sonikk Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Γεια σε ολους. Μια απορια εχω σχετικα με το viber σε κινητο android. Κατεβαζοντας την εφαρμογη viber στο κινητο και ολοκληρωνοντας την διαδικασια,η εφαρμογη λειτουργει κανονικα. Οταν πηγα ομως σε δευτερη συσκευη κινητου χωρις sim και κατεβασα την εφαρμογη viber και πηγα να βαλω τον ιδιο αριθμο κινητου(μου ηρθε ο κωδικος σε μηνυμα στην πρωτη συσκευη) το viber δεν λειτουργει.Επισης οταν εγινε αυτο σταματησε η εφαρμογη να λειτουργει και στην αρχικη συσκευη που εκανα την ενεργοποιηση. Απεγκατεστησα το viber και απο τις δυο συσκευες κινητου και πηγα παλι στην πρωτη συσκευη που εκανα την αρχικη ενεργοποιηση και εγκατεστησα παλι το viber και το ενεργοποιησα και λειτουργει κανονικα. Δεν γινεται να εχω viber σε δυο συσκευες κινητου με τον ιδιο αριθμο τηλεφωνου; Σας ευχαριστω.
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Σωστά. Λειτουργεί σε ένα κινητό την φορά. Ίσως έξτρα να δουλεύει σε web client για pc. 1
Dante80 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Σίγουρα δουλεύει σε PC και κινητό ταυτόχρονα, το χρησιμοποιώ έτσι εδώ και καιρό. Δεν έχω δοκιμάσει σε δεύτερο κινητό. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, sonikk είπε Γεια σε ολους. Μια απορια εχω σχετικα με το viber σε κινητο android. Κατεβαζοντας την εφαρμογη viber στο κινητο και ολοκληρωνοντας την διαδικασια,η εφαρμογη λειτουργει κανονικα. Οταν πηγα ομως σε δευτερη συσκευη κινητου χωρις sim και κατεβασα την εφαρμογη viber και πηγα να βαλω τον ιδιο αριθμο κινητου(μου ηρθε ο κωδικος σε μηνυμα στην πρωτη συσκευη) το viber δεν λειτουργει.Επισης οταν εγινε αυτο σταματησε η εφαρμογη να λειτουργει και στην αρχικη συσκευη που εκανα την ενεργοποιηση. Απεγκατεστησα το viber και απο τις δυο συσκευες κινητου και πηγα παλι στην πρωτη συσκευη που εκανα την αρχικη ενεργοποιηση και εγκατεστησα παλι το viber και το ενεργοποιησα και λειτουργει κανονικα. Δεν γινεται να εχω viber σε δυο συσκευες κινητου με τον ιδιο αριθμο τηλεφωνου; Σας ευχαριστω. Σε δύο κινητά δεν γίνεται. https://help.viber.com/en/article/set-up-viber-on-your-tablet-or-ipad 1
sonikk Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Με ποιά λογικη δεν γινεται αυτο να μην λειτουργει σε δυο κινητα; Δηλαδη αν θελω να αλλαξω συσκευη πρεπει να το απεγκαταστησω απο την πρωτη συσκευη για να λειτουργει σε αλλη;
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, sonikk είπε Με ποιά λογικη δεν γινεται αυτο να μην λειτουργει σε δυο κινητα; Δηλαδη αν θελω να αλλαξω συσκευη πρεπει να το απεγκαταστησω απο την πρωτη συσκευη για να λειτουργει σε αλλη; Ποια η λογική να το έχεις σε δυο κινητά ταυτόχρονα;Ναι αφου αλλάζεις συσκευή θα το μεταφέρεις. 1
basilis_k6 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ειχα βρει τροπο να δουλευει. ψαξτο λιγο στο ιντερνετ. πανε χρονια δεν θυμαμαι καθολου πια. εκτός αν το εxουν πατσαρει πλεον. νομιζω ειχα κατεβασει κατι εκτος playstore αλλα δεν ειχα κανει root. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από basilis_k6 1
Haldol Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, sonikk είπε Δηλαδη αν θελω να αλλαξω συσκευη πρεπει να το απεγκαταστησω απο την πρωτη συσκευη για να λειτουργει σε αλλη; Όχι. Απλά, μόλις το ενεργοποιήσεις στη νέα συσκευή, θα χαθεί η πρόσβαση από την παλιά. 1
sonikk Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Haldol είπε Όχι. Απλά, μόλις το ενεργοποιήσεις στη νέα συσκευή, θα χαθεί η πρόσβαση από την παλιά. Μα αυτο εκανα οπως εγραψα αρχικα και δεν δουλευε τιποτα! Δηλ δεν δουλευε ουτε στην νεα συσκευη.Μηπως εχει να κανει με την αρχικοποιηση στην πρωτη συσκευη; Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από sonikk
Maurikycli Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Εμένα σε τάμπλετ δουλεύει ταυτόχρονα με κινητό
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 33 λεπτά πριν, sonikk είπε Μα αυτο εκανα οπως εγραψα αρχικα και δεν δουλευε τιποτα! Δηλ δεν δουλευε ουτε στην νεα συσκευη.Μηπως εχει να κανει με την αρχικοποιηση στην πρωτη συσκευη; βάλε και την σιμ στο δευτερο κινητό. 6 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Εμένα σε τάμπλετ δουλεύει ταυτόχρονα με κινητό Εβαλα πιο πάνω λινκ πως μπορείς να το έχεις σε πάνω απο μια συσκευή.Και να μπορείς να το έχεις και στο ταμπλετ και στο κινητό και σε win . 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα