jimis_vts Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, jmmys είπε Semi slick έχει στο saxo αυτός,και πάει συνέχεια πλακωμένος.Είναι και το αμάξι πύραυλος. Παλιό ποστ βέβαια. Punto έχω. Και τα semi ότι και να το κάνεις είναι καλύτερο απ όλα τα πολιτικά. Καλά σε toyota ούτε σαμπρέλα σκέτη. Εγώ απορώ γιατί υπάρχουν καν τα toyota. Τρώμε κιόλας αηδία δηλαδή. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από jimis_vts
mp123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Στις 25/1/2023 στις 9:53 ΠΜ, MauroPaltoudias είπε Τι σας αποθάρρυνε αρχικά; Εννοώ, τι σας τράβηξε αρνητικά την προσοχή; το ότι δεν είναι στις τοπ εταιρίες ( conti , Bridgestone, pirelli ) . και το όνομα. 1
Haldol Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 17 ώρες πριν, jimis_vts είπε Και τα semi ότι και να το κάνεις είναι καλύτερο απ όλα τα πολιτικά. Μέχρι την πρώτη βροχή.
jimis_vts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Haldol είπε Μέχρι την πρώτη βροχή. Ναι γι αυτό ήμουν χθες με τις βροχές και πέρσι με τα χιόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα