Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Καλημερα ...Τι εχει αλλαξει λογω covid ?

Για αεροπορικη πτηση και για διαμονη εκει ?

Παλια μονο ελληνικη ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες ηθελε .

Για πτηση δεν υπαρχουν περιορισμοι λογω κοβιντ, οποτε δεν χρειαζεται απο οσο ξερω καποιο εγγραφο.

Αν δεν εχεις διαβατηριο μπορεις και με ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες.

Για διαμονη δεν ξερω

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Απο φιλο που πηγε προσφατα αλλα οδικως δεν του ζητησαν τιποτα ..Για το εκει αεροδρομιο δεν ξερω αν θελουν κατι για να μπεις .

Στο site της aegean που κοιταζα τωρα, για την εισοδο στην χωρα λεει οτι  δεν χρειαζεται κατι που να αφορα τον κοβιντ.

Αν θες να εισαι σιγουρος απλα ρωτα την πρεσβεια η καποιο ταξιδιωτικο γραφειο.

Επεξ/σία από Menelaos83
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Στο site της aegean που κοιταζα τωρα, για την εισοδο στην χωρα λεει οτι  δεν χρειαζεται κατι που να αφορα τον κοβιντ.

Αν θες να εισαι σιγουρος απλα ρωτα την πρεσβεια η καποιο ταξιδιωτικο γραφειο.

Σωστος !!! τα ιδια γραφει και η σελιδα της Πρεσβειας 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΤΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Από την 1η Ιουνίου 2022, δεν απαιτείτε προσκόμιση αρνητικού εργαστηριακού αποτελέσματος με την μέθοδο PCR/χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου ή πιστοποιητικού εμβολιασμού/ανοσίας Covid-19 για επιβάτες που εισέρχονται στην Τουρκία μέσω χερσαίων/αεροπορικών/θαλάσσιων συνοριακών σταθμών.

Με εκτίμηση,

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε με αεροπλανο ζητανε κατι, μονο ταυτοτητα που να μην εχει λήξη.

Να ξερεις μονο αν πας τουρκια για τουρισμο να εχεις μαζι σου και μετρητα γιατι σου λενε 100 αλλα με καρτα 150, ειναι κλέφτες το λιγότερο 

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Να ξερεις μονο αν πας τουρκια για τουρισμο να εχεις μαζι σου και μετρητα γιατι σου λενε 100 αλλα με καρτα 150, ειναι κλέφτες το λιγότερο 

ερωτηση πανω σε αυτο... η ταυτοτητα μου εχει ληξει από τον Μαιο (5/2007 την εβγαλα). Ιταλία & Ισπανια που πηγα φετος δεν το σχολιασε κανεις πουθενα. Στην Τουρκία που σκεφτομαι να παω τον Απρίλιο του 2023, λετε να εχω καποιο θεμα? Κυριως, επειδή ειναι 3η χωρα το σκεφτομαι. Αλλά και γνωστοι μου που δεν ηξερα καν οτι ληγει η ταυτοτητα, δεν ειχαν καποιο θεμα ποτε!

(μην κραξετε, ναι το ξερω οτι πρεπει να παω να αλλαξω! 😛)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lyda94 είπε

ερωτηση πανω σε αυτο... η ταυτοτητα μου εχει ληξει από τον Μαιο (5/2007 την εβγαλα). Ιταλία & Ισπανια που πηγα φετος δεν το σχολιασε κανεις πουθενα. Στην Τουρκία που σκεφτομαι να παω τον Απρίλιο του 2023, λετε να εχω καποιο θεμα? Κυριως, επειδή ειναι 3η χωρα το σκεφτομαι. Αλλά και γνωστοι μου που δεν ηξερα καν οτι ληγει η ταυτοτητα, δεν ειχαν καποιο θεμα ποτε!

Αν ταξιδευεις συχνά βγάλε διαβατήριο,10 χρόνια ισχύς πλέον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Οι κορες μου  με την γυναικα μου θα πανε και οι κορες ειχαν παει  και το 2019 και ξερουν απο αυτα .Ταξι μονο με το αντιστοιχο Beat εκει .

Καρτα revolution και φυσικα και τουρκικες λιρες .

Το δυσκολο ειναι να βρεις  αγγλομαθεις 

Επισης δεν ξερω αν ισχυει ακομα οποιος θελει για να μην πληρωνει περιαγωγη με το κινητο μπορει   με πολυ μικρο κοστος να παρει ενα modem ή κατι τετοιο γαι οσες μερες θελει για να εχει wifi στο κινητο και κλισεις μεσω messenger .

Pocket wifi το λενε 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Αν ταξιδευεις συχνά βγάλε διαβατήριο,10 χρόνια ισχύς πλέον.

το εχω σκεφτει, αλλα δεν νομιζω να βγω εκτος ΕΕ στα επομενα χρονια, οποτε αδικα θα χαλασω και λεφτα και χρονο. πιο ευκολο ειναι να παω στο αστυνομικο διπλα απο το σπιτι...ναι ναι θα το κανω μην βαρατε!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lyda94 είπε

Αν σου πούμε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα και τελικά στο αεροδρόμιο υπάρξει τι θα κάνεις;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Οι κορες μου  με την γυναικα μου θα πανε και οι κορες ειχαν παει  και το 2019 και ξερουν απο αυτα .Ταξι μονο με το αντιστοιχο Beat εκει .

Καρτα revolution και φυσικα και τουρκικες λιρες .

Το δυσκολο ειναι να βρεις  αγγλομαθεις 

Επισης δεν ξερω αν ισχυει ακομα οποιος θελει για να μην πληρωνει περιαγωγη με το κινητο μπορει   με πολυ μικρο κοστος να παρει ενα modem ή κατι τετοιο γαι οσες μερες θελει για να εχει wifi στο κινητο και κλισεις μεσω messenger .

Pocket wifi το λενε 

Νομιζω μπορεις να παρεις απο εκει και μια καρτα σιμ, με 20 ευρω σου δινει 25 γιγα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Νομιζω μπορεις να παρεις απο εκει και μια καρτα σιμ, με 20 ευρω σου δινει 25 γιγα.

Αν θυμαμαι καλα αυτο το μοντεμακι στοιχισε 15 ευρω για 3 μερες με απεριοριστα data και υποσηριζει πολλα κινητα ταυτοχρονα .

Το ειχαν παραγγειλει απο inernet και το πηραν στο αεροδρομιο

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Αν σου πούμε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα και τελικά στο αεροδρόμιο υπάρξει τι θα κάνεις;

Μέχρι τον Απρίλιο θα έχω ενημερωθεί ανάλογα, μια πρώτη ερώτηση έγινε εδώ...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, lyda94 είπε

Γεννημένη το '94, άρα πλέον 28 και ταξίδεψες με ταυτότητα που έχει φωτογραφία τον 13χρονο εαυτό σου!  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...