Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Καλημερα!!! Σαββατο βραδυ ταξιδευω για Σκωτια και μετα απο 2 μερες Αγγλια. Σημερα βγηκα θετικος στον κοβιντ. Ειχα εντονα συμπτωματα απο την περασμενη Τριτη, οταν και εκανα τεστ αλλα βγηκα αρνητικος οπως και την Τεταρτη. Στην συνεχεια εκανα θεραπεια με αντιβιωσεις εισπνοες κτλ και ειδα καποια υποχωρηση στα συμπτωματα το σ.κ. Βεβαια εξακολουθω και εχω τρομερο πονοκεφαλο, θολουρα, ζαλαδα και φυσικα συμπτωματα απλα οχι τοσο εντονα πλεον. Σημερα που επεστρεψα στη δουλεια εκανα παλι τεστ για προληπτικους λογους και βγηκα θετικος , πρωτη φορα απο τοτε που ξεκινησε η βλακεια αυτη. Ερωτηση. SOS! Εχω καραντινα απο οταν βγω θετικος 5 μερες ( σημερα βγηκα επισημα). Αρα προλαβαινω το ταξιδι το Σαββατο? Πρεπει να ακυρωσω τα ξενοδοχεια μεχρι Τεταρτη Πεμπτη αν δε κανω λαθος αλλιως θα τα πληρωσω αδικα αν δε παω. thanx!!
george1807 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, panosdes είπε Βεβαια εξακολουθω και εχω τρομερο πονοκεφαλο, θολουρα, ζαλαδα και φυσικα συμπτωματα απλα οχι τοσο εντονα πλεον. Θεωρητικά έχεις 5 μέρες καραντίνα από το πρώτο θετικό τεστ. Πρακτικά δεν θα ασχοληθεί κανείς. Βέβαια με τα συμπτώματα που έχεις είσαι σίγουρος ότι θες να κάνεις τώρα αυτό το ταξίδι; Θα κουραστεί πιο πολύ ο οργανισμός σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, george1807 είπε Θεωρητικά έχεις 5 μέρες καραντίνα από το πρώτο θετικό τεστ. Πρακτικά δεν θα ασχοληθεί κανείς. Βέβαια με τα συμπτώματα που έχεις είσαι σίγουρος ότι θες να κάνεις τώρα αυτό το ταξίδι; Θα κουραστεί πιο πολύ ο οργανισμός σου. Εχω ηδη αλλαξει μια φορα το ταξιδι ( κ πληρωσει τρελες προμηθειες). Δεν ειμαι τοσο ασχημα! εχω περασει πολυ πιο βαριες ιωσεις και σιγουρα ειμαι καλυτερα σε σχεση με την περασμενη βδομαδα! 100% το σαββατο θα ειμαι οκ! απλα για το τυπικο ρωταω και αν ξερει καποιος τι παιζει κ αν πρεπει να ξανακανω καποιο τεστ αρνητικο προκειμενου να μπορω να ταξιδεψω. Βρετανια δεν εχει περιορισμους πλεον αλλα σε τετοια περιπτωση νοσησης κ επισημου θετικου τεστ σημερα ( η 5η μερα καραντινας πεφτει Σαββατο)
Skrobo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, panosdes είπε Στην συνεχεια εκανα θεραπεια με αντιβιωσεις Αντιβίωση γιατί πήρες; 1
thanasis00 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Σε 2-3 μέρες πάντως θα υποχωρήσουν τα συμπτώματα, και πιθανόν να σου μείνει μόνο μπούκωμα και βήχας. Πιστεύω ότι το προλαβαίνεις το ταξίδι πάντως, αλλά σίγουρα να δεις πως θα είσαι αύριο και μεθαύριο έτσι ώστε αν έχεις χρόνο να ακυρώσεις/αλλάξεις ημερομηνίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 50 λεπτά πριν, Skrobo είπε Αντιβίωση γιατί πήρες; γιατι τριτη -τεταρτη που ξεκινησε η μαλακια αυτη, κ ημουν σκατα , πηγα σε γιατρο και μ εδωσε αντιβιωση και εισπνοες. Με παρακολουθει χρονια ο πνευμολογος αυτος + ειχα ηδη 2 αρνητικα τεστ , αρα δεν ξεραμε οτι ειχα κοβιντ. Π.Σ.Κ δεν εκανα τεστ γιατι αρχισαν να υποχωρουν τα συμπτωματα + ειχα βγει αρνητικος 2 φορες ενω ημουν χαλια , οποτε υπεθεσα οτι δεν ηταν κοβιντ. Οπως κ να εχει, ειναι μια κανονικη ιωση , μη πω σχετικα ελαφρια. Με μονο πολυ πολυ ιδιαιτερο συμπτωμα τρελη θολουρα, ζαλαδα και πονοκεφαλο. 22 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Σε 2-3 μέρες πάντως θα υποχωρήσουν τα συμπτώματα, και πιθανόν να σου μείνει μόνο μπούκωμα και βήχας. Πιστεύω ότι το προλαβαίνεις το ταξίδι πάντως, αλλά σίγουρα να δεις πως θα είσαι αύριο και μεθαύριο έτσι ώστε αν έχεις χρόνο να ακυρώσεις/αλλάξεις ημερομηνίες. καπως ετσι ειμαι σημερα που βγηκα θετικος, δηλ πονοκεφαλο και κυριως μπουκωμα κ βηχας. πυρετο εκανα κατι δεκατα την περασμενη Τεταρτη ( οταν βγηκα αρνητικος στα τεστ δηλαδη, μαλλον αργεις να βγεις θετικος) και Πεμπτη. Τεταρτη Πεμπτη λεω να κανω τεστακια ξανα
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Για το ταξίδι δεν έχεις κανένα πρόβλημα για τεστ κλπ.Το ζήτημα είναι τι σου φταίνε οι άλλοι να τους κολλήσεις αλλά και η δικιά σου ταλαιπωρία.Και φυσικά ολες οι αεροπορικές λένε ότι δεν πρέπει να ταξιδευεις αν είσαι άρρωστος αλλά δεν το απαγορευουν κιόλας. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ε δε θα ειμαι ρε συ αρρωστος Σαββατο!!! ξαναλεω αρρωστησα τριτη! κ εχουμε Δευτερα . και το ταξιδι ειναι ..Σαββατο!! σωστο να μη κολλαμε τους αλλους, αλλα γενικα ετσι ..οχι μονο Κοβιντ Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από panosdes
JakeKaufman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Τυπικά από το Σάββατο κι μετά λήγει η καραντίνα σου και μπορείς να πας με μάσκα όπου θέλεις
geomrk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Το ιικο σου φορτιο τοτε θα ειναι μηδαμινο πιστευω ειναι οκ να πας κανονικα
JLEE Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Απλά για να μην χαλάσεις το ταξίδι του διπλανού σου να είσαι έξτρα προσεκτικός με την μάσκα.
kostasbm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 πάρε και μερικά τεστ μαζί σου .....σεβασμός στο διπλανό σου...
tzotzo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Στις 31/10/2022 στις 1:33 ΜΜ, panosdes είπε ε δε θα ειμαι ρε συ αρρωστος Σαββατο!!! ξαναλεω αρρωστησα τριτη! κ εχουμε Δευτερα . και το ταξιδι ειναι ..Σαββατο!! σωστο να μη κολλαμε τους αλλους, αλλα γενικα ετσι ..οχι μονο Κοβιντ 42 λεπτά πριν, geomrk είπε @panosdes ενημερωση; Ε είπε ο άνθρωπος δεν θα είναι θετικός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα