liljordan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι θα ήθελα να κανω μια αγορά ενός tablet ή ενός κινητού με το ΑΦΜ συγγενή μου (ελεύθερου επαγγελματία ή ΕΕ εταιρείας) με αποφορολογηση είναι υποχρεωτικό να πληρωθεί η συναλλαγή με κάρτα της εταιρείας?
PETROS13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα, Εφόσον έχει κάρτα ή εταιρεία του ή ο ίδιος ναι. Αν είναι μικρή αξία του κινητού μπορείς και με μετρητά
liljordan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δεν είναι μικρής αξίας…. Όποτε δεν μπορώ να πληρώσω με δίκη μου κάρτα;
Kag1ante Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, liljordan είπε Δεν είναι μικρής αξίας…. Όποτε δεν μπορώ να πληρώσω με δίκη μου κάρτα; Πρέπει η κάρτα που θα γίνει η πληρωμή να σχετίζεται με την εταιρεία από όσο ξέρω οπότε δυστυχώς όχι..
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Αφου ετσι και αλλιως θα χρεωθει στο αφμ του επαγγελματία, το πληρωνει αυτος και του δίνεις τα λεφτα. Δεν ξερω βεβαια που θα βρεις τέτοιον επαγγελματία, αλλα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα