Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Pa0ki είπε

Γεννημένη το '94, άρα πλέον 28 και ταξίδεψες με ταυτότητα που έχει φωτογραφία τον 13χρονο εαυτό σου!  :-D

Καλέ την κρύβω! Τη δίνω από την άλλη μεριά! 😂

• Like 1
  • Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ούτε εγώ την έχω αλλάξει από το 2002 που την έβγαλα. Αλλά δεν ταξιδεύω καθόλου. Σε τέτοια περίπτωση θα την είχα αλλάξει μην έχω πρόβλημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tις προαλλες καποιος ελληνας εμπορος χαλιων συνεληφθη απο τους τουρκους για κατασκοπεια και καταδικαστηκε 12 χρονια. Καμια σημασια το ελληνικο κρατος. Αρα μπορεις να πεις και "ταξιδεψτε υπ ευθυνη σας" 😀

Επεξ/σία από rus
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tzotzo είπε

Δυο φορες φέτος τουρκια με ταυτοτητα και μαλιστα όχι στην καλυτερη κατάσταση.
Δεν ειχα προβλημα.

ληγμενη η ταυτοτητα ή απλά φθαρμένη?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tzotzo είπε

φθαρμενη

Προφανως και με λατινικους χαρακτηρες .

Ηταν χειρογραφα τα στοιχεια ή με υπολογιστη ?

Ποτε την ειχες εκδωσει ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Προφανως και με λατινικους χαρακτηρες .

Ηταν χειρογραφα τα στοιχεια ή με υπολογιστη ?

Ποτε την ειχες εκδωσει ?

με λατινικους χαρακτηρες τυπωμενους σε υπολογιστη. αχνά ομως τα γραμματα.
2018 την εξεδωσα. 
Οταν λεω φθαρμενη εννοω λιγο πριν ξεκολησουν τελειως οι δυο διαφανες μεμβρανες μεταξυ τους.

Σταματάς στον ελεγχο στο μπουθ δινεις την ταυτοτητα την κοιταει ο αστυνομικος και σε καταχωρει σε ενα συστημα. σου ζηταει να βγεις μια φωτο απο μια καμερα εξω απο το μπουθ και σου δινει ενα μικρο χαρτακι. φανταζομαι(δεν ξερω τουρκικα) ειναι το αντιστοιχο με την σφραγιδα στο διαβατηριο. κρατας το χαρτακι για την επιστροφη.
Δυσκολα θα αντιμετωπισεις προβλημα στον ελεγχο διαβατηριων. 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, lyda94 said:

ληγμενη η ταυτοτητα ή απλά φθαρμένη?

ειναι μια ωρα δουλεια να βγαλεις καινουρια.πηγα τουρκια αλλα με διαβατηριο διοτι ειχα παει βαθη τουρκιας και οχι στα τουριστικα κωνσταντινουπολη κτλ. πλεον και το διαβατηριο δεκα χρονια κραταει και νιωθω πιο secure απο οτι με την ταυτοτητα χαρτομαντηλο που εχουμε.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

ειναι μια ωρα δουλεια να βγαλεις καινουρια.πηγα τουρκια αλλα με διαβατηριο διοτι ειχα παει βαθη τουρκιας και οχι στα τουριστικα κωνσταντινουπολη κτλ. πλεον και το διαβατηριο δεκα χρονια κραταει και νιωθω πιο secure απο οτι με την ταυτοτητα χαρτομαντηλο που εχουμε.

Το θεμα ειναι οτι σε λιγα χρονια  παλι  θα αλλαξουν και εχει ενα κοστος .Πληρωσα φωτογαρφιες αν θυμαμαι  καλα καπου στα 60 ευρω 

Τις αλλαξα με την γυναικα μου το 2020 για να παει Τουρκαι αλλα λογω covid δεν πηγε και θα παει τωρα 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Το θεμα ειναι οτι σε λιγα χρονια  παλι  θα αλλαξουν και εχει ενα κοστος .Πληρωσα φωτογαρφιες αν θυμαμαι  καλα καπου στα 60 ευρω 

Τις αλλαξα με την γυναικα μου το 2020 για να παει Τουρκαι αλλα λογω covid δεν πηγε και θα παει τωρα 

Τι φωτό πλήρωσες 60€;;;;;;;;;Ουτε 10€ δεν κάνουν οι φωτό!! Ακόμα και το James Webb να στις έβγαζε δεν θα έκαναν τόσο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Τι φωτό πλήρωσες 60€;;;;;;;;;Ουτε 10€ δεν κάνουν οι φωτό!! Ακόμα και το James Webb να στις έβγαζε δεν θα έκαναν τόσο.

Υπαρχει και παραβολο για αλλαγη ταυτοτητας . Καπyο στα 40 ευρω αν θυμαμaι καλα και βγαινει απο το internet

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Υπαρχει και παραβολο για αλλαγη ταυτοτητας . Καπyο στα 40 ευρω αν θυμαμaι καλα και βγαινει απο το internet

Μήπως τα έχεις μπερδέψει με το δίπλωμα;9€ είναι το παράβολο για ταυτότητα  http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μήπως τα έχεις μπερδέψει με το δίπλωμα;9€ είναι το παράβολο για ταυτότητα  http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang

Μαλλον ....Ηθελε και ενα μαρτυρα μαζι μας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

δεν θα εχει προβλημα μπορει να ταξιδεψει κανονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...