mples Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου στο ινσομνια με τον brave ?? Ότι και να κάνω δεν γίνεται ούτε σε windows ούτε σε android Σε chrome συνδέεται κανονικά !
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μήπως σου απενεργοποιει trackers η οτιδήποτε που χρειάζονται για να τρέξει το σαιτ;
mples Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 31 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Μήπως σου απενεργοποιει trackers η οτιδήποτε που χρειάζονται για να τρέξει το σαιτ; Δεν εχω ιδεα φιλε προσπαθω μερες βαζω κωδικους και μου λεει ειναι λαθος
micos000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το ξέρεις φαντάζομαι ότι εδώ και λίγο καιρό η σύνδεση στο insomnia γίνεται με το email εγγραφής και όχι με το username σου. Σωστά;;; EDIT: Μόλις κατέβασα τον Brave (σε portable) και συνδέομαι κανονικά στο Insomnia. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από micos000
mples Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, micos000 είπε Το ξέρεις φαντάζομαι ότι εδώ και λίγο καιρό η σύνδεση στο insomnia γίνεται με το email εγγραφής και όχι με το username σου. Σωστά;;; EDIT: Μόλις κατέβασα τον Brave (σε portable) και συνδέομαι κανονικά στο Insomnia. Ναι φίλε μου το ξέρω αυτό Εγώ παντως δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα στο brave Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από mples
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Κατέβασε κι εσύ την portable έκδοση του brave και κάνε μια δοκιμή από εκεί.
mples Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/10/2022 στις 3:01 ΜΜ, dim_plo είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 4 ώρες πριν, micos000 είπε Κατέβασε κι εσύ την portable έκδοση του brave και κάνε μια δοκιμή από εκεί. Οκ θα το δοκιμάσω φίλε μου Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από mples
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) το μετέφερα αλλού που νομίζω ειναι πιο σχετικό (και ίσως κάποιος το δει) , εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/785359-insomnia-v2022-αναφορά-bugs/page/36/#comments καλησπέρα και καλή χρονιά, μετά από χρόνια (δεν ηξερα για την αλλαγη στο φορουμ με συνδεση μονο με email) προσπαθησα να συνδεθω στον λογαριασμο μου ...... edit Μου απάντησε το τμήμα υποστήριξης του insomnia.gr και διαπιστώθηκε πως ότι έγινε είναι δικό μου λάθος και δεν θυμόμουν σωστά. Ζήτω συγγνώμη και εκφράζω την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό μου στους διαχειριστές και προτρέπω όλοι να κάνετε το ίδιο. Νομίζω σβήστηκε η ανάρτηση μου. Ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από prokroustis92
BassManolis Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Kαι'γω αποφάσισα μετά από πολύ καιρό (χρόνια;) να συνδεθώ, και φυσικά δεν δεχόταν τίποτα, παρά μόνο την αλλαγή του nickname! Έβαλα 2-3 mail που έχω, αλλά εις μάτην. Τι γίνεται με το παλιό account.Δεν μπορώ να το ξαναχρησιμοποιήσω; edit:Βάζοντας τελικά το σωστό mail, για επαναφορά κωδικού, μου ήρθε μήνυμα πως ο λογαριασμός έχει αποκλειστεί! Λόγω αχρησίας, ίσως; Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από BassManolis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα