Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tzotzo είπε

δεν θα εχει προβλημα μπορει να ταξιδεψει κανονικα.

Για την μια κορη δεν ξερω που την εχει βγαλει το 2005 και ειναι και με λατινικα μεν αλλα χειρογραφα  και θεωρητικα εχει ληξει 

Βουλγαρία πάντως πέρυσι πήγε χωρίς πρόβλημα 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Το θεμα ειναι οτι σε λιγα χρονια  παλι  θα αλλαξουν και εχει ενα κοστος .Πληρωσα φωτογαρφιες αν θυμαμαι  καλα καπου στα 60 ευρω 

Αρχικά τι εννοείς 60 ευρώ φωτογραφίες???? Δεύτερον, έλεγα ότι με τους διαγωνισμούς κλπ θα τις αλλάζαμε έτσι και αλλιώς και το άφησα...και μετά πήγαν και μου ακύρωσαν τον διαγωνισμό!

56 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μήπως τα έχεις μπερδέψει με το δίπλωμα;9€ είναι το παράβολο για ταυτότητα  http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang

Ρε παιδιά πήρα σήμερα τηλ και μου είπαν δεν χρειάζεται ούτε μάρτυρας ούτε παράβολο. Μόνο η παλιά ταυτότητα, ένας λογαριασμός και μια υπεύθυνη που θα μου δώσουν εκεί. Με ρώτησε αν έχει φθαρεί, του είπα όχι και μου είπε οκ δεν θες.

Επεξ/σία από lyda94
Δημοσ.
9 ώρες πριν, lyda94 είπε

Ρε παιδιά πήρα σήμερα τηλ και μου είπαν δεν χρειάζεται ούτε μάρτυρας ούτε παράβολο. Μόνο η παλιά ταυτότητα, ένας λογαριασμός και μια υπεύθυνη που θα μου δώσουν εκεί. Με ρώτησε αν έχει φθαρεί, του είπα όχι και μου είπε οκ δεν θες.

Ισως να αλλαξε απο το 2020 ...Εμεις αν λεγαμε οτι μας την εκλεψαν επερεπε να κανουμε μηνυση κατ αγνωστου και ηταν δωρεαν η αντικατασταση αλλα η μυνηση επρεπε να γινει σε ΑΤ κοντα που νομιζαμε οτι μας την εκλεψαν .Μαρτυρα ειχαμε ενα θειο μου .

Δημοσ.
On 01/11/2022 at 20:39, Γιάννης Platano said:

Το θεμα ειναι οτι σε λιγα χρονια  παλι  θα αλλαξουν και εχει ενα κοστος .Πληρωσα φωτογαρφιες αν θυμαμαι  καλα καπου στα 60 ευρω 

Τις αλλαξα με την γυναικα μου το 2020 για να παει Τουρκαι αλλα λογω covid δεν πηγε και θα παει τωρα 

10 ευρω φωτογραφιες.80 τα υπολοιπα.αλλα πλεον για 10 χρονια και οχι για 5.

On 01/11/2022 at 23:12, lyda94 said:

Αρχικά τι εννοείς 60 ευρώ φωτογραφίες???? Δεύτερον, έλεγα ότι με τους διαγωνισμούς κλπ θα τις αλλάζαμε έτσι και αλλιώς και το άφησα...και μετά πήγαν και μου ακύρωσαν τον διαγωνισμό!

αν θες αλλαγη ταυτοτητας δεν χρειαζεσαι μαρτυρα οσο ξερω εφοσον μιλαμε για φθορα και οχι απωλεια.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν θες αλλαγη ταυτοτητας δεν χρειαζεσαι μαρτυρα οσο ξερω εφοσον μιλαμε για φθορα και οχι απωλεια.

Απωλεια ειχαμε δηλωσει 

Δημοσ.
1 minute ago, Γιάννης Platano said:

Απωλεια ειχαμε δηλωσει 

στην απωλεια θες μαρτυρα.δεν θυμαμαι αν πας με διαβατηριο αν θελει μαρτυρα ή οχι.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

στην απωλεια θες μαρτυρα.δεν θυμαμαι αν πας με διαβατηριο αν θελει μαρτυρα ή οχι.

Ναι ειχαμε μαρτυρα ενα θειο μου ...Δηλωσαμε στην αρχη κλοπη και δεν ηθελε παραβοο αλλα μας ειπαν οτι για να γινει αυτο επερπε να κανουμε μηνυση κλπ οποτε ηταν διαδικασια 

Δημοσ.
2 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Ναι ειχαμε μαρτυρα ενα θειο μου ...Δηλωσαμε στην αρχη κλοπη και δεν ηθελε παραβοο αλλα μας ειπαν οτι για να γινει αυτο επερπε να κανουμε μηνυση κλπ οποτε ηταν διαδικασια 

παντα προσπαθουν να το βγαλουν ως απωλεια για να μην χρειαζεται χαρτουρα με μυνησεις κτλ.ευτυχως το παραβολο ειναι λιγα χρηματα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Για αγορα συναλλαγματος ( τουρκικες λιρες) καποια προταση ?

Μες την πολη εχει πολυ φθηνα ή revolut και αναληψη απο τραπεζα (εως 200€/μηνα free)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Με όλα αυτά που συμβαίνουν το θεωρείτε καλή ιδέα να πατε Τουρκία;

Αυτα παντα συνεβαιναν και θα συμβαινουν

Κωνσταντινουπολη οχι απλα Τουρκια 

48 λεπτά πριν, Jason13 είπε

Μες την πολη εχει πολυ φθηνα ή revolut και αναληψη απο τραπεζα (εως 200€/μηνα free)

Εστω 200 ευρω πρεπει να εχου  αμεσα εκει σε λιρες 3 ατομα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτα παντα συνεβαιναν και θα συμβαινουν

Κωνσταντινουπολη οχι απλα Τουρκια 

Εστω 200 ευρω πρεπει να εχου  αμεσα εκει σε λιρες 3 ατομα .

Και ο άλλος Σμύρνη πήγαινε .

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Για αγορα συναλλαγματος ( τουρκικες λιρες) καποια προταση ?

ATM τράπεζας και ανάληψη από εκει

4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και ο άλλος Σμύρνη πήγαινε .

Εντάξει δεν τελειώνει ο κόσμος. Επίσης έχει εκλογές ο ερντογαν

Δημοσ.
Στις 7/11/2022 στις 1:05 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Με όλα αυτά που συμβαίνουν το θεωρείτε καλή ιδέα να πατε Τουρκία;

Αν γινει καποια ξαφνικη συρραξη οσοι ειναι εκει θα εγκλωβιστουν και πιθανοτατα θα συλληφθουν.

Στις 7/11/2022 στις 1:55 ΜΜ, tzotzo είπε

Επίσης έχει εκλογές ο ερντογαν

Ελευθερες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...