Προς το περιεχόμενο

ανάλυση σε netbook aspire one 257

cchristos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας καθώς κοντεύω να σκάσω... μου έδωσε μια φίλη ένα aod 257 netbook να περάσω windows 10 και να αλλαξω τον δίσκο με ssd.

Αλλάζω τον δίσκο όλα, οκ , κάνω clean install τα windows και πλέον αντί για 1024χ600 το βλέπει σαν 1024χ768 με αποτέλεσμα να μην βλέπω την κάτω μπάρα ή τις επιλογές από μενού κτλ.

Πέρασα καινούργιους driver, έβαλα το monitor non generic τίποτα. Ακόμα και όταν επιλέγω 1024χ600 πάλι δεν μου δείχνει την μπάρα.

Πέρασα και linux mint μπας και πάλι τα ίδια.

Μήπως υπάρχει κάποιο hardware jumper ή κατι μέσα στον φορητό (που να περιορίζει την αναλυση) και όταν τον άνοιξα μου έφυγε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Windows 10 σε Atom single core?

Καμια lite εκδοση ισως.

Γενικα αυτα ειχαν προβλημα με τις εφαρμογες γιατι ειναι φτιαγμενες για 768 τουλαχιστον και ηταν αποτυχια η οθονη στα 600

Επεξ/σία από LLLEFTERIS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

to built ειναι το τελευταιο windows 10 home  ..... και όμως με 1gb ram και ssd παίζει για χαρα για surfing.

Κάπου διάβασα ότι ίσως φταίει το καλώδιο του monitor αλλά δεν θα έβγαζε κάποιο σφάλμα κάτι? αυτό δείχνει κανονικά....

Επεξ/σία από cchristos1

ουσιαστικά αυτό που πρέπει να αλλάξω ειναι το ανάλυση ενεργού σήματος, το οποίο δεν αλλάζει όποια ανάλυση και να βάλω (επισυνάπτω 2 φώτο)

20221031_160828.jpg

20221031_161007.jpg

απλά για όποιον ξαναέχει το ίδιο πρόβλημα, ήταν το καλώδιο της οθόνης , όπως υποπτευόμουν στην ένωση στον μεντεσέ. επιδιορθώθηκε από κατάστημα στην θεσσαλονίκη και όλα καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...