Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι Τούρκοι τα βγάζουν πέρα ψωνίζοντας στην λαϊκή και προς το τέλος της. Σουπερμάρκετ είναι για πάνω από την μεσαία τάξη τους. Και εγώ θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο. Ίδιες τιμές με εμάς στο σούπερ. Βασικά υπάρχουν και ταβέρνες που τρως πολύ καλά και οικονομικά απλά πρέπει να τριφτεις με τούρκους και να στα πουν.Θα σου φύγουν πολλά λεφτά στα ταξί.

• Like 1
  • Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 09/11/2022 at 18:42, bill999r said:

Βασικά εγώ πήγα πρίν μια βδομάδα περίπου. Η Ziraat έδινε πολύ χαμηλή ισοτιμία, τύπου 1:17 ενώ εκείνη τη μέρα η χρηματιστηριακή ισοτιμία ήταν 1:18,235  και επίσης κρατούσε 6% προμήθεια στο σύνολο της ανάληψης. Δοκίμασα κ σε άλλα atm  και το μόνο που δεν είχε προμήθεια και έδινε καλή ισοτιμία ήταν η albaraka.

Βέβαια πέτυχα κ atm με πολύ καλή ισοτιμία που χρέωνε μόνο προμήθεια 30 λίρες αλλά δεν θυμάμαι από ποια τράπεζα ήταν.

Γενικά υπάρχουν πολλές τράπεζες στην Τουρκία και σίγουρα θα βρει κάποιος atm που να μην χρεώνει τρέλα πόσα.

Και εγώ με revolut ήμουν.

με έκανες και το έψαξα 😛 

μήπως στο ATM διάλεγες euro?

γιατί εγώ με ανάληψη λίρες, την αλλαγή την έκανε η Revo σε πολύ καλή ισοτιμία και η Ziraat δεν χρέωνε τίποτα κερατιατικο

image.png.8b603b02c5f729460fc5af78588d3b63.png

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

με έκανες και το έψαξα 😛 

μήπως στο ATM διάλεγες euro?

γιατί εγώ με ανάληψη λίρες, την αλλαγή την έκανε η Revo σε πολύ καλή ισοτιμία και η Ziraat δεν χρέωνε τίποτα κερατιατικο

image.png.8b603b02c5f729460fc5af78588d3b63.png

Όχι και εγώ σε λίρα ζήτησα αλλά μου έκανε την μετατροπή με ισοτιμία 1:17 και 6% προμήθεια. 

Βλέπω ότι έχεις ημερομηνία 11 Αυγούστου 2022. Μήπως άλλαξε κάτι από τότε;

Δημοσ.
33 minutes ago, bill999r said:

Όχι και εγώ σε λίρα ζήτησα αλλά μου έκανε την μετατροπή με ισοτιμία 1:17 και 6% προμήθεια. 

Βλέπω ότι έχεις ημερομηνία 11 Αυγούστου 2022. Μήπως άλλαξε κάτι από τότε;

θα μάθω το Πάσχα :P κρίμα θα είναι μιας και πίστευα ότι είχα βρει τη λύση 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

θα μάθω το Πάσχα :P κρίμα θα είναι μιας και πίστευα ότι είχα βρει τη λύση 

Δυστυχώς... Και εγώ γύρισα πόσα atm για να βρω τελικά ένα με νορμάλ χρεώσεις και καλή ισοτιμία. Το καλό βέβαια είναι ότι υπάρχουν πολλές τράπεζες στην Τουρκία οπότε κάποια θα βρείς που να είναι ανταγωνιστική.

Δημοσ.
Στις 9/11/2022 στις 2:14 ΜΜ, bill999r είπε

Όπως σε όλα τα ταξίδια πρέπει να έχεις το νου σου. Πάντως η Τουρκία σαν προορισμός θεωρώ ότι είναι πολύ πιο ασφαλής από άλλες βαλκανικές χώρες

Ηρθα για τα σχολια💥

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ηρθα για τα σχολια💥

Έχεις ταξιδέψει σε άλλες βαλκανικές χώρες ή σε άλλες χώρες γενικότερα;;;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bill999r είπε

Έχεις ταξιδέψει σε άλλες βαλκανικές χώρες ή σε άλλες χώρες γενικότερα;;;

Σε ποιες άλλες Βαλκανικές χώρες έχουν τρομοκρατικές επιθέσεις ή απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε ποιες άλλες Βαλκανικές χώρες έχουν τρομοκρατικές επιθέσεις ή απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο;

Οκ κυκλοφόρησε βράδυ μόνος σε άλλες βαλκανικές χώρες και τα ξαναλέμε...

Τρομοκρατικές επιθέσεις γίνονται και στη Γαλλία, και στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες... Εκεί ταξιδεύεις;;;

Όσο για τον πόλεμο ο καθένας έχει δική του κρίση για την σοβαρότητα των απειλών.... 

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, bill999r είπε

Τρομοκρατικές επιθέσεις γίνονται και στη Γαλλία, και στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες... Εκεί ταξιδεύεις;;;

Όσο για τον πόλεμο ο καθένας έχει δική του κρίση για την σοβαρότητα των απειλών.... 

Και μονο που υπάρχει αυτή η ένταση με την Τουρκία δεν χρειάζεται πολύ για να ξεφύγει το πράγμα απο κάποιον τρελό https://www.in.gr/2022/11/15/greece/tourkia-propilakisan-ellinida-dimosiografo-stin-konstantinoupoli/

Εχω κυκλοφορήσει πολύ Βουλγαρία,δεν ξέρω αν μετράει.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, bill999r είπε

Εγω παντως στην ρουμανια που ταξιδεψα σχετικα προσφατα μονος εξω δεν ενοιωσα φοβο.

Σιγουρα απο το 15 και μετα  θα φοβομουν παραπανω στην Τουρκια παρα σε βαλκανικο κρατος και μιλαω για τρομοκρατικη επιθεση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και μονο που υπάρχει αυτή η ένταση με την Τουρκία δεν χρειάζεται πολύ για να ξεφύγει το πράγμα απο κάποιον τρελό 

Σε αυτό συμφωνώ και επαυξάνω...

Πάντως εθνικιστές παντού υπάρχουν ( Αλβανία, Γερμανία, Βόρεια Ιταλία κ.α)

Όπως είπα κ παραπάνω σε κάθε ταξίδι πρέπει να είσαι υποψιασμένος και επιφυλακτικος...

Εγώ πάντως στον μοναδικό προορισμό που πραγματικά χέστηκα πάνω μου ήταν η Γένοβα....

Βουλγαρία και Τουρκία ποτέ δεν μου έτυχε το παραμικρό ούτε ένιωσα φόβο.

43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Βουλγαρία

Στη Βουλγαρία με τις φάτσες που κυκλοφορούν καλό είναι ο ταξιδιώτης να είναι πολύ προσεκτικός...

Στην Τουρκία εκτός του ότι σαν λαός δεν έχουν την νοοτροπία της εξαπάτησης και της κλεψιας, ανά τετραγωνο έχει αστυνομία. Από αυτή την άποψη μιλάω για ασφαλή γενικά ταξιδιωτικό προορισμό. 

Για το θέμα των επιθέσεων, όντως είναι μια πραγματικότητα ειδικά στην Ταξίμ και την ανατολική Τουρκία.

Αλλά το ίδιο συμβαίνει σε Αίγυπτο, Τυνησία, Βέλγιο, Γαλλία, Αγγλία, Σουηδία, Ισπανία, Ελλάδα, Αμερική....

37 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

ρουμανια

Για Ρουμανία δεν ξέρω μιας και δεν έχω πάει. 

Πάντως ρε παιδιά για να μην το τραβάμε το θέμα ο καθένας όταν οργανώνει ένα ταξίδι παίρνει κ τα ρίσκα του. 

Διαφορετικά αράζεις Ελλάδα και είσαι άνετος.

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 9/11/2022 στις 2:14 ΜΜ, bill999r είπε

Πάντως η Τουρκία σαν προορισμός θεωρώ ότι είναι πολύ πιο ασφαλής από άλλες βαλκανικές χώρες.

Δε προλαβες να το πεις κι εγινε η εκρηξη

Δημοσ.
On 07/11/2022 at 13:05, Ukforthemoment said:

Με όλα αυτά που συμβαίνουν το θεωρείτε καλή ιδέα να πατε Τουρκία;

ειχα πει για να κανω το βουνο aratat.βαθη τουρκιας. ολα αψογα. μικρο μερος βεβαια εκει .η συμπεριφορα απο παντου ηταν απλα τελεια.ολοι ευγενικοι ειτε σε fast food ειτε στο hotel ειτε στο βουνο με τον οδηγο κτλ.

On 09/11/2022 at 19:12, Γιάννης Platano said:

Μιας και πηγες προσφατα με την υποτιμηση της λιρας τους τι παιζει ???Για φαγητο ειναι πιο φτηνα για τους Ελληνες απο οτι πριν 4 χρονια ?Για ψωνια στο παζαρι αν πηγες ?

στα βαθη που πηγα οι τιμες ηταν χωμα τελειως.σαντουιτς με γυρο μεσα ουτε 1 ευρω. το μονο ακριβο που πληρωσα εκει ηταν η καρτα sim (25 ευρω στην πολη). στο αεροδρομιο ηταν πιο ακριβη

• Like 1
Δημοσ.
14 hours ago, poulinos said:

ειχα πει για να κανω το βουνο aratat.βαθη τουρκιας. ολα αψογα. μικρο μερος βεβαια εκει .η συμπεριφορα απο παντου ηταν απλα τελεια.ολοι ευγενικοι ειτε σε fast food ειτε στο hotel ειτε στο βουνο με τον οδηγο κτλ.

στα βαθη που πηγα οι τιμες ηταν χωμα τελειως.σαντουιτς με γυρο μεσα ουτε 1 ευρω. το μονο ακριβο που πληρωσα εκει ηταν η καρτα sim (25 ευρω στην πολη). στο αεροδρομιο ηταν πιο ακριβη

όσοι έχουν esim κινητό παίζει το Airalo για Τουρκία και δουλεύει μια χαρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...