Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι η σειρά … πρόκειται  και για προσαρμογή και όχι για πίστη αναπαραγωγή . Ο Cavil ήταν ωραίος ! Για να δούμε και τον Αυστραλό… δεν είναι κακος ‘ Είναι fiction μάγκες… δεν ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΚΑΠΩΣ !!! Αν σου αρέσει , σου αρέσει ; Αν όχι ΜΗΝ το βλέπεις!!! ΔΕΝ έχει καμία σημασία… για όλους τους άλλους που το βλέπουμε και για τους παραγωγούς .. αν δεν σου αρέσουν τα παγωτά της ΕΒΓΑ πάρε ΔΕΛΤΑ… βασικά μην σχολιάζουμε τι μας αρέσει … αλλά την ποιότητα και την επιτυχία ..αυτά μετράνε στη showbiz αλλά και γενικά … τα αλλά όλα είναι …

Επεξ/σία από teovag
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα που γουστάρω φουλ τα φαντασίας, αλλα δεν εχω αγγίξει το βιβλιο/παιχνίδι, μου άρεσε η σειρα - οχι σε υπερβολικό βαθμό. Βέβαια, δεν υπάρχουν και πολλές στο είδος και τέτοιες παπαριες που οδηγούν σε φειλ των σειρών χαντακωνουν κιαλλο, αδίκως, το είδος. Ο Kavil ήταν το καλύτερο στοιχείο της σειράς. Το αλλο θετικό του ήταν ότι για προφανείς λόγους τράβηξε και γυναικείο πληθυσμό στο είδος, κάτι που δε συμβαίνει συχνά. 

Tldr: cancel subscription με reason "other: you fucked up witcher". 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, PeterMay είπε

Σορρυ που θα τζουκσει σε σημεια αμφιλεγομενα - ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα το παρει το σχολιο μου με κακο ματι, but here it goes:

εσείς όλοι που σχολιάζετε. αφού δεν σας αρέσει ο πολεμος στην Ουκρανια και αφού είναι κακο να γινεται πολεμος γιατί συνεχίζετε να σχολιάζετε; στην Ελλαδα γινεται ο πολεμος; πείτε απλά εμένα δεν μ άρεσει και τέλος. τα άλλα είναι για τα πανηγύρια. συγνώμη κιόλας αλλά χολή  χωρίς ουσια. ποιος πολεμος κτλ; πολεμος είναι αν θες να πολεμισεις στον πολεμο πολεμας στον πολεμο . ο πολεμος δεν είναι σχολιο είναι πολεμος. ανοιχτέ λίγο το μυαλά σας. πραγματικά δλδ. 

εσείς όλοι που σχολιάζετε. αφού δεν σας αρέσει η κοινωνικη κατασταση της Κινας και αφού είναι κακή και πιεζεται ο κοσμος γιατί συνεχίζετε να σχολιάζετε; στην Ελλαδα υπαρχει αυτη η κατασταση; πείτε απλά εμένα δεν μ αρεσει η Κινα και τελος. τα άλλα είναι για τα πανηγύρια. συγνώμη κιόλας αλλά χολή  χωρίς ουσία. ποια κοινωνικη κατασταση κτλ; κοινωνικη κατασταση είναι αν θες να παρεις μερος παιρνεις μερος στην Κινα. Η Ελλαδα δεν είναι Κινα είναι Ελλαδα. ανοιχτέ λίγο το μυαλά σας. πραγματικά δλδ. 

εσείς όλοι που σχολιάζετε. αφού δεν σας αρέσει η τεραστια ανοδος TDP στους επεξεργαστες και αφού είναι κακο γιατί συνεχίζετε να σχολιάζετε; από την τσέπη σας πληρωσατε την κατασκευη των νεων επεξεργαστων; πείτε απλά εμένα δεν μ άρεσουν και τέλος. τα άλλα είναι για τα πανηγύρια. συγνώμη κιόλας αλλά χολή  χωρίς ουσία. ποιο TDP κτλ; CPU είναι αν θες μικρο TDP παιρνεις παλιο επεξεργαστη . ο καινουργιος CPU δεν είναι παλιος είναι καινουργιος. ανοιχτέ λίγο το μυαλά σας. πραγματικά δλδ. 

.... Με πιανεις;

Μα καμία σχέση.

Τα παραπάνω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επηρεάζουν την ζωή σου σ' αρέσουν δεν σ' αρέσουν και δεν μπορείς να τα αγνοήσεις. Μια σειρά μπορείς να την αγνοήσεις εφόσον δεν σ' αρέσει και να ασχοληθείς με τα παραπάνω.

5 ώρες πριν, fmarulezkd είπε

Ο Kavil ήταν το καλύτερο στοιχείο της σειράς

Το καλύτερο στοιχείο της σειράς, είναι ο ίδιος της ο κόσμος. Θα είναι μία απώλεια, θα μας ξινίσει που θα δούμε άλλη φάτσα όπως γίνεται και σε κάθε σειρά ή σειρά ταινιών στο τέλος όμως θα το χωνέψουμε.
Ελπίζω βέβαια να μην κάνουν τα ίδια λάθη του Fantastic Beast και δούμε κάνα Gerald με πράσινα μάτια και κόκκινα μαλλιά :P

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, fmarulezkd είπε

Εμένα που γουστάρω φουλ τα φαντασίας, αλλα δεν εχω αγγίξει το βιβλιο/παιχνίδι, μου άρεσε η σειρα - οχι σε υπερβολικό βαθμό. Βέβαια, δεν υπάρχουν και πολλές στο είδος και τέτοιες παπαριες που οδηγούν σε φειλ των σειρών χαντακωνουν κιαλλο, αδίκως, το είδος. Ο Kavil ήταν το καλύτερο στοιχείο της σειράς. Το αλλο θετικό του ήταν ότι για προφανείς λόγους τράβηξε και γυναικείο πληθυσμό στο είδος, κάτι που δε συμβαίνει συχνά. 

Tldr: cancel subscription με reason "other: you fucked up witcher". 

και εμένα μου άρεσε, το πρόβλημα είναι πως η σειρά είχε περιορισμένο μπάτζετ και φαινόταν αυτό σε αρκετά σημεία. δεν έχω διαβάσει τα βιβλία όμως από φίλους που τα έχουν διαβάσει κάποια πράγματα τους φαινόντουσαν πολύ περίεργα για να το πω κομψά.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, logistoulis είπε

Γιατί σου κάνει αυτός για Witcher?

Το point είναι ότι ο Holland κάνει μόνο για το Spy Kids αλλά έχει τρελό βύσμα και παίρνει ρόλους εντελώς εκτός του αναστήματος του (pun intended). :P 

• Like 1
Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: 1) Δικαίωμα στην κριτική έχουν ΟΛΟΙ, άσχετα αν είναι αποθέωση ή κράξιμο, άσχετα αν έχουν δει τη σειρά/ταινία/whatever ή όχι. 2) Κανείς από εδώ δεν κάνει "επαγγελματική" κριτική, δεν πληρώνεται δηλαδή για να γράψει κάτι. Τη γνώμη μας λέμε όλοι με χιούμορ πολλές φορές και χαβαλέ, γιατι στην τελική για την πλάκα και τη ψυχαγωγία μας τα κάνουμε όλα αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο καλό θα ήταν βέβαια η όποια κριτική μας να συνοδεύεται από κάποια επιχειρήματα, και να γίνεται σεβαστή από όλους, άσχετα αν συμφωνεί κανείς μαζί της ή όχι. Οι προσωπικές επιθέσεις είναι αχρείαστες, προσβλητικές και δεν οδηγούν πουθενα.

Τώρα όσον αφορά τη σειρά: Ήθελα να μου αρέσει, όπως ήθελα να μου αρέσουν τα καινούρια Star wars και το ροπ γιατί είμαι φαν των συγκεκριμένων franchises. Δεν μου άρεσε γιατί το σενάριο ήταν κακό, οι ερμηνείες στην καλύτερη μέτριες και ο Καβίλης, όσο και αν τον γουστάρω και γουστάρει και αυτός τον χαρακτήρα, δεν θεωρώ ότι του ταίριαζε. Ο Geralt δεν είναι ωραίος γκόμενος και σφίχτης μπρατσαράς σύμφωνα με το δημιουργό του και με αυτά που ξέρουμε. Είναι αδύνατος, χλωμός, ταχύτατος και ψιλοσκατόφατσα. Έχει γοητεία, αλλά όχι τη γοητεία ενός μοντέλου. Και φυσικά δεν είναι καλός, ούτε κακός, πάντοτε in the middle. Σταμάτησα να τη βλέπω τη σειρά στο 1ο επεισόδιο της 2ης σαιζόν επειδή με πήρε κυριολεκτικά ο ύπνος.

Το ότι αντικαταστήσανε τον Καβίλη με έναν τύπο με ίδιο στυλ (ομορφόφατσα για γούτσου γούτσου:P, μοντελάκι και αν δεν κάνω λάθος ψιλο-σφίχτερμαν) δείχνει και το κοινό στο οποίο απευθύνονται και σε αυτό δεν ανήκω εγώ. Μου δίνει την εντύπωση πάντως ότι επιλέχτηκε σε ρόλο γλάστρας για να πλαισιώσει τις πραγματικές πρωταγωνίστριες... Οκ καμία αντίρρηση με αυτό αλλά γιατί λέγεται witcher η σειρά βρε παιδιά αφού δεν αφορά τον witcher; Πες από την αρχή ότι είναι spin-off για να τη δούνε όσοι ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Challenge Accepted!

εσείς όλοι που σχολιάζετε. αφού δεν σας αρέσει το γεγονος που το Youtube θελει να βαλει 7 - 9 διαφημσεις σε καθε 10 λεπτα ενος βιντεο και αφού είναι κακο να καταντησει το Υoutube σαν την τηλεοραση γιατί συνεχίζετε να σχολιάζετε; δικο σας ειναι το Youtube; πείτε απλά εμένα δεν μ άρεσει και τέλος. τα άλλα είναι για τα πανηγύρια. συγνώμη κιόλας αλλά χολή  χωρίς ουσια. ποιo Υoutube κτλ; Youtube είναι αν θες να δεις youtube δες youtube . Το YouTube δεν είναι τηλεοραση είναι Youtube. ανοιχτέ λίγο το μυαλά σας. πραγματικά δλδ.

2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Μα καμία σχέση.

Τα παραπάνω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επηρεάζουν την ζωή σου σ' αρέσουν δεν σ' αρέσουν και δεν μπορείς να τα αγνοήσεις. Μια σειρά μπορείς να την αγνοήσεις εφόσον δεν σ' αρέσει και να ασχοληθείς με τα παραπάνω.

Το παραπάνω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να μας επηρεάζουν την ζωή μου και μπορώ να τα αγνοήσεις. Το Youtube μπορουμε να το αγνοησουμε εφόσον δεν μ' αρέσει.

------------------------

Δικιο εχεις, πολυ εξυπνη η λογικη σας... Ποια αναγκη για κριτικη και ορθη σκεψη για ενα προιον/υπηρεσια/κατασταση/γεγονος. Εξ'αλλου, πρωτα ειμαστε καταναλωτες και μετα ανθρωποι...

Επεξ/σία από PeterMay
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PeterMay είπε

Challenge Accepted!

εσείς όλοι που σχολιάζετε. αφού δεν σας αρέσει το γεγονος που το Youtube θελει να βαλει 7 - 9 διαφημσεις σε καθε 10 λεπτα ενος βιντεο και αφού είναι κακο να καταντησει το Υoutube σαν την τηλεοραση γιατί συνεχίζετε να σχολιάζετε; δικο σας ειναι το Youtube; πείτε απλά εμένα δεν μ άρεσει και τέλος. τα άλλα είναι για τα πανηγύρια. συγνώμη κιόλας αλλά χολή  χωρίς ουσια. ποιo Υoutube κτλ; Youtube είναι αν θες να δεις youtube δες youtube . Το YouTube δεν είναι τηλεοραση είναι Youtube. ανοιχτέ λίγο το μυαλά σας. πραγματικά δλδ.

Το παραπάνω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να μας επηρεάζουν την ζωή μου και μπορώ να τα αγνοήσεις. Το Youtube μπορουμε να το αγνοησουμε εφόσον δεν μ' αρέσει.

------------------------

Δικιο εχεις, πολυ εξυπνη η λογικη σας... Ποια αναγκη για κριτικη και ορθη σκεψη για ενα προιον/υπηρεσια/κατασταση/γεγονος. Εξ'αλλου, πρωτα ειμαστε καταναλωτες και μετα ανθρωποι...

Έχεις μπει σε λάθος θέμα, εδώ μιλάμε για Witcher και την αντικατάσταση του πρωταγωνιστή.

5 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Αδερφός του "Thor" είναι αυτός;

Ναι είναι.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chrisde είπε

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: 1) Δικαίωμα στην κριτική έχουν ΟΛΟΙ, άσχετα αν είναι αποθέωση ή κράξιμο, άσχετα αν έχουν δει τη σειρά/ταινία/whatever ή όχι. 2) Κανείς από εδώ δεν κάνει "επαγγελματική" κριτική, δεν πληρώνεται δηλαδή για να γράψει κάτι. Τη γνώμη μας λέμε όλοι με χιούμορ πολλές φορές και χαβαλέ, γιατι στην τελική για την πλάκα και τη ψυχαγωγία μας τα κάνουμε όλα αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο καλό θα ήταν βέβαια η όποια κριτική μας να συνοδεύεται από κάποια επιχειρήματα, και να γίνεται σεβαστή από όλους, άσχετα αν συμφωνεί κανείς μαζί της ή όχι. Οι προσωπικές επιθέσεις είναι αχρείαστες, προσβλητικές και δεν οδηγούν πουθενα.

Τώρα όσον αφορά τη σειρά: Ήθελα να μου αρέσει, όπως ήθελα να μου αρέσουν τα καινούρια Star wars και το ροπ γιατί είμαι φαν των συγκεκριμένων franchises. Δεν μου άρεσε γιατί το σενάριο ήταν κακό, οι ερμηνείες στην καλύτερη μέτριες και ο Καβίλης, όσο και αν τον γουστάρω και γουστάρει και αυτός τον χαρακτήρα, δεν θεωρώ ότι του ταίριαζε. Ο Geralt δεν είναι ωραίος γκόμενος και σφίχτης μπρατσαράς σύμφωνα με το δημιουργό του και με αυτά που ξέρουμε. Είναι αδύνατος, χλωμός, ταχύτατος και ψιλοσκατόφατσα. Έχει γοητεία, αλλά όχι τη γοητεία ενός μοντέλου. Και φυσικά δεν είναι καλός, ούτε κακός, πάντοτε in the middle. Σταμάτησα να τη βλέπω τη σειρά στο 1ο επεισόδιο της 2ης σαιζόν επειδή με πήρε κυριολεκτικά ο ύπνος.

Το ότι αντικαταστήσανε τον Καβίλη με έναν τύπο με ίδιο στυλ (ομορφόφατσα για γούτσου γούτσου:P, μοντελάκι και αν δεν κάνω λάθος ψιλο-σφίχτερμαν) δείχνει και το κοινό στο οποίο απευθύνονται και σε αυτό δεν ανήκω εγώ. Μου δίνει την εντύπωση πάντως ότι επιλέχτηκε σε ρόλο γλάστρας για να πλαισιώσει τις πραγματικές πρωταγωνίστριες... Οκ καμία αντίρρηση με αυτό αλλά γιατί λέγεται witcher η σειρά βρε παιδιά αφού δεν αφορά τον witcher; Πες από την αρχή ότι είναι spin-off για να τη δούνε όσοι ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο.

Το κράξιμο δεν είναι κριτική. Το πρόβλημα δεν είναι επίσης στο κράξιμο. Βγαίνει ένα νέο σχετικά με την σειρά και μπαίνει ο άλλος για να πει ότι έτσι κι αλλιώς δεν του αρέσει και ότι την θεωρούσε άθλια.

Αφού δεν την βλέπει έτσι κι αλλιώς καλό για εκείνον είναι να μην μπει καν στον κόπο να ανοίξει το άρθρο και να το διαβάσει.
Καλό για μας είναι να μην μας γεμίσει με σπαμ σχόλια και χάνουμε  την ουσία, εμείς που μπαίνουμε να συζητήσουμε επί του θέματος. Βέβαια στο insomnia οι μηχανισμοί σπαμ λειτουργούν μόνο στα χορηγούμενα και κυρίως όταν προσβάλουμε την μαμά Apple.

Στο θέμα αν ο Καβίλης ήταν ταιριαστός ηθοποιός, εμένα ταίριαζε με το ύφος του παιχνιδιού, που με το λίγο που έχω παίξει και αργός είναι και έχει και σώμα ακόμα πιο ογκώδες και σφιχτό. Ωστόσο πέραν του παρουσιαστικού θεωρώ ότι μπορούσε να ερμηνεύσει άψογα τον ψυχρό χαρακτήρα ενός witcher. Απ' την άλλη όμως δεν θεωρώ ότι ήταν καλή επιλογή. Ένας ηθοποιός τέτοιου βεληνεκούς έχει και αυξημένες απαιτήσεις στις πληρωμές και όπως έχουν δείξει και άλλες σειρές, αν ψάξεις, υπάρχουν και ακατέργαστα διαμάντια εκεί έξω.
Η επιλογή του Liam απ' την άλλη δεν την θεωρώ και την καλύτερη, ωστόσο μπορεί να μας εκπλήσσει. Βέβαια το λάθος επαναλαμβάνεται με ένα τέτοιο ηθοποιό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, kata_tixi είπε

εσείς όλοι που σχολιάζετε. αφού δεν σας αρέσει η σειρά και αφού είναι κακή και πάει άπατη γιατί συνεχίζετε να σχολιάζετε; από την τσέπη σας γίνεται η παραγωγή; πείτε απλά εμένα δεν μ άρεσε και τέλος. τα άλλα είναι για τα πανηγύρια. συγνώμη κιόλας αλλά χολή  χωρίς ουσία. ποια βιβλία κτλ; σειρά είναι αν θες να διαβάσεις το βιβλίο διαβάζεις το βιβλίο . το βιβλίο δεν είναι σενάριο είναι βιβλίο. ανοιχτέ λίγο το μυαλά σας. πραγματικά δλδ. 

καταλαβαινω πως εχεις μια συγκεκριμενη εικονα που βλεπεις τα πραγματα αλλα επετρεψε μου να διαφωνισω καθετα.Πρωτον εφοσον καποιος ειναι φαν του witcher world προφανως και θα σχολιασει οτιδηποτε το αφορα για να μην το παω και ενα βημα παραπερα και πω οτι εχει μεγαλυτερη αποψη απο καποιον που τον ενδιαφερει μονο η σειρα.

Οταν κανεις μια σειρα η οποια βασιζεται πανω σε βιβλια προφανως και αξιολογησε στο ποσο καλα την εκανες κατα ποσο αποτιποσες την ιστορια στην σειρα που εφτιαξες.Αν καποιος δηλαδη κανει σειρα με τον λανγκτον του νταν μπραουν και τον κανει εναν σουπερ θρησκοληπτο ο οποιος πολεμαει δαιμονες θα πεις τι σας κοφτει,χολη διχως λογος και τραβηξτε να διαβασετε τα βιβλια?Η αποψη σου μπαζει απο ολες τις μεριες.

Οταν κανεις ενα βιβλιο σειρα ο κοσμος πρεπει να αξιολογησει ολο το σετ.Ακολουθησες το στορυ?αποτυπωσες τους χαρακτηρες?Το καστινγκ ηταν καλο?η ηθοποιια?η σκηνοθεσια?Το βιβλιο ειναι σεναριο τα αντιθετα τα γραφει μονο το αμαζον για να σωσει την πατατια με το rings of power.

Σε ολα τα παραπανω το netflix απετυχε παταγωδως,καταφερε να παρει κατι ετοιμο στημενο και πετυχημενο και να βγαλει κατι επιεικώς μετριο.

Θα ξαναπω αυτο που συζητουσα και αλλη φορα.Αν κανω μελιτζανα με κοκονατ μιλκ και χωμα σογιας και κιμα ατζουγιας και το πω το πιατο του μπαμπη μπορεις να πεις μαρεσε δε μαρεσε αν το ονομασω μουσακα προφανως θα πεις αυτο ηταν ενας απαισιος μουσακας.

Αν βγαλω ενα στορυ ενος τρανσεξουαλ μποξερ που ταυτοχρονα πολεμαει στην προσωπικη του ζωη τον φαλοκρατισμο σε σειρα θα μου πεις οκ σε οποιον αρεσει αν γραψω βασισμενο στη ζωη του mohamed ali θα πεις παλι τι μπουρδα ειναι αυτη ασχετος με το πως ειναι η σειρα σαν σειρα.

Οταν κατι γραφεται πανω σε κατι ειναι βασισμενο σε κατι κρινεται ποσο κοντα και ποσο ακολουθει αυτο το κατι εκτος των αλλων.

Επεξ/σία από chrisxkar
  • Like 6
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...