InTheEnd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει αυτό το παλιό μου θέμα που δεν έχω βγάλει άκρη,αλλά με λίγα λόγια το pc δεν ψήνεται να δουλέψει dual channel... Επίσεις για τα spec που έχει μου φαίνεται ότι σέρνεται και κάνει και κάτι κουλά ώρες ώρες...έτσι και αλλιως τα 16 δεν μας φτάνουν και πρέπει να πάμε σε 32.... https://www.e-shop.gr/ram-corsair-cmh32gx4m2d3600c18-vengeance-rgb-pro-sl-black-32gb-2x16gb-ddr4-3600mhz-dual-kit-p-PER.577975?gclid=Cj0KCQjwwfiaBhC7ARIsAGvcPe61Oe_NDh6vWqtbu44t0HQqZcH1SUbGN4aXPdamtu7kkCMVnJqjvK0aAmusEALw_wcB Αυτες οι μνήμες είναι συμβατές με το σύστημα μου; Έχει να προτείνει κάποιος κάποιες αλλες ας πουμε πανω απο 3200 mhz? Και τελευταίο,είμαι άθλιος στο cable managment εχω κουταρα και τα μισα led δεν δουλευουν και γενικα δεν το εχω,γνωρίζει κάποιος κανάν άνθρωπο προς δυτικά για κατοίκον επίσκεψη (Αθήνα,Χαιδάρι) η κάποιο κατάστημα που θα μπορούσα να παω τον πύργο να μου τον συναρμολογήσουν όπως πρέπει; CPU: Ryzen 5900X MB: Aorus X570 Ultra
nick0lis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Κοίταξε το Memory Support List της μητρική σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα