GioNiko Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να αναβαθμίσω από το πρόγραμμα οπτικής ίνας 100mbps σε 200mbps της Cosmote με το κουπόνι που είχε γίνει η αρχική σύνδεση και ποιά θα είναι η αύξηση στην τιμή.
bep1995 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω, αλλά γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους ;; Και αν τους ρώτησες τι σου είπαν ;; Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από bep1995 1
jkoukos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, GioNiko είπε Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να αναβαθμίσω από το πρόγραμμα οπτικής ίνας 100mbps σε 200mbps της Cosmote με το κουπόνι που είχε γίνει η αρχική σύνδεση και ποιά θα είναι η αύξηση στην τιμή. Γίνεται και με χαρά θα το κάνουν (περισσότερα έσοδα). Το κουπόνι είναι στάνταρτ 13€ επιδότηση ανά μήνα, οπότε θα πληρώσεις επιπλέον μόνον την διαφορά που έχει σήμερα το 200άρι πακέτο με το αντίστοιχο 100άρι που έχεις. 1
GioNiko Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, bep1995 είπε Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω, αλλά γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους ;; Και αν τους ρώτησες τι σου είπαν ;; Λογικά ναι θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή να ρωτήσω, απλά έλεγα μήπως το είχε κάνει κάποιος και γνώριζε. Αν μάθω θα γράψω και εδώ τι μου είπαν. 6 λεπτά πριν, jkoukos είπε Γίνεται και με χαρά θα το κάνουν (περισσότερα έσοδα). Το κουπόνι είναι στάνταρτ 13€ επιδότηση ανά μήνα, οπότε θα πληρώσεις επιπλέον μόνον την διαφορά που έχει σήμερα το 200άρι πακέτο με το αντίστοιχο 100άρι που έχεις. Ωραία κατάλαβα. Αυτό πίστευα και εγώ ότι θα γινόταν απλά δεν είμαι σίγουρος για την διαφορά. Θα τους πάρω ένα τηλέφωνο κάποια στιγμή για να μάθω. Ευχαριστώ!
ReBeLoS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 200αρα δεν υπαρχει πλεον σε FTTH εχει γινει 300αρα στην ιδια τιμη. Το εκανα εγω το ιδιο σεναριο που σκεφτεσαι να κανεις. Τσεκαρε το τελευταιο μου ποστ στο θεμα μου 1
GioNiko Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 33 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε 200αρα δεν υπαρχει πλεον σε FTTH εχει γινει 300αρα στην ιδια τιμη. Το εκανα εγω το ιδιο σεναριο που σκεφτεσαι να κανεις. Τσεκαρε το τελευταιο μου ποστ στο θεμα μου Α μια χαρα, οποτε δεν εχει πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη. Εγω με 100αρα νομιζω πληρωνω καπου στα 28€. Για 300αρα βεβαια συμφερει εφοσον η διαφορα ειναι 8 ευρω. Σε ευχαριστω για τη βοηθεια!
ReBeLoS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 παντως να ξερεις η διαφορα ειναι μικρη και η διαδικασια ανυπαρκτη. Με ενα τηλεφωνημα σε γυρνανε στο μπαμ. Τουλαχιστον σε μενα ετσι εγινε.
hln3 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, GioNiko είπε Α μια χαρα, οποτε δεν εχει πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη. Εγω με 100αρα νομιζω πληρωνω καπου στα 28€. Για 300αρα βεβαια συμφερει εφοσον η διαφορα ειναι 8 ευρω. Σε ευχαριστω για τη βοηθεια! Βέβαια το κουπόνι θα λήξει 24 μήνες από την έναρξη του, οπότε η νέα τιμή δεν θα ισχύσει για όλο το νέο συμβόλαιο των 24 μηνών - θα αυξηθεί κατά 13 ευρώ με την λήξη του κουπονιού...
ReBeLoS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, hln3 είπε Βέβαια το κουπόνι θα λήξει 24 μήνες από την έναρξη του, οπότε η νέα τιμή δεν θα ισχύσει για όλο το νέο συμβόλαιο των 24 μηνών - θα αυξηθεί κατά 13 ευρώ με την λήξη του κουπονιού... σωστο αλλα συνηθως πριν την ληξη βγαινουν προσφορες για ανανεωση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα