Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Canon Pixma G2411- MegaTank

Eπαναγεμιζόμενο πολυμηχάνημα Canon Pixma G2411 ιδανικό για το σπίτι και το γραφείο, με φιάλες μελανιού υψηλής απόδοσης για εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση εγγράφων και φωτογραφιών υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος, αλλά και την αξιοπιστία χειρισμού εργασιών μεγάλου όγκου με ευκολία.

https://www.cosmodata.gr/product/318520/

Πολύ καλή τιμή πιστεύω.....

3 χρόνια εγγύηση με εγγραφή στο https://www.canon.gr/officewarrantypromotion/

Canon G2411.jpg

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, lefman07 είπε

Μπορούμε να βάλουμε βρώσιμα μελάνια;

Υπάρχουν και φθηνότερα συμβατά μελάνια στο εμπόριο πάντως... Τα παρακάτω είναι τα αυθεντικά...

ink.jpg

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ.

Κι εγω ευχαριστημενος απο αποψης κοστους με τον 3411. Δεν υποστηριζει απομακρυσμενη εκτυπωση οπως οι HP. Σχετικα αργος. Θελει συχνες εκτυπωσεις γιατι βουλωνουν οι κεφαλες. 2 φορες στα 2 χρονια που τον εχω, γυρνωντας απο διακοπες δεν τυπωνε σωστα και θελει deep cleaning (τρωει το μισο μελανι). Τιμη αγορας πριν 2 χρονια 185Ε σε προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή, πολύ καλή οικονομία.

Αλλά κι εγώ γυρνώντας από διακοπές, τον Canon Pixma G5040 τον βρήκα βουλωμένο, δεν βοήθησε το deep cleaning και τον έστειλα στην αντιπροσωπεία εντός εγγύησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος τώρα τον βλέπω στα 174,90 €.

18 ώρες πριν, lefman07 είπε

Μπορούμε να βάλουμε βρώσιμα μελάνια;

18 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε

Υπάρχουν και φθηνότερα συμβατά μελάνια στο εμπόριο πάντως... Τα παρακάτω είναι τα αυθεντικά...

Για βρώσιμα μελάνια ρώτησε το παλικάρι. Όχι για συμβατά.

Επεξ/σία από SV1EOD
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SV1EOD είπε

Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος τώρα τον βλέπω στα 174,90 €.

Για βρώσιμα μελάνια ρώτησε το παλικάρι. Όχι για συμβατά.

Αν το βρώσιμο το βάλει μέσα στο μπουκαλάκι της Canon με σύριγγα μπορεί να μπει....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε

Αν το βρώσιμο το βάλει μέσα στο μπουκαλάκι της Canon με σύριγγα μπορεί να μπει....

Σε οποιοδήποτε μπουκάλι με σύριγγα θα μπαίνει οποιοδήποτε υγρό.

Κάτι μπορεί να μου διαφεύγει μιας και δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα βρώσιμα μελάνια(από όσο ξέρω είναι σπορ για ζαχαροπλάστες) αλλά αυτό που ρωτάει είναι η συμβατότητα του εκτυπωτή και των υποσυστημάτων του με βρώσιμα μελάνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, SV1EOD είπε

Σε οποιοδήποτε μπουκάλι με σύριγγα θα μπαίνει οποιοδήποτε υγρό.

Κάτι μπορεί να μου διαφεύγει μιας και δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα βρώσιμα μελάνια(από όσο ξέρω είναι σπορ για ζαχαροπλάστες) αλλά αυτό που ρωτάει είναι η συμβατότητα του εκτυπωτή και των υποσυστημάτων του με βρώσιμα μελάνια.

Τα βρώσιμα μελάνια θέλουν λογικά εξεζητημένους, ειδικούς εκτυπωτές πιστεύω... 

Βέβαια εδώ θα δεις ότι έχει και τον συγκεκριμένο εκτυπωτή...

https://a-giannikos.com/product-category/pastryworld-sugar-creations/βρωσιμοι-εκτυπωτεσ/

Άρα λογικά μπορεί.... Αλλά καλύτερα να γίνει ερώτηση στη Canon...

Επίσης εδώ...

Βρώσιμη εκτύπωση Κεφαλή για Canon Pixma G2411 /3411 Μαύρο

https://cakecraft.gr/κεφαλή-για-canon-pixma-g2411-3411-μαύρο

Άρα ό εκτυπωτής μπορεί....

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

Τα βρώσιμα μελάνια θέλουν λογικά εξεζητημένους, ειδικούς εκτυπωτές πιστεύω... 

Βέβαια εδώ θα δεις ότι έχει και τον συγκεκριμένο εκτυπωτή...

https://a-giannikos.com/product-category/pastryworld-sugar-creations/βρωσιμοι-εκτυπωτεσ/

Άρα λογικά μπορεί.... Αλλά καλύτερα να γίνει ερώτηση στη Canon...

Επίσης εδώ...

Βρώσιμη εκτύπωση Κεφαλή για Canon Pixma G2411 /3411 Μαύρο

https://cakecraft.gr/κεφαλή-για-canon-pixma-g2411-3411-μαύρο

Άρα ό εκτυπωτής μπορεί....

Νομίζω ότι τώρα βοηθάμε(εσύ δηλαδή) ουσιαστικά τον συμφορουμίτη με την απορία.

• Thanks 1
Δημοσ.

Για τον 3411. Τον έχω 2 χρόνια. Τέλειος σαν φωτοτυπικό αντιγραφικο με πολλή φτηνά μελάνια. Αλλάαααα. Οι φωτογραφίες όταν βγαίνουν  αλλάαααα μόνο για έναν μήνα το πολλή. Μετά αποχρωματιζονται απο  την 20η ημέρα κ μετά. Έχω δοκιμάσει όλα τα φωτογραφικά χαρτιά, μόνο της hp κρατάνε λίγο περισσότερο. Έχω τον IP7250 και έχω φωτογραφίες 12 χρόνια αναλλοίωτες. Βέβαια 5 μελάνια με 15€ το ενα. Ενώ για τον g3411 4 μελάνια με 7€ κ 70ml το κάθε χρώμα κ το μαύρο 120ml. Παρακαλώ για όποιον ξέρει κάτι ας μου απαντήσει. Εγώ πιστεύω ότι τα eko tank της canon είναι απάτη.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, donkorleone είπε

Εγώ πιστεύω ότι τα eko tank της canon είναι απάτη.

Επειδη σου ειπε η canon οτι οι φωτογραφιες σου θα διαρκουν για 12 χρονια με τα eko tank ? Οι εκτυπωτες με tank , ανεξαρτητως μαρκας , δεν ειναι για ποιοτικες εκτυπωσεις. Ειναι για μεγαλο ογκο εκτυπωσεων , καθημερινης χρησης. Οπως ειπωθηκε , λιγο να τους αφησεις χωρις να εκτυπωσεις , μπουκωνει και θελει deep cleaning και μαλακιες. Απο την αλλη , τα μελανια δεν λενε να τελειωσουν με τιποτα. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

Εχω HP με τανκ , και ειναι ακριβως τα ιδια.. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, donkorleone είπε

Για τον 3411. Τον έχω 2 χρόνια. Τέλειος σαν φωτοτυπικό αντιγραφικο με πολλή φτηνά μελάνια. Αλλάαααα. Οι φωτογραφίες όταν βγαίνουν  αλλάαααα μόνο για έναν μήνα το πολλή. Μετά αποχρωματιζονται απο  την 20η ημέρα κ μετά. Έχω δοκιμάσει όλα τα φωτογραφικά χαρτιά, μόνο της hp κρατάνε λίγο περισσότερο. Έχω τον IP7250 και έχω φωτογραφίες 12 χρόνια αναλλοίωτες. Βέβαια 5 μελάνια με 15€ το ενα. Ενώ για τον g3411 4 μελάνια με 7€ κ 70ml το κάθε χρώμα κ το μαύρο 120ml. Παρακαλώ για όποιον ξέρει κάτι ας μου απαντήσει. Εγώ πιστεύω ότι τα eko tank της canon είναι απάτη.

Επιβεβαιωνω. Η ποιοτητα εκτυπωσης της φωτογραφιας ειναι πολυ καλη. Αλλα λιγους μηνες μετα ξεθωριαζει, δεν βλεπεται. Αν περασεις μια αυτοκολλητη διαφανη μεμβρανη απο πανω πριν ξεθωριασει (ντυμα) σωζεται καπως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...