paylidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τώρα που άρχισαν τα σχολεία τα φροντιστήρια κι δραστηριότητες κ ακόμα τη παλεύει ο καιρός θα κανονίσουμε έτσι στο Τσακ μπαμ μια μάζωξη (ή θα βρισκόμαστε τυχαία στα mall όπως με τον chill?) ? Edit by tsofras Άντε πάμε να πούμε τα δικά μας απο κοντά να γελάσουμε Συνάντηση προς Νότια Γήπεδο Tae Kwon Do ή εκεί γύρω Εναλλακτικά κοντά στο Dia Noche που έχει και παρκιγκ / χώρο και εκτός της καφετέριας Τετάρτη 02/11/2022 Pending Ώρα ας την συζητήσουμε Τώρα αν θέλετε εντός μαγαζιού ή εκτός το συζητάμε και αυτό Εγώ είμαι υπερ εκτός γιατί αράζουμε σε πηγαδάκια και τα λέμε Σε μαγαζί αν είμαστε πάνω απο 5-6 (λέμε τώρα) θα θες ντουτούκα να μιλήσεις με τον άλλο Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κανονίστε παραλιακή κάπου στο ταεκβοντο ,η στα βιλατζ , παραλία Αλίμου. Απλετος χώρος εκεί. Θέλω να δω καμιγκ μέσα . Θα κατεβάσω το κουπερακι και όχι μηχανές.Αν γίνει αθηνα τότε θα έρθω με μηχανή. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, mp123 είπε Κανονίστε παραλιακή κάπου στο ταεκβοντο ,η στα βιλατζ , παραλία Αλίμου. Απλετος χώρος εκεί. Θέλω να δω καμιγκ μέσα . Θα κατεβάσω το κουπερακι και όχι μηχανές.Αν γίνει αθηνα τότε θα έρθω με μηχανή. Έλα πάμε μια στα γρήγορα. Παραλιακή όπου πείτε δεν ξέρω - λίγο απλά να έχει κ εύκολη πρόσβαση Πάμε Τετάρτη απόγευμα; @tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, mp123 είπε Κανονίστε παραλιακή κάπου στο ταεκβοντο ,η στα βιλατζ , παραλία Αλίμου. Απλετος χώρος εκεί. Θέλω να δω καμιγκ μέσα . +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Έλα πάμε μια στα γρήγορα. Παραλιακή όπου πείτε δεν ξέρω - λίγο απλά να έχει κ εύκολη πρόσβαση Πάμε Τετάρτη απόγευμα; @tsofras Πάμε απο την επόμενη εβδομάδα , πέρασα λίγο ζόρια με το παιδί στο παίδων τις τελευταίες ημέρες , ευτυχώς όλα καλά, κόλλησα και εγώ και αναρρώνω (όχι covid απλή ίωση ) Μέσα για την άλλη Τετάρτη Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από tsofras 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέσα και εγώ για Τετάρτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Θωμα ανοίγεις ένα νήμα να μαζευτούμε να πούμε μέρος ημέρα ώρα κλπ; Γιατί οδηγάω 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Θωμα ανοίγεις ένα νήμα να μαζευτούμε να πούμε μέρος ημέρα ώρα κλπ; Γιατί οδηγάω 😅 αυτό έκανα τώρα , άσε το κινητό για όταν φτάσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Ερχόμε και εγώ. Παραλιακή Κούπερ, Αθήνα θα έρθω με παπί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Ολοι Νοτια ειστε? Δυστυχως δεν βολευει αλλα αν κανονιστει μελλοντικη βορεια ειμαι μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Λογικά είμαι και γω μεσα, δεν ξερω με ποιό αυτοκίνητο ακομα 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 46 λεπτά πριν, imr είπε Ολοι Νοτια ειστε? Δυστυχως δεν βολευει αλλα αν κανονιστει μελλοντικη βορεια ειμαι μεσα μπα κ εγω απο βορεια θα κατεβω θα προσπαθησω βεβαια να συνδυασω καμια ακομα δουλεια νωριτερα.. Να πουμε γυρω στις 18.00 να εχει λιγο μερα ακομη (που δε θα εχει με τη νεα ωρα, αλλα λεμε τωρα) τι ωρα μπορει ο λαος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmts Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Κι εγώ βόρειος. Σχολάω 5μιση απο Αγ.Παρασκευή. Δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Θετε 18.30; Ρίχτε ιδέες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Εγώ δυστυχώς δεν προλαβαίνω αφού από κέντρο σχολάω 3μιση και πάω σπίτι βόρεια, μετά δεν αντέχω να κατέβω πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις