Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, Dark_son20 said:

όσοι έχουν esim κινητό παίζει το Airalo για Τουρκία και δουλεύει μια χαρά

αυτο δεν το ηξερα.αγορασα κανονικα sim οταν εφτασα στον προορισμο μου.απλα δεν την πηρα απο αεροδρομιο που ηταν πολυ πιο ακριβη.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 24/11/2022 στις 5:29 ΜΜ, poulinos είπε

αυτο δεν το ηξερα.αγορασα κανονικα sim οταν εφτασα στον προορισμο μου.απλα δεν την πηρα απο αεροδρομιο που ηταν πολυ πιο ακριβη.

Αυτη η sim ποσο κοστιζει και τι προσφερει ?

Δημοσ.
7 hours ago, Γιάννης Platano said:

Αυτη η sim ποσο κοστιζει και τι προσφερει ?

στην τουρκια απλα στο αεροδρομιο πωλειται πιο ακριβα απο οτι καταλαβα επειδη ξερουν οτι ολοι θα ζητησουν sim.καθε φορα που εφτανε πτηση εβλεπες τσουρμο να πηγαινει για sim

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

στην τουρκια απλα στο αεροδρομιο πωλειται πιο ακριβα απο οτι καταλαβα επειδη ξερουν οτι ολοι θα ζητησουν sim.καθε φορα που εφτανε πτηση εβλεπες τσουρμο να πηγαινει για sim

Κοστος ??? Τι προσφερει ?

Δημοσ.
4 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Κοστος ??? Τι προσφερει ?

εγω πηρα turk telecom κανα 20 ευρω με 15 giga μεσα αν θυμαμαι καλα.στο αεροδρομιο νομιζω ηταν κανα 30 ευρω

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Γιάννης Platano said:

Μονο internet εχουν αυτες ?

δυσκολο εως απιθανο να σου δωσουν χρονο ομιλιας για αλλη χωρα.αλλα ειτε παιρνεις viber ειτε μπορεις πολυ απλα να κανεις κληση viber out που οι τιμες ειναι χωμα.εγω βαζω 10 ευρω viber out και τα εχω για οποιαδηποτε στιγμη χρειαστει να κανω κληση σε σταθερο,κινητο που δεν εχει viber. οι χρεωσεις ειναι ενα τιποτα και το credit δεν ληγει ΠΟΤΕ.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

δυσκολο εως απιθανο να σου δωσουν χρονο ομιλιας για αλλη χωρα.αλλα ειτε παιρνεις viber ειτε μπορεις πολυ απλα να κανεις κληση viber out που οι τιμες ειναι χωμα.εγω βαζω 10 ευρω viber out και τα εχω για οποιαδηποτε στιγμη χρειαστει να κανω κληση σε σταθερο,κινητο που δεν εχει viber. οι χρεωσεις ειναι ενα τιποτα και το credit δεν ληγει ΠΟΤΕ.

Πριν 3 χρόνια που είχαν πάει οι κόρες μου νοίκιασαν ένα μόντεμ για 3 μέρες με 15 ευρώ και είχαν απεριόριστο Internet και τα δύο κινητά τους. 

Παραλαβή παράδοση στο αεροδρόμιο 

Ελπίζω να ισχύει σε 10 μέρες που θα πάνε ξανά για 6 μέρες. 

Θα μείνουν στο ξενοδοχείο Faros νομίζω στην πλατεία Τάξιμ

Δημοσ.
1 hour ago, Γιάννης Platano said:

Πριν 3 χρόνια που είχαν πάει οι κόρες μου νοίκιασαν ένα μόντεμ για 3 μέρες με 15 ευρώ και είχαν απεριόριστο Internet και τα δύο κινητά τους. 

Παραλαβή παράδοση στο αεροδρόμιο 

Ελπίζω να ισχύει σε 10 μέρες που θα πάνε ξανά για 6 μέρες. 

Θα μείνουν στο ξενοδοχείο Faros νομίζω στην πλατεία Τάξιμ

σιγουρα σε πολλες περιοχες  και μερη νοικιαζουν 4g mifi . και δεν χρειαζεται να βγαλεις καρτα στο ονομα σου κιολας.οπως και sim μπορεις να ζητησεις να σου φερουν.απλα εγω ηθελα για καμποσες μερες παραπανω.λογικα εσενα πρεπει να ηταν κανα 5 ευρω την ημερα. απο την αλλη αξιζει για λιγες μερες οπως και τα απεριοριστα.αλλα για μενα τα 15 giga ηταν more than enough. βεβαια εγω δεν πηγα κωνσταντινουπολη οποτε οι επιλογες ηταν πολυ λιγοτερες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αγορά συναλλάγματος κάποια πρόταση; 

Κέντρο Αθήνας ή βόρεια προάστια. 

Κάποια έξοδα πρέπει να πληρωθούν με τουρκικές λίρες 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
30 minutes ago, Γιάννης Platano said:

εγω παω συνηθως argo exchange κεντρο.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Θα αγοράσεις τούρκικες λίρες στην Αθήνα; Γιατί; Με το που θα φτιάσεις θα μπεις σε μια τράπεζα και θα αλλάξεις. Εάν έχεις Revolut ακόμα καλύτερα, σταματάς στο πρώτο ΑΤΜ και βγάζεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

εγω παω συνηθως argo exchange κεντρο.

Εχει και Κηφισια ...Υπαρχει διαφορα ?

1 λεπτό πριν, Adrian είπε

Θα αγοράσεις τούρκικες λίρες στην Αθήνα; Γιατί; Με το που θα φτιάσεις θα μπεις σε μια τράπεζα και θα αλλάξεις. Εάν έχεις Revolut ακόμα καλύτερα, σταματάς στο πρώτο ΑΤΜ και βγάζεις.

Υπαρχει και Revolut και εχει υπολογιστει κι αυτη .Αν γινει και αναληψη απο ΑΤΜ απο αυτη δεν εχει κοστος ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

..

Υπαρχει και Revolut και εχει υπολογιστει κι αυτη .Αν γινει και αναληψη απο ΑΤΜ απο αυτη δεν εχει κοστος ?

Ισχύουν τα όρια της Revolut, μέχρι 200€ (3800 με 3900 λίρες) δεν έχει κόστος απ' όσο ξέρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Adrian είπε

Ισχύουν τα όρια της Revolut, μέχρι 200€ (3800 με 3900 λίρες) δεν έχει κόστος απ' όσο ξέρω

Θα χρειαστουν αρκετα παραπανω 3 ατομα για 6 μερες .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...