donkorleone Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. 12 χρόνια έχω φότο από τον canon IP7250 όπου τυπώνω και σε dvd, όχι από τον ekotank g3411. Απλώς το manual δεν αναφέρει ότι οι φότο δεν κρατούν ούτε μήνα. Η canon hellas μετά από πολλά τεστ που μου είπε κ έκανα μου απάντησε ότι με επαφή που είχαν με την ιταλική canon πράγματι για να διατηρηθεί το χρώμα πρέπει να βάλεις τις φότο μέσα σε άλμπουμ, ενώ ο IP7250 στην ατμόσφαιρα κρατάει περίπου 40 χρόνια και 100 χρόνια μέσα σε άλμπουμ. Το χρώμα του IP7250 είναι chromlife100+ ενώ του g3411 pixma. Μου έστειλαν το παρακατω url εάν θέλεις ρίξε μια ματια. Σε ευχαριστώ. https://www.canon.gr/printers/inkjet/pixma/quality-with-speed/
harris78 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Επίσης προσοχή! Στην απλή εκτύπωση οι φωτογραφίες και τα γραφικά βγαίνουν με εμφανή γραμμές - banding!
IcemanGr71 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Το καλό είναι ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση.... Οπότε και να σου βουλώσει η κεφαλή λόγω "καθισιού" υπάρχει δωρεάν service.....40€ το έτος σου βγαίνει
unicore30 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Η προσφορά τελείωσε, ίσως πρέπει να κλειδώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα