότι για πολλούς είναι ημέρα για την οικογένεια, αλλά για ένα 4ωρο, μια φορά το χρόνο, με το πήγαινε-έλα, δεν χάθηκε ο κόσμος. Καθημερινές ποτέ δεν θα ταιριάξει να βρεθούμε, πάνω από 7-8 άτομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Οτι θέλετε εγώ μέσα. Ρίξτε ιδέες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Το καλύτερο και πιο ήσυχο είναι στι ταεκβοντο. Παραλιακή κάνεις δεξιά εκεί που λέει ταεκβοντο και μετά από τον κυκλικό κόμβο έχει πολύ χώρο και είναι ήσυχα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mp123 είπε Το καλύτερο και πιο ήσυχο είναι στι ταεκβοντο. Παραλιακή κάνεις δεξιά εκεί που λέει ταεκβοντο και μετά από τον κυκλικό κόμβο έχει πολύ χώρο και είναι ήσυχα. κατι περιεργους ειχε εκει ενα φεγγαρι, ειχαν στησει καταυλισμο... εφυγαν; δε βλεπω βεβαια κινηση, ποσοι μαζευομαστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Εγώ θα έρθω. Αν θέλετε αθηνα οκ κάπου αλλού εκτός πανεπιστιμιουπολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, paylidis είπε κατι περιεργους ειχε εκει ενα φεγγαρι, ειχαν στησει καταυλισμο... εφυγαν; δε βλεπω βεβαια κινηση, ποσοι μαζευομαστε; Ναι δεν έχει τίποτα Τώρα για το πόσοι μας κόβω πάλι για 5-6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmts Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Καθημερινές αδύνατο για μένα και ιδίως για Νότια/παραλιακή κλπ. Μόνο Σ/Κ μπορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Θέλετε να το δούμε για καμία Κυριακή ή Σάββατο; γιατι σήμερα προβλέπω πάλι 3-4 άτομα όποτε λογικό το πιστολιασμα (συν ότι ίσως για κάποιους ήταν short notice κ ίσως να μη το έχουν δει καν). Το θέμα είναι να μαζευτούμε καμία 15αρια να έχει λίγο φάση. Άσε που σήμερα δεν έχω καμικ για τον mp123 😂 (έχω βέβαια άλλο ενδιαφέρον μοντέλο αλλά θα ξενερωσετε) θωμα να κάνουμε ένα πολλ να βγάλουμε μέρα και ώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Θέλετε να το δούμε για καμία Κυριακή ή Σάββατο; γιατι σήμερα προβλέπω πάλι 3-4 άτομα όποτε λογικό το πιστολιασμα (συν ότι ίσως για κάποιους ήταν short notice κ ίσως να μη το έχουν δει καν). Το θέμα είναι να μαζευτούμε καμία 15αρια να έχει λίγο φάση. Άσε που σήμερα δεν έχω καμικ για τον mp123 😂 (έχω βέβαια άλλο ενδιαφέρον μοντέλο αλλά θα ξενερωσετε) θωμα να κάνουμε ένα πολλ να βγάλουμε μέρα και ώρα; Να κάνουμε γιατί από ότι βλέπω 1) Μάλλον έχουμε μπερδευτεί αν ακόμη και εσύ πίστευες ότι θα τα πούμε σήμερα ( Αφού είπα την επόμενη Τετάρτη γιατί είμαι ακόμη άρρωστος) 2) Αν είναι να είμαστε 4 άτομα γιατί ψάχνουμε ανοιχτό χώρο λες και θα μαζευτούμε 20+ αυτοκίνητα ? Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από tsofras 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Να κάνουμε γιατί από ότι βλέπω 1) Μάλλον έχουμε μπερδευτεί αν ακόμη και εσύ πίστευες ότι θα τα πούμε σήμερα ( Αφού είπα την επόμενη Τετάρτη γιατί είμαι ακόμη άρρωστος) 2) Αν είναι να είμαστε 4 άτομα γιατί ψάχνουμε ανοιχτό χώρο λες και θα μαζευτούμε 20+ αυτοκίνητα ? Ωχ ναι; Μάλλον κ εγώ μπερδευτηκα γιατί νομίζω είχα δει 2/11 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Ωχ ναι; Μάλλον κ εγώ μπερδευτηκα γιατί νομίζω είχα δει 2/11 😂 Πάλι καλά που δεν πήγες μόνος σου να περιμένεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Βασικά είναι κρυμμένο το μυνημα αλλά εγώ το βλέπω (για 2/11) 😂 καλά δε θα πήγαινα γιατί δεν είχαμε κλείσει ώρα κ μέρος ακριβώς αλλά γενικά έχει νόημα να βρούμε κάποια στιγμή που να βολεύει αρκετό κόσμο να βρεθούμε να έχει λίγο πλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Βασικά είναι κρυμμένο το μυνημα αλλά εγώ το βλέπω (για 2/11) 😂 καλά δε θα πήγαινα γιατί δεν είχαμε κλείσει ώρα κ μέρος ακριβώς αλλά γενικά έχει νόημα να βρούμε κάποια στιγμή που να βολεύει αρκετό κόσμο να βρεθούμε να έχει λίγο πλάκα δίκιο έχεις ενώ είχα πει την άλλη εβδομάδα έβαλα λάθος ημερομηνία Δεν το περίμενα αυτό απο εσένα 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Περνάω δύσκολες μέρες χαχαχαχ προσεχως καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μόλις γύρισα απο γιατρό αντιβίωση χάπια εισπνοές την άλλη Τετάρτη επανεξέταση καλά πήγε και αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις