mp123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Στις 31/10/2022 στις 7:19 ΜΜ, Makis_01 είπε Παιδιά ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας. Μπήκα εδω που μου είπες και λίγο που έψαξα τι λάστιχα παίζουν βρήκα τα παρακάτω με αρκετά καλές κριτικές. Hankook Ventus Prime 4 K135 Πιστεύετε αξίζουν βάση των όσων ειπα και πριν; Περίπου δηλαδή με 10.000 χλμ τον χρόνο; Τα έχω στο μίνι Κούπερ 1,5 χρόνο πρώτης τοποθέτησης λάστιχο Μόλις τα είδα είπα να τα πετάξω Όλοι μου έλεγαν άστα είναι καλά Όντος βρεγμένο και στεγνό άψογα. Πάλι τα ίδια θα ξαναβάλω όταν τα αλλάξω
gusteg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Σε golf tdi πρώτης τοποθέτησης είχε τα ventus prime 2, ήταν τόσο καλά που έβαλα και τα 3 μετά. Καμία σχέση με τα υπόλοιπα που παραθέτεις. Είναι στην κατηγορία conti premium contact και michelin primacy.
jimis_vts Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, gusteg είπε Σε golf tdi πρώτης τοποθέτησης είχε τα ventus prime 2, ήταν τόσο καλά που έβαλα και τα 3 μετά. Καμία σχέση με τα υπόλοιπα που παραθέτεις. Είναι στην κατηγορία conti premium contact και michelin primacy. Μαρμελάδα όλα δηλαδή. Τα Conti μετά το χρόνο πετάνε κομμάτια. Το primacy απλά ένα νορμάλ touring.
gusteg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimis_vts είπε Μαρμελάδα όλα δηλαδή. Τα Conti μετά το χρόνο πετάνε κομμάτια. Το primacy απλά ένα νορμάλ touring. Φοράω τα συγκεκριμένα conti 3 χρονια σε 2 αυτοκίνητα χωρίς πρόβλημα και πολύ καλη αισθηση από την πρώτη μερα. Σε όλα τα sites που κανουν review ελαστικών αυτά είναι πάντα στις κορυφαίες θέσεις από επιδόσεις, αλλά είναι ακριβότερα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από gusteg 1
jimis_vts Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, gusteg είπε Φοράω τα συγκεκριμένα conti 3 χρονια σε 2 αυτοκίνητα χωρίς πρόβλημα και πολύ καλη αισθηση από την πρώτη μερα. Σε όλα τα sites που κανουν review ελαστικών αυτά είναι πάντα στις κορυφαίες θέσεις από επιδόσεις, αλλά είναι ακριβότερα. Τα χουν πάντα πάνω γιατί ζέσταινεται εύκολα και πολύ ως πάρα πολύ γρήγορα. Δε λέει κάτι αυτό αν σαπουνιάζει μονίμως. Ναι για πόλη και βροχή κομπλέ για κυνήγι όμως δεν...
kotsoz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, Στο ίδιο θέμα για να μην ανοίγω νέο topic και γεμίζουμε Έχω το ίδιο αυτοκίνητο, κινούμαι εντός πόλης εκτός από 1-2 ταξίδια το χρόνο μέχρι Καρδίτσα. Κάνω περίπου 12K km ετησίως Θα προτιμούσα επώνυμα από το "πρώτο ράφι" ελαστικά για φούλ ασφάλεια! Επειδή δεν έχω σχετικές γνώσεις δεν ξέρω τι budget να διαθέσω (πχ τα 600 θεωρούνται πολλά, λίγα ή ικανοποιητικά για πολύ καλά λάστιχα σε αυτή την κατηγορία?) Τα ελαστικά που είχε από όταν αγοράστηκε καινούριο είναι bridgestone 195/50/16 84V Όποιες προτάσεις ευπρόσδεκτες! Ευχαριστώ
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Στις 3/11/2022 στις 9:28 ΠΜ, mp123 είπε Μόλις τα είδα είπα να τα πετάξω Τι σας αποθάρρυνε αρχικά; Εννοώ, τι σας τράβηξε αρνητικά την προσοχή;
kotsoz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, kotsoz είπε Καλησπέρα, Στο ίδιο θέμα για να μην ανοίγω νέο topic και γεμίζουμε Έχω το ίδιο αυτοκίνητο, κινούμαι εντός πόλης εκτός από 1-2 ταξίδια το χρόνο μέχρι Καρδίτσα. Κάνω περίπου 12K km ετησίως Θα προτιμούσα επώνυμα από το "πρώτο ράφι" ελαστικά για φούλ ασφάλεια! Επειδή δεν έχω σχετικές γνώσεις δεν ξέρω τι budget να διαθέσω (πχ τα 600 θεωρούνται πολλά, λίγα ή ικανοποιητικά για πολύ καλά λάστιχα σε αυτή την κατηγορία?) Τα ελαστικά που είχε από όταν αγοράστηκε καινούριο είναι bridgestone 195/50/16 84V Όποιες προτάσεις ευπρόσδεκτες! Ευχαριστώ Σε συνέχεια του παραπάνω και μετά λίγο ψάξιμο μου είπαν michelen primacy 4 στα 620 και FALKEN ZE310 στα 420, αξίζει να πάω σε michelen ή δεν θα δω ουσιαστική διαφορά και θα δώσω τσάμπα 200 παραπάνω ?
Sakiz105 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, kotsoz είπε Σε συνέχεια του παραπάνω και μετά λίγο ψάξιμο μου είπαν michelen primacy 4 στα 620 και FALKEN ZE310 στα 420, αξίζει να πάω σε michelen ή δεν θα δω ουσιαστική διαφορά και θα δώσω τσάμπα 200 παραπάνω ? Αν οχι τα καλυτερα, στο τοπ 3 αυτην την στιγμη. Η διαφορά είναι 35 ευρώ το χρονο, αξίζει θεωρώ.
kotsoz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε Αν οχι τα καλυτερα, στο τοπ 3 αυτην την στιγμη. Η διαφορά είναι 35 ευρώ το χρονο, αξίζει θεωρώ. Σε ευχαριστώ πολύ!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 17 ώρες πριν, kotsoz είπε Σε συνέχεια του παραπάνω και μετά λίγο ψάξιμο μου είπαν michelen primacy 4 στα 620 και FALKEN ZE310 στα 420, αξίζει να πάω σε michelen ή δεν θα δω ουσιαστική διαφορά και θα δώσω τσάμπα 200 παραπάνω ? Το Primacy 4 το έχω σε αμάξι που έχω Γερμανία.Εξαιρετικό λάστιχο.Σε όλα τα τεστ είναι πάντα στα πρώτα. Το Ze310 είναι επίσης ένα πολύ καλό λάστιχο ,που σε σύγκριση με το primacy είναι ένα τικ κάτω. Τωρα σε ένα Yaris,δεν θα δεις διαφορά.Αν αντέχεις τα 200 ευρώ έξτρα πάρε τα Michelin.Αν όχι και τα Falken μια χαρά είναι.
kotsoz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα, ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις! Δυστυχως επειδή βιαζόμουν, κατέληξα στα hankook που βρήκα αφού εκανα την ερώτηση. Διάβασα στο θέμα ότι είναι αρκετά καλά. Αργότερα δώσατε όλες αυτές τις απαντήσεις και σκέφτομαι μήπως έκανα λάθος αλλά τώρα έγινε Ευχαριστώ και πάλι !
Haldol Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Στις 3/11/2022 στις 8:11 ΜΜ, jimis_vts είπε Ναι για πόλη και βροχή κομπλέ για κυνήγι όμως δεν... Που κολλάει το "κυνήγι" με το Yaris Hybrid του θεματοθέτη; Και που κολλάει και με τα ContiPremiumContact κιόλας; Να'μαστε και λίγο ρεαλιστές ξέρω'γω, δεν είναι όλα τ' αμάξια φτιαγμένα για "πλάκωμα". Κι επίσης δεν ενδιαφέρεται όλος ο κόσμος για πλάκωμα. Βασικά, ούτε το 1% του κόσμου δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, αλλιώς θα τους βλέπαμε όλους με semi-slick.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Haldol είπε Που κολλάει το "κυνήγι" με το Yaris Hybrid του θεματοθέτη; Και που κολλάει και με τα ContiPremiumContact κιόλας; Να'μαστε και λίγο ρεαλιστές ξέρω'γω, δεν είναι όλα τ' αμάξια φτιαγμένα για "πλάκωμα". Κι επίσης δεν ενδιαφέρεται όλος ο κόσμος για πλάκωμα. Βασικά, ούτε το 1% του κόσμου δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, αλλιώς θα τους βλέπαμε όλους με semi-slick. Semi slick έχει στο saxo αυτός,και πάει συνέχεια πλακωμένος.Είναι και το αμάξι πύραυλος. Παλιό ποστ βέβαια. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα