Adrian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Θα χρειαστουν αρκετα παραπανω 3 ατομα για 6 μερες . Θα χρησιμοποιήσεις την Revolut τότε, παντού παίρνουν κάρτα. Αλλιώς μπαίνεις σε μια Ziraat και αλλάζεις με καλύτερη ισοτιμία από το να αγοράσεις στην Αθήνα. 1
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, Γιάννης Platano said: Εχει και Κηφισια ...Υπαρχει διαφορα ? τις argo exchange εδιναν καλη ισοτιμια. ασχετα την περιοχη.υποκαταστηματα ειναι αλλωστε 1
bill999r Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Σήμερα γύρισα από ταξίδι στην Τουρκία και η μόνη τράπεζα που έκανα ανάληψη μέσω revolut χωρίς καμία χρέωση και σε ισοτιμία revolut ήταν η HALKBANK. Ziraat και οι υπόλοιπες είχαν προμήθεια ή δεν έδιναν καλή ισοτιμία. 1
japetus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, bill999r είπε Σήμερα γύρισα από ταξίδι στην Τουρκία και η μόνη τράπεζα που έκανα ανάληψη μέσω revolut χωρίς καμία χρέωση και σε ισοτιμία revolut ήταν η HALKBANK. Ziraat και οι υπόλοιπες είχαν προμήθεια ή δεν έδιναν καλή ισοτιμία. Η ισοτιμία είναι σταθερή και αυτή της ρεβολούτ σε όλα, αν επιλέξεις όχι στο dcc. Αλλιώς σε χρεώνει με ισοτιμία της τράπεζας που και ακριβότερη είναι αλλά και χρεώνει προμήθεια.. Την καλύτερη ευκολία χρήσης έχουν τα μηχανήματα των ταχυδρομείων PTT καθώς είναι τα μόνα που δεν σου ζητάνε να επιλέξεις η όχι dcc που έχει έξτρα προμήθεια αν επιλέξεις ναι. Απλά γράφεις ποσό ανάληψης και τα παίρνεις χωρίς καμιά προμήθεια Κατά τα άλλα, οι υπόλοιπες τράπεζες που δεν χρεώνουν προμήθεια για ανάληψη -αλλά πρέπει να έχεις τον νου σου να επιλέξεις όχι στο dynamic currency conversion- είναι οι: HSBC, Halkbank, ING Bank, Şekerbank, Fibabanka και Ziraat Bankası. 3
bill999r Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, japetus είπε Η ισοτιμία είναι σταθερή και αυτή της ρεβολούτ σε όλα, αν επιλέξεις όχι στο dcc. Αλλιώς σε χρεώνει με ισοτιμία της τράπεζας που και ακριβότερη είναι αλλά και χρεώνει προμήθεια.. Την καλύτερη ευκολία χρήσης έχουν τα μηχανήματα των ταχυδρομείων PTT καθώς είναι τα μόνα που δεν σου ζητάνε να επιλέξεις η όχι dcc που έχει έξτρα προμήθεια αν επιλέξεις ναι. Απλά γράφεις ποσό ανάληψης και τα παίρνεις χωρίς καμιά προμήθεια Κατά τα άλλα, οι υπόλοιπες τράπεζες που δεν χρεώνουν προμήθεια για ανάληψη -αλλά πρέπει να έχεις τον νου σου να επιλέξεις όχι στο dynamic currency conversion- είναι οι: HSBC, Halkbank, ING Bank, Şekerbank, Fibabanka και Ziraat Bankası. Δεν το ήξερα καθόλου αυτό φίλε μου, απλά δοκίμασα στα ATM που ήταν στην σειρά και είδα ότι μόνο αυτή δεν είχε χρέωση. Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική επεξήγηση.
lyda94 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα! Συγγνώμη αν βγαίνω εκτός θέματος... Πλησιάζει ο καιρός για Τουρκία και έχω ερώτηση... Αξίζει να κλείσω από εδώ εισιτήρια για κιστέρνα και τοπ καπί με skip the line? Ή τσάμπα θα χαλάσουμε περισσότερα λεφτά? Θα έχουμε και λίρες μαζί μας και ευρώ. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από lyda94
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, lyda94 είπε Παιδιά καλησπέρα! Συγγνώμη αν βγαίνω εκτός θέματος... Πλησιάζει ο καιρός για Τουρκία και έχω ερώτηση... Αξίζει να κλείσω από εδώ εισιτήρια για κιστέρνα και τοπ καπί με skip the line? Ή τσάμπα θα χαλάσουμε περσότερα λεφτά? Θα έχουμε και λίρες μαζί μας και ευρώ. Απο την κορη μου που πηγε προσφατα : Οχι τα τουριστικα ειναι πιο καλα απο εκει .Για κιστερνα καπου στα 3 ευρω εκει Ξενοδοχεια απο εδω Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από Γιάννης Platano 1
lyda94 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Απο την κορη μου που πηγε προσφατα : Οχι τα τουριστικα ειναι πιο καλα απο εκει .Για κιστερνα καπου στα 3 ευρω εκει Ξενοδοχεια απο εδω Ξενοδοχείο και wifi έχουμε κλείσει από εδώ. Κιστέρνα και τοπ καπί έβλεπα διάφορες προσφορές, αλλά κάνοντας την ισοτιμία, έβλεπα ότι δεν αξίζει. Ευχαριστώ! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, lyda94 είπε Ξενοδοχείο και wifi έχουμε κλείσει από εδώ. Κιστέρνα και τοπ καπί έβλεπα διάφορες προσφορές, αλλά κάνοντας την ισοτιμία, έβλεπα ότι δεν αξίζει. Ευχαριστώ! Για wifi ειχαν παρει με ενοικιο ενα κατι σαν router που επιαναν μαζι με την αδερφη της και τη γυναικα μου Αν θαυμαμαι καλα καπου στα 40 ευρω για 5 μερες .
lyda94 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για wifi ειχαν παρει με ενοικιο ενα κατι σαν router που επιαναν μαζι με την αδερφη της και τη γυναικα μου Αν θαυμαμαι καλα καπου στα 40 ευρω για 5 μερες . Και εμείς αυτό κλείσαμε...pocket wifi ή mifi λέγεται...35 ευρώ για 4 ημέρες unlimited ως 10 συσκευές και θα μας περιμένει στο αεροδρόμιο! 1
Dark_son20 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, lyda94 said: Παιδιά καλησπέρα! Συγγνώμη αν βγαίνω εκτός θέματος... Πλησιάζει ο καιρός για Τουρκία και έχω ερώτηση... Αξίζει να κλείσω από εδώ εισιτήρια για κιστέρνα και τοπ καπί με skip the line? Ή τσάμπα θα χαλάσουμε περισσότερα λεφτά? Θα έχουμε και λίρες μαζί μας και ευρώ. https://muze.gov.tr/urun-detay?CatalogNo=WEB-MSP01-05-008 αν σε ενδιαφέρει να πας σε αρκετά μουσεία, στο πρώτο που θα πας πάρε αυτήν, γλιτώνεις την ουρά του ταμείου στα υπόλοιπα έτσι λένε ότι μπορείς να την πάρεις και online πλέον και να την έχεις στο κινητό, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει έτσι Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από Dark_son20
lyda94 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε https://muze.gov.tr/urun-detay?CatalogNo=WEB-MSP01-05-008 αν σε ενδιαφέρει να πας σε αρκετά μουσεία, στο πρώτο που θα πας πάρε αυτήν, γλιτώνεις την ουρά του ταμείου στα υπόλοιπα έτσι λένε ότι μπορείς να την πάρεις και online πλέον και να την έχεις στο κινητό, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει έτσι Την είδα αυτή και είδα και μια παρόμοια, αλλά δεν μας νοιάζει να πάμε σε πολλά μουσεία. Θα πάμε στα βασικά, Αγία Σοφία και μπλε τζαμί που δεν έχουν είσοδο, τοπ Καπί, και άντε κανένα ακόμα. Ευχαριστώ πάντως, θα την έχω στα υπόψιν! Υγ. Όποιος ξέρει που θα βρω μαγνητάκι που θα γράφει Κωνσταντινούπολη και όχι Ιστανμπούλ, δώρο ένα μαγνητάκι από μένα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, lyda94 είπε Την είδα αυτή και είδα και μια παρόμοια, αλλά δεν μας νοιάζει να πάμε σε πολλά μουσεία. Θα πάμε στα βασικά, Αγία Σοφία και μπλε τζαμί που δεν έχουν είσοδο, τοπ Καπί, και άντε κανένα ακόμα. Ευχαριστώ πάντως, θα την έχω στα υπόψιν! Υγ. Όποιος ξέρει που θα βρω μαγνητάκι που θα γράφει Κωνσταντινούπολη και όχι Ιστανμπούλ, δώρο ένα μαγνητάκι από μένα! Δυστυχως δεν θα βρεις μαγνητακι τετοιο .Με πολυ κοπο βρηκαν ενα που γραφει μονο Hagia Sopfia χωρις ομως τη λεξη Κωνταντινουπολη. Οι δικοι μου αρνηθηκαν να βγαλουν παπουτσια κλπ και να μπουν μεσα ενω πριν3-4 χρονια που ειχαν ξαναπαει οι κορες μου μια χαρα θυμιζε εκκλησια .Να ξερις οτι εχει πολυ μεγαλη αναμονη να μπεις μεσα αν το αποφασισεις ενω διπα στο Μπλε τζαμι δεν παταει κανεις Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από Γιάννης Platano 1
Dark_son20 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, lyda94 said: Την είδα αυτή και είδα και μια παρόμοια, αλλά δεν μας νοιάζει να πάμε σε πολλά μουσεία. Θα πάμε στα βασικά, Αγία Σοφία και μπλε τζαμί που δεν έχουν είσοδο, τοπ Καπί, και άντε κανένα ακόμα. Ευχαριστώ πάντως, θα την έχω στα υπόψιν! Υγ. Όποιος ξέρει που θα βρω μαγνητάκι που θα γράφει Κωνσταντινούπολη και όχι Ιστανμπούλ, δώρο ένα μαγνητάκι από μένα! να είσαι εκεί πριν τις 9, να έχεις σακούλα να παίρνεις μαζί τα παπούτσια, και εγώ έχω και extra κάλτσες που τις φοράω πάνω από τις κανονικές, α και ένα μεγάλο μαντήλι να μην βάζεις στο κεφάλι σου αυτά που είναι για όλους επίσης είσαι μέσα στο ραμαζάνι, οποτε κάποια πιο local πράγματα θα είναι κλειστά μέχτι τις 19:30, τα τουριστικά θα είναι ανοιχτά δεν αλλάζει κάτι Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από Dark_son20 1
lyda94 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δυστυχως δεν θα βρεις μαγνητακι τετοιο .Με πολυ κοπο βρηκαν ενα που γραφει μονο Hagia Sopfia χωρις ομως τη λεξη Κωνταντινουπολη. Οι δικοι μου αρνηθηκαν να βγαλουν παπουτσια κλπ και να μπουν μεσα ενω πριν3-4 χρονια που ειχαν ξαναπαει οι κορες μου μια χαρα θυμιζε εκκλησια .Να ξερις οτι εχει πολυ μεγαλη αναμονη να μπεις μεσα αν το αποφασισεις ενω διπα στο Μπλε τζαμι δεν παταει κανεις 17 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε να είσαι εκεί πριν τις 9, να έχεις σακούλα να παίρνεις μαζί τα παπούτσια, και εγώ έχω και extra κάλτσες που τις φοράω πάνω από τις κανονικές, α και ένα μεγάλο μαντήλι να μην βάζεις στο κεφάλι σου αυτά που είναι για όλους επίσης είσαι μέσα στο ραμαζάνι, οποτε κάποια πιο local πράγματα θα είναι κλειστά μέχτι τις 19:30, τα τουριστικά θα είναι ανοιχτά δεν αλλάζει κάτι Ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις απαντήσεις και συμβουλές σας! Και το Αγία Σοφία καλό είναι, τουλάχιστον να βρω κάτι! Είχαν κάποιο θέμα σε αυτό με τα παπούτσια ή μπήκαν κανονικά? Θα προσπαθήσουμε να είμαι όσο πιο διακριτικοί γίνεται! Πολύ καλό αυτό για το μαντήλι, θα κοιτάξω να πάρω ένα! Τι εννοείς όταν λες πιο local πράγματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα