Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω γράψει και παλαιότερα για το θέμα ότι νιώθω μόνος χωρίς φίλους ή κάποια σχέση. Το τελευταίο διάστημα αυτό το πράγμα έχει αλλάξει εν μέρει καθώς πηγαίνω σε σεμινάρια και σε θεατρική ομάδα και κάπως μετριάστηκε η μοναξιά μου, αλλά τώρα τα σεμινάρια θα γίνονται μέσω διαδικτύου και είδη αισθάνομαι μοναξιά γιατί θα με φάει το σπίτι και πάλι θα μείνω μόνος, καλά ήμουν τόσο καιρό σε επαφή με άλλα άτομα τώρα πάλι στο σπίτι.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, andreas-mits είπε

Έχω γράψει και παλαιότερα για το θέμα ότι νιώθω μόνος χωρίς φίλους ή κάποια σχέση. Το τελευταίο διάστημα αυτό το πράγμα έχει αλλάξει εν μέρει καθώς πηγαίνω σε σεμινάρια και σε θεατρική ομάδα και κάπως μετριάστηκε η μοναξιά μου, αλλά τώρα τα σεμινάρια θα γίνονται μέσω διαδικτύου και είδη αισθάνομαι μοναξιά γιατί θα με φάει το σπίτι και πάλι θα μείνω μόνος, καλά ήμουν τόσο καιρό σε επαφή με άλλα άτομα τώρα πάλι στο σπίτι.

Και γιατί κάθεσαι σπίτι;Βγες έξω.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, andreas-mits είπε

αλλά τώρα τα σεμινάρια θα γίνονται μέσω διαδικτύου και είδη αισθάνομαι μοναξιά γιατί θα με φάει το σπίτι και πάλι θα μείνω μόνος, καλά ήμουν τόσο καιρό σε επαφή με άλλα άτομα

Η χειρότερη μοναξιά είναι όταν αισθάνεσαι μόνος σου ενώ περιτριγυρίζεσαι από πολλούς ανθρώπους..

Έχω θα σου πω αρχικά βρες τα με τον ευατο σου μάθε να περνάς όμορφα και μόνος σου σε βόλτες, ταξίδια ή ό,τι άλλο σου αρέσει και τότε η παρέα θα έρθει από μόνη της.

• Like 1
Δημοσ.

Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Το πιο εύκολο θα σου προτείνω: πιάσε έναν συνάδελφο και πες του να πάτε καμία βόλτα το ΣΚ. Μία, δύο, τρεις, θα αρχίσεις να δημιουργείς παρέες καθώς ο γνωστός φέρνει γνωστούς. Και όσον αφορά το άλλο φύλο, θα υπάρξει στην παρέα και κάποια φίλη της συζύγου ενός συναδέλφου, θα υπάρξει καμία γνωστή σε κάποια γιορτή κτλ.. Σημασία έχει απλά να κάνεις ένα reboot στην κοινωνική σου ζωή και σιγά σιγά θα έρθουν όλα.

• Like 2
Δημοσ.

Επρεπε εκει που πήγαινες να κανεις εστω και ενα φιλο, εύχομαι να το ξεπεράσεις.

Η μοναξιά στην πραγματικότητα καταστρεφει τον άνθρωπο οταν δεν την επιθυμεί 

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreas-mits είπε

Προτεινε να συναντηθειτε την επομενη εβδομαδα του σεμιναριου, δια ζωσης για κανεναν καφε. Απο τους 15 θα ερθουν οι 7. Μπουμ, ατομα για παρεα με κοινα ενδιαφεροντα.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω βρει αρκετά άτομα με κοινά ενδιαφέροντα εδώ:

https://facebook.com/groups/1162398967564429/

Είτε σου αρέσουν συγκεκριμένες δραστηριότητες, είτε γενικές όπως μια απλή βόλτα, μπορείς να δημοσιεύσεις ένα μήνυμα ή να συμμετάσχεις σε ομάδες που υπάρχουν ήδη.

Ξεκίνησα με άτομα για να παίζω τενις, και κατέληξα να βρω παρέες για επιτραπέζια μέχρι ρακόμελα στο Κουκάκι και μονοήμερες εκδρομές σε βουνά.

Καλή αρχή στον νέο κύκλο γνωριμιών εύχομαι ;)

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, johnykim είπε

Έχω βρει αρκετά άτομα με κοινά ενδιαφέροντα εδώ:

https://facebook.com/groups/1162398967564429/

Είτε σου αρέσουν συγκεκριμένες δραστηριότητες, είτε γενικές όπως μια απλή βόλτα, μπορείς να δημοσιεύσεις ένα μήνυμα ή να συμμετάσχεις σε ομάδες που υπάρχουν ήδη.

Ξεκίνησα με άτομα για να παίζω τενις, και κατέληξα να βρω παρέες για επιτραπέζια μέχρι ρακόμελα στο Κουκάκι και μονοήμερες εκδρομές σε βουνά.

Καλή αρχή στον νέο κύκλο γνωριμιών εύχομαι ;)

Δεν παίζει φίλε μου όλα για Αθήνα, Θεσσαλονίκη όπως είναι λογικό είναι, εγώ απέχω πολύ από τέτοια μέροι.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Και γιατί κάθεσαι σπίτι;Βγες έξω.

8 ώρες πριν, stormrain είπε

Προτεινε να συναντηθειτε την επομενη εβδομαδα του σεμιναριου, δια ζωσης για κανεναν καφε. Απο τους 15 θα ερθουν οι 7. Μπουμ, ατομα για παρεα με κοινα ενδιαφεροντα.

Οπως λεει και ο @stormrain, δεν ειναι η εξοδος, αλλα η παρεα. Και σπιτι μπορεις να εισαι χωρις να εισαι μονος. Με καποιο χομπι βρισκεις ατομα με κοινα ενδιαφεροντα, απο εκει και περα, δες για καφε και σιγα σιγα ισως ταιριαξεις με καποιον για ταινιες, φαγητα, εξοδους κτλ

Δημοσ.

Τόσο πολύ σε πειράζει να είσαι στο σπίτι; Εμενα ανεκαθεν μου αρεσε η κλεισουρα στο σπίτι, βόλτες εξόδους κτλ δεν έκανα πολλές γιατι με κούραζε το περπάτημα και η σωματική άσκηση λόγω προβλημάτων υγείας. Έχω φίλους που θα τους έχω μόνιμα στην ζωή μου, αν θέλουμε να βγούμε παλιά κανονίζαμε μια στο τόσο, από τοτε που άρχισαν όλοι δουλειές όλα περιοριστηκαν. Δεν συζητάω για κάποιους που έκαναν οικογένεια μόνο τηλεφωνικά πλέον. Βρες κάποια δική σου δραστηριότητα που να σου αρέσει, ελπίζω να δουλεύεις αν όχι βρες δουλειά και ενασχοληση να έχεις δικό σου εισόδημα. Καλή η επιλογή με το θέατρο αλλά όλα έχουν ένα τέλος.

Μένεις με γονείς ή μόνος σου; Αν είσαι μόνος υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να περάσει η μέρα σου. 

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
Στις 31/10/2022 στις 1:13 ΠΜ, andreas-mits είπε

Δεν παίζει φίλε μου όλα για Αθήνα, Θεσσαλονίκη όπως είναι λογικό είναι, εγώ απέχω πολύ από τέτοια μέροι.

Και τώρα ανυπομονούσα να πάω κάτω - κάτω να σου γράψω να κάνουμε παρέα εμείς. :( Που βρίσκεσαι συγκεκριμένα είπες κάπου;

Εμείς εδώ που έχουμε παρέες πάντως από τα γενοφάσκια, θέλουμε να πάρουμε το 1 πιο "απαραίτητο" άτομο/ταίρι στη τελική, να τα βρωντήξουμε και να πάμε στην απομόνωση της έξοχης για να μην κρεμαστούμε βεβαίως βεβαίως. Μιλάω τουλάχιστον για εμένα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το σημαντικότερο είναι να τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας. Πολλοί άνθρωποι συναναστρέφονται αλλά αισθάνονται μοναξιά και θα εκτιμούσαν τη παρέα σου. Άντε βρες τους... αλλά είναι καλό να το γνωρίζεις αυτό με σιγουριά πως συμβαίνει.-

Αν σε φέρει ο δρόμος στην Αθήνα ποτέ, κράτα το account μου, βρήκες έναν "drinkin' buddy". Με βάφτισαν Διονύση, οι δικοί μου με φωνάζουν Νίο.

Υ.Γ. : Εγώ πάντως κάνω κρα για παρέα, που χωρίς να με στρεσάρει music-wise, να με αφήσει να τζαμάρω ή έστω να τους βλέπω να τζαμάρουν με drums / κιθάρες κτλπ. Κρα όμως. Ίσως με κινητοποιούσε να ασχοληθώ περισσότερο και με τη κιθάρα που κατά βάθος την αγαπώ. Έχω ξεκινήσει θέμα εδώ μέσα στο παρελθόν για ωδεία κτλπ, αλλά τζίφος όλο κάτι βρίσκω που με κάνει και χάνω το κίνητρο. Γκρίζα δουλειά, και ασφάλεια πάνω απ' όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον τρολ αλλά θα δοκιμάσω να προτείνω αθλητικές ομάδες (ποδήλατο, ορειβασία/περίπατοι στο βουνό). Επίσης δες βίντεο του David Goggins και ξεκόλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...