Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εσείς όλοι που σχολιάζετε. αφού δεν σας αρέσει η σειρά και αφού είναι κακή και πάει άπατη γιατί συνεχίζετε να σχολιάζετε; από την τσέπη σας γίνεται η παραγωγή; πείτε απλά εμένα δεν μ άρεσε και τέλος. τα άλλα είναι για τα πανηγύρια. συγνώμη κιόλας αλλά χολή  χωρίς ουσία. ποια βιβλία κτλ; σειρά είναι αν θες να διαβάσεις το βιβλίο διαβάζεις το βιβλίο . το βιβλίο δεν είναι σενάριο είναι βιβλίο. ανοιχτέ λίγο το μυαλά σας. πραγματικά δλδ. 

• Like 11
  • Thanks 10
  • Confused 12
  • Sad 2
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, kata_tixi είπε

εσείς όλοι που σχολιάζετε. αφού δεν σας αρέσει η σειρά και αφού είναι κακή και πάει άπατη γιατί συνεχίζετε να σχολιάζετε; από την τσέπη σας γίνεται η παραγωγή; πείτε απλά εμένα δεν μ άρεσε και τέλος. τα άλλα είναι για τα πανηγύρια. συγνώμη κιόλας αλλά χολή  χωρίς ουσία. ποια βιβλία κτλ; σειρά είναι αν θες να διαβάσεις το βιβλίο διαβάζεις το βιβλίο . το βιβλίο δεν είναι σενάριο είναι βιβλίο. ανοιχτέ λίγο το μυαλά σας. πραγματικά δλδ. 

Εμένα η σειρά μου άρεσε μια χαρά απλά με το συγκεκριμένο πρωταγωνιστή προβλέπω ότι θα πάει απάτη.

Μια σεζόν θα γυρίσει και θα κλείσει το μαγαζί

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ταινία ήταν λίγο καλύτερη σε εφέ από τον Ηρακλή - Ζήνα των 90s 

Η σειρά θα έπρεπε να ήταν κορυφαία αλλά το σενάριο - πλοκή χαμηλό πολύ. Κρίμα. Από το πρωτο επεισόδιο το τέρας είναι επιπεδου Ηρακλής Ζήνα... Δεν φταιει ο πρωταγωνιστής. Αλλα δεν πας παρακάτω το ετος 2020+. Με τέτοια πλοκή και εφέ.

Επεξ/σία από mihanobios
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, kata_tixi είπε

εσείς όλοι που σχολιάζετε. αφού δεν σας αρέσει η σειρά και αφού είναι κακή και πάει άπατη γιατί συνεχίζετε να σχολιάζετε; από την τσέπη σας γίνεται η παραγωγή; πείτε απλά εμένα δεν μ άρεσε και τέλος. ..

Και γιατί αυτοί που τους αρέσει η σειρά να μην λένε απλά μου άρεσε και τέλος ?  :)

Oπως λέει κι ο απο πάνω φίλος, του άρεσε η σειρά με αυτόν τον πρωταγωνιστή - όχι με κάποια άλλη  μη οικεία (στον ρόλο) φυσιογνωμία...

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 3
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, papp0us είπε

Ηταν πιασμένος ο Τομ Χολαντ;

Σκληρος.
Προσωπικα χαλαστηκα που δε θα ειναι ο Καβιλ στην 4η σεζον...
Βασικα λογω Καβιλ ξεκινησα να βλεπω το Witcher...

• Like 3
Δημοσ.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε την διαφορά μεταξύ βιβλίου - ταινίας - σειράς και να απολαμβάνουμε ότι προτιμούμε εξ αυτών 

δυσκολο να μεταφράσεις τις λέξεις και την μαγεία ενός βιβλίου που αφήνει στην φαντασία του αναγνώστη να σχηματίσει τις εικονες

δυσκολο να χωρέσεις τόσες πολλές ιστορίες σε μια ταινία 2 ωρών 

δύσκολο να έχεις το budget μιας ταινίας σε σειρά όσο καλογυρισμένη κι αν είναι 

Χαρειτε τα πάντα γιατί απλά μπορείτε να τα έχετε όπως και εγώ

• Like 9
Δημοσ.

Αυτό το ότι, σας έχει χαλάσει αλλαγή ηθοποιού για μία σειρά κάτω του μετρίου με ξεπερνάει. Ακόμα θυμάμαι τον καβιλ στην πρώτη σεζόν, να λέει με βλέμμα αγελάδας «hmmm» όλη την ώρα. πως δεν πήρε χρυσό βατόμουρο ακόμα απορία το έχω…

• Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καλύτερη εναλλακτική λύση για μένα, θα ήταν ο αδελφός του καινούργιου (προσωπικά τον προτιμώ απο τον Cavill) , αλλά κι αυτός πιασμένος θα ήταν......

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.

Εγώ γούσταρα φουλ τις 2 πρώτες σεζόν,ανεμένω με ανυπομονησία κ την 3η..Τώρα για την αλλαγή του ηθοποιού είμαι λίγο αρνητικός γιατί δεν είναι ωραίο να αλλάζεις πρόσωπα σε μια σειρά γενικώς,πόσο μάλλον τον πρωταγωνιστή που ήταν κ στα μέτρα του ρόλου. Αλλά όπως είπε κ ένας φίλος πιο πάνω δεν τα βάζουμε εμείς τα λεφτά για τις παραγωγές οπότε αν δεν μας κάνει κλικ κάτι,το παρατάμε κ πάμε παρακάτω!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kata_tixi είπε

Σορρυ που θα τζουκσει σε σημεια αμφιλεγομενα - ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα το παρει το σχολιο μου με κακο ματι, but here it goes:

εσείς όλοι που σχολιάζετε. αφού δεν σας αρέσει ο πολεμος στην Ουκρανια και αφού είναι κακο να γινεται πολεμος γιατί συνεχίζετε να σχολιάζετε; στην Ελλαδα γινεται ο πολεμος; πείτε απλά εμένα δεν μ άρεσει και τέλος. τα άλλα είναι για τα πανηγύρια. συγνώμη κιόλας αλλά χολή  χωρίς ουσια. ποιος πολεμος κτλ; πολεμος είναι αν θες να πολεμισεις στον πολεμο πολεμας στον πολεμο . ο πολεμος δεν είναι σχολιο είναι πολεμος. ανοιχτέ λίγο το μυαλά σας. πραγματικά δλδ. 

εσείς όλοι που σχολιάζετε. αφού δεν σας αρέσει η κοινωνικη κατασταση της Κινας και αφού είναι κακή και πιεζεται ο κοσμος γιατί συνεχίζετε να σχολιάζετε; στην Ελλαδα υπαρχει αυτη η κατασταση; πείτε απλά εμένα δεν μ αρεσει η Κινα και τελος. τα άλλα είναι για τα πανηγύρια. συγνώμη κιόλας αλλά χολή  χωρίς ουσία. ποια κοινωνικη κατασταση κτλ; κοινωνικη κατασταση είναι αν θες να παρεις μερος παιρνεις μερος στην Κινα. Η Ελλαδα δεν είναι Κινα είναι Ελλαδα. ανοιχτέ λίγο το μυαλά σας. πραγματικά δλδ. 

εσείς όλοι που σχολιάζετε. αφού δεν σας αρέσει η τεραστια ανοδος TDP στους επεξεργαστες και αφού είναι κακο γιατί συνεχίζετε να σχολιάζετε; από την τσέπη σας πληρωσατε την κατασκευη των νεων επεξεργαστων; πείτε απλά εμένα δεν μ άρεσουν και τέλος. τα άλλα είναι για τα πανηγύρια. συγνώμη κιόλας αλλά χολή  χωρίς ουσία. ποιο TDP κτλ; CPU είναι αν θες μικρο TDP παιρνεις παλιο επεξεργαστη . ο καινουργιος CPU δεν είναι παλιος είναι καινουργιος. ανοιχτέ λίγο το μυαλά σας. πραγματικά δλδ. 

.... Με πιανεις;

Επεξ/σία από PeterMay
  • Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...